.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙ ΤΡΟΧΑΔΗΝ

Μαζικές συλλήψεις Πολιτικών Αρχηγών λαμβάνουν χώρα παγκόσμια, ηγέτες τίθενται σε κατ’ οίκον περιορισμό με Δικαστήρια να εκκρεμούν....

Οι εξελίξεις συνεχίζονται σε σχέση με τις αναφορές για την πρόοδο των επιχειρήσεων της Παγκόσμιας Αντίστασης/Συμμαχίας και τις προσπάθειές τους να στριμώξουν και να συλλάβουν την Cabal.

Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να γίνει πιστευτό το πόσο μεγάλη πρόοδος έχει σημειωθεί το τελευταίο διάστημα, με δεδομένο τον όγκο της παραπληροφόρησης και της αρνητικότητας που προέρχεται από τα Εταιρικά Μέσα Ενημέρωσης. Ωστόσο, η πρόοδος αυτή είναι πολύ πραγματική και συνεχώς διευρυνόμενη, σύμφωνα με πολλαπλές αξιόπιστες πηγές.

Μια εξέλιξη με πολύ μεγάλη σημασία είναι πως οι υπόγειες βάσεις της cabal πυρπολούνται. [link]

Στις αναφορές αυτής της εβδομάδας έχουμε ειδήσεις πραγματικών συλλήψεων πολιτικών εγκληματιών της Cabal σε όλο τον κόσμο. Αυτές περιλαμβάνουν και εκείνους που βρίσκονται εντός των Αμερικανικών συνόρων αλλά και άλλους ξένους ηγέτες που έχουν δεσμούς με την Cabal.

Σύμφωνα με τις αναφορές, αυτοί οι άνθρωποι συλλαμβάνονται και τίθενται σε κατ' οίκον περιορισμό. Αν όλα πάνε καλά, αυτή η φάση θα ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα.

Όπως αναφέρθηκε, τέτοιες εξελίξεις μπορεί να είναι δύσκολο να γίνουν πιστευτές, αλλά σύμφωνα με πολλές πηγές, αυτά τα γεγονότα είναι πολύ πραγματικά και σήμερα προχωρούν με εκπληκτική ταχύτητα.

Διάφορες αναφορές από πολλαπλές πηγές φαίνεται να επιβεβαιώνουν αρκετά καλά την συνεχή διαδικασία σύλληψης της παγκόσμιας Cabal. [link]

Γνωρίζουμε από αρκετές εβδομάδες πριν, πως όλα τα συνδικάτα της Γης έχουν σε μεγάλο βαθμό ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις για την παράδοσή τους.

Η Χαζαρική Μαφία σχεδιάζει θεαματικές ενέργειες σκηνοθετημένων γεγονότων τρομοκρατίας σε μια τελευταία προσπάθεια να αποτρέψει τον διορισμό του Donald Trump ως Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ωστόσο, οι στρατιωτικές δυνάμεις της Ρωσίας, της Κίνας και των Ηνωμένων Πολιτειών εργάζονται τώρα μαζί για να αφαιρέσουν τα τελικά ίχνη του Χαζαρικού ελέγχου και έτσι, οι προσπάθειες αυτές δεν θα είναι τίποτε περισσότερο από τελικοί σπασμοί ενός ετοιμοθάνατου θηρίου.

Υπάρχει επίσης μια πολύ έντονη εκστρατεία κυβερνο-πολέμου σε εξέλιξη με στόχο την φίμωση των εναλλακτικών ενημερωτικών ιστοσελίδων, αλλά και των ανεξάρτητων εργατών της ενημέρωσης, έτσι ώστε τα Εταιρικά Μέσα Ενημέρωσης να μπορούν να επαναβεβαιώσουν τον ψεύτικο κόσμο των Χαζάρων.

Όλο αυτό βρίσκεται πίσω από τη συνεχιζόμενη προσπάθεια να πείσουν τις μάζες πως η τρέχουσα επανάσταση και η εκλογή του Donald Trump, καθοδηγείται από την Ρωσία.

Τελικά εμείς μπορεί να αισθανόμαστε πως δεν έχουμε κανένα ρολό να παίξουμε σε αυτόν τον αγώνα για την ελευθερία. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι αληθές.

Αυτά τα γεγονότα είναι πραγματικά και έρχονται σαν άμεσο αποτέλεσμα της ενιαίας επιλογής μας να απελευθερωθεί ο πλανήτης.

Κάθε φορά που ακούμε για μια νέα πρόοδο που έχει σημειωθεί προς την κατεύθυνση των συλλήψεων της Cabal, προς την οικονομική απελευθέρωση, ή την ήττα της Χαζαρικής Μαφίας, πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι η θετική μας ενέργεια και η επιλογή μας να δούμε αυτά τα πράγματα να λαμβάνουν χώρα που συμβάλλουν στην εκδήλωση τους.

Είναι η επιθυμία μας και η επιλογή μας που επικεντρώνονται σε αυτό που είναι παραγωγικό, και σε ότι πραγματικά επιθυμούμε που βοηθά να δημιουργηθεί ο κόσμος της αλλαγής. Με τη διατήρηση αυτού του συλλογικού οράματος, όλοι βοηθάμε να δημιουργηθεί ο κόσμος που θέλουμε να δούμε.

Αυτή είναι η προσπάθεια όταν μιλάμε για διατήρηση υψηλών δονήσεων.

Γ. Βουδούρης

[Πηγή] 

Το είδαμε εδώ 

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε