Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Νέα μικρά ηλεκτρονικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη απειλούν τα βενζινοκίνητα

Στο πλαίσιο απόσυρσης και αντικατάστασης των αυτοκινήτων που λειτουργούν με καύσιμα και διανύουν γρήγορα και αυτόνομα μεγάλες αποστάσεις, η Βοsch και....
η e.Go Mobile A.G, μια νεοσύστατη εταιρεία στο τομέα παραγωγής μικρών ηλεκτρικών οχημάτων, συμφώνησαν να συνεργαστούν στους τομείς της δικτύωσης αλλά και της παροχής υπηρεσιών μετά την πώληση.

«Η ηλεκτρική οδήγηση γίνεται ολοένα και πιο σημαντική. Παρόλα αυτά, προκειμένου να καταστεί κυρίαρχη τεχνολογία, δεν απαιτούνται μόνο υποδομές φόρτισης, αλλά και υπηρεσίες σε εθνικό επίπεδο.

Αυτές τις εθνικές υπηρεσίες είναι που θέλουμε να προωθήσουμε στο μέλλον μέσω του δικτύου συνεργείων Bosch Car Service. Τα Bosch Car Service είναι ήδη εξαιρετικά καταρτισμένα στους υβριδικούς και ηλεκτρικούς κινητήρες,” αναφέρει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Bosch.

Σύμφωνα με το driveandtravel, η Bosch και η e.GO Mobile βλέπουν σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων.

Για το λόγο αυτό η e.GO Mobile σκοπεύει να βγάλει και στην διεθνή αγορά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και μάλιστα σε προσιτές τιμές, τοποθετώντας τα στο ίδιο επίπεδο με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε