.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Μείνε ΑΛΗΘΙΝΟΣ

Ιδού η μεγαλύτερη πρόκληση. Το βλέπεις καθημερινά,το νιώθεις στο πετσί σου και κυρίως το νιώθεις στο είναι σου....

Ο κόσμος αυτός σε πολεμάει ακατάπαυστα, σε χτυπάει ξανά και ξανά κάθε φορά και πιο δυνατά, σε σημείο που να νιώθεις πολλές φορές ότι είσαι πεσμένος κάτω αιμόφυρτος.

Ο σκοπός τους δεν είναι να σε σκοτώσουν, όχι, ο σκοπός τους είναι να σε κάνουν να απαρνηθείς αυτό που είσαι και να γίνεις ένα με αυτούς.

Αυτό που τους τραβάει είναι το φως σου, το οποίο δεν το αντέχουν να βλέπουν να λάμπει και δεν θα ησυχάσουν αν δεν το δούν να σβήνει. Δεν θα ησυχάσουν αν δεν σε κάνουν να φέρεσαι και να σκέφτεσαι όπως θέλουν, αν δεν σου αλλάξουν την νοοτροπία.

Κάθε μέρα βλέπεις ότι προσπαθούν με δεκάδες τρόπους, ύπουλους, σιχαμερούς, μέσα από φαινομενικά "τυχαία" γεγονότα και πάντα σχεδόν μέσα από τους ανθρώπους που συνειδητά ή ασυνείδητα μέσα στην άγνοιά τους δουλεύουν για αυτούς, να το πετύχουν έστω και λίγο.

Δεν θέλουν πολύ, θέλουν απο λίγο κάθε φορά. Με κάθε τρόπο σε παροτρύνουν να εκπέμπεις άγχος, στεναχώρια, απογοήτευση, απόγνωση, θυμό και σε θέλουν να ζεις μέσα στο φόβο.

Όταν νιώθεις έτσι δεν αφήνεις το φως σου να λάμψει και δέχεσαι πάνω σου συναισθήματα που σε μολύνουν, συναισθήματα κάθετα αντίθετα της φωτεινής ψυχής σου και τότε στην κυριολεξία, οι αόρατοι υπηρέτες του σκότους μπορούν να τραφούν από εσένα απομυζώντας σε, με έναν ακατάληπτο από τη δική μας αντίληψη τρόπο.

Αντίθετα όταν έχεις φωτεινές σκέψεις, χαρούμενες και σκέφτεσαι όπως λέμε θετικά, τότε δεν μπορούν να τραφούν από εσένα. Είναι το γνωστό παράδειγμα δύο ανθρώπων που ζουν στην ίδια πόλη και έχουν και οι δύο προβλήματα.

Ο ένας όμως εκπέμπει κατά το δυνατόν φως λέγοντας μια καλη κουβέντα στους γύρω του, γελώντας, δίνοντας όταν μπορεί κουράγιο και δύναμη και ο άλλος εκπέμπει συνεχώς αρνητικά συναισθήματα, του φταίνε όλα, τα βάζει με όλους, όλο γκρινιάζει και δεν βλέπει ποτέ την λεγόμενη φωτεινή πλευρά της ζωής.

Οι αόρατοι εχθροί,οι άρχοντες του κόσμου αυτού, αναρωτιούνται γιατί δεν δουλεύει πάνω σε κάποιους το Sleep και το Obey όπως στους περισσότερους. Τι είναι αυτό που κάνει ορισμένους ανθρώπους να είναι διαφορετικοί και να πηγαίνουν ενάντια στο ρεύμα και πως αντέχουν αυτοί οι ανίσχυροι, που δεν έχουν καμία δύναμη να συνεχίζουν να το κάνουν; Πώς τολμούν να εναντιώνονται ;

Χα! Ξέρουν την απάντηση. Ξέρουν ότι ανέκαθεν Ιησούς Χριστός Νικά, είτε το θέλουν είτε όχι και κάθε δύναμη απο Εκείνον εκπορεύεται. Δεν είπε τυχαία ο Χριστός ότι αυτός που θα υπομείνει ως το τέλος, αυτός και θα κερδίσει.

Πολλές φορές μπορεί να νιώθεις αδύναμος, μα κοίταξε μέσα σου, δεν είσαι! Μην τους πιστεύεις. Μήν ξεχνάς οτι κάθε δύναμη εκπορεύεται απο τον Χριστό.

Θέλει καρδιά να επιλέγεις να πηγαίνεις αντίθετα στο ρεύμα, μέσα σε έναν κόσμο που το φως το θεωρούν σκοτάδι και το σκοτάδι το θεωρούν φως. Θέλει θάρρος και δύναμη να μένεις δοσμένος στα όνειρα και στην τρέλα σου,και να μην γίνεσαι σαν όλους τους άλλους που απλά υπάρχουν ζωντανοί-νεκροί χωρίς να ξέρουν το γιατί,μέσα σε περιορισμούς και κανόνες.

Θέλει θάρρος και δύναμη και η δύναμη δεν φαίνεται στην νίκη, αλλά στον αγώνα που δίνεις καθημερινά. Η δύναμη φαίνεται όταν αντιμετωπίζεις αλλεπάλληλες δυσκολίες και αναποδιές, όταν σε χτυπούν κι εσύ επιλέγεις να μην εγκαταλείψεις, οταν πέφτεις και σηκώνεσαι με μεγαλύτερο πείσμα και ακόμη πιο έμπειρος να πολεμήσεις ξανά και ξανά και ξανά και ξανά..

Όταν επιλέγεις να είσαι το λιγοστό φως μέσα στο σκοτάδι, ακόμη και αν είσαι μόνος σου και τους έχεις όλους απέναντί σου. Όταν επιλέγεις να μένεις Άνθρωπος την στιγμή που όλα γύρω σου είναι απάνθρωπα.

Κοίταξε μέσα σου! Η δύναμη βρίσκεται μέσα στην ψυχή σου και φαίνεται σε κάθε κατάσταση που αντιμετωπίζεις χωρίς να πουλιέσαι, επιλέγοντας να μένεις ΑΛΗΘΙΝΟΣ μέσα σε έναν ΨΕΥΤΙΚΟ κόσμο.

Συνέχισε να ακολουθάς την τρέλα της καρδιάς σου, ο Χριστός είναι πάντα δίπλα σου, μόνιμος συνοδοιπόρος στο μακρύ αυτό ταξίδι σου.

Ι.Χ.Ν.

R.DΕΛH

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε