.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Τι είναι το «METI» και τι ετοιμάζουν για το 2018

Από το 2018 θα θέσουν σε λειτουργία ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό εγχείρημα, μέσω του οποίου, όπως λένε, ίσως καταφέρει η ανθρωπότητα να....
έρθει σε επαφή με εξωγήινη ζωή.

Φυσικά όλα αυτά γίνονται στο πλαίσιο προώθησης του τετάρτου σεναρίου!

Το πρόγραμμα «METI» (Messaging Extraterrestrial Intelligence), θα αποστείλει μηνύματα στο διάστημα, με την ελπίδα να τα αντιληφθούν τυχόν «εξωγήινα πλάσματα» και να απαντήσουν.

Πολλοί επιστήμονες, προκειμένου να φοβίσουν τους πολίτες, έχουν προειδοποιήσει πως μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να αποδειχθεί επικίνδυνη, καθώς η απόδειξη της ύπαρξης μας ίσως αποβεί καταστροφική για την ανθρωπότητα.

Μεταξύ αυτών των επιστημόνων είναι και ο περιβόητος θεωρητικός φυσικός και κοσμολόγος Στίβεν Χόκινγκ, ο οποίος τόνισε πως με οποιονδήποτε εξωγήινο πολιτισμό έρθουμε σε επαφή, το πιθανότερο είναι να μας βλέπουν όχι περισσότερο ανεπτυγμένους από απλά βακτήρια.

Έτσι, σε περίπτωση που καταφθάσουν σκάφη στην γη, οι πολίτες θα ανακουφιστούν, όταν καταλάβουν πως οι δήθεν εξωγήινοι έχουν «φιλικές» προθέσεις με στόχο να πάρουν την «παγκόσμια εξουσία» στα χέρια τους με «ειρηνικό τρόπο».

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε