.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Από τον Ήλιο Εισχωρούν Οντότητες (video)

Σχεδόν καθημερινά βλέπουμε παράξενα φωτεινά αντικείμενα να συλλαμβάνονται από διαστημικές κάμερες της NASA, τριγύρω από τον Ήλιο....

Συνήθως, αυτά εξηγούνται ως άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα. Μήπως, όμως, δεν είναι αντικείμενα, αλλά οντότητες;…

Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα με αρκετές εκτιμήσεις και βάσει πολλών ενδείξεων, ο Ήλιος είναι μία Πύλη, μία Stargate.

Αλλά, ας διαβάσουμε από to diaelefsis ένα σχετικό απόσπασμα και ας αναρωτηθούμε… -d-

Τον περασμένο Σεπτέμβριο (2005) ο Γάλλος Φυσικός Jean-Pierre Garnier Malet της μηχανικής των ρευστών και εξειδικευμένος σε θέματα Ουράνιας μηχανικής, μίλησε στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας με θέμα: « Ο χρόνος ξετυλίγει τα μυστικά του και αλλάζει τις ζωές μας».

Μερικές ημέρες πιο πρίν ανέπτυξε το ίδιο θέμα στο Εθνικό ΄Ιδρυμα Ερευνών στην Αθήνα. Δεν ξυπνήσαμε τώρα για να σας το ανακοινώσουμε αλλά είχαμε κάποια δέσμευση για κάποια δημοσίευση.

Ο εν λόγω έχει διατυπώσει την θεωρία της «Διττότητας».

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Απλούστατα όχι μόνον δεν αμφισβήτησε αυτά για τα οποία πότε-πότε γελούν κάποιοι από εμάς, αλλά τα έχει δεχθεί προ πολλού. Ε

χει εργασθεί επάνω στο θέμα του χρόνου και διατύπωσε τα αποτελέσματα των εργασιών του καθορίζοντας το 2008 σαν έτος πλήρους και οριστικής ένταξης στον νέο μεγάλο ενιαυτό και πραγματική έναρξη της εποχής του Υδροχόου. Επίσης πληροφόρησε το ακροατήριό του ότι «κάθε 100 χρόνια συμβαίνουν ισχυρότατες ηλεκτρομαγνητικές θύελλες στον ΄Ηλιο (όχι εκρήξεις). Η πιο πρόσφατη το 1990.

Αυτές οι θύελλες δημιουργούν ρήγματα στον δικό μας χρόνο μέσω του οποίου γίνεται ακαριαία μετάδοση πληροφοριών από και προς το Σύμπαν και ΕΙΣΧΩΡΗΣΗ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ που αντιλαμβάνονται τα ρήγματα αυτά.

Αναφέρθηκε διεξοδικά στα Ελληνικά στοιχεία της γλώσσας μας τα οποία επέμεινε ότι είναι 27 και όχι 24 (μας έψεξε σαφώς για την μη χρήση των 3 καταργημένων γραμμάτων).

Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι πρόβαλλε μια φωτογραφία επιγραφής που βρέθηκε στο Μεξικό (Texcoco) ηλικίας 22.500 ετών (άνθρακας 14) επάνω σε πέτρα (η οποία ήταν θαμμένη σε βάθος 19 μέτρων μέσα σε λάβα Ηφαιστείου. Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ..


Οι Αργοναύτες

Δείτε και ένα πρόσφατο video 12/12/2016 με άγνωστα αντικείμενα στον Ήλιο που θυμίζουν οντότητες με φτερούγες (ίσως αγγέλους…), ή εξωγήινα διαστημόπλοια με φτερά στην άτρακτο. Υπάρχουν, επίσης, και άλλες μορφές. Τι μπορεί να είναι;… Τι νομίζετε;


TheWatcher252

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε