Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Πρόωρες εκλογές εν όψει;;; Στις 22 Ιανουαρίου προβλέπει ο Λεβέντης

Μπροστά στο χείλος της καταστροφής και την επικείμενη σύγκρουση με τους δανειστές αλλά και το ΔΝΤ, όλα δείχνουν πως ο Αλέξης....
Τσίπρας θα αναζητήσει την έξοδο.

Το γεγονός αυτό επισημαίνεται από πολλούς ιδίως μετά τις εξαγγελίες που έκανε ότι οι εταίροι μας πρέπει να συμμορφωθούν και να υποχωρήσουν σε συμφωνία για τη δεύτερη αξιολόγηση.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, λόγω της επικείμενης σύγκρουσης προβλέπει εκλογές και μάλιστα στις στις 22 Ιανουαρίου του 2017, χωρίς να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.


Όπως ανέφερε: «από ότι διεφάνη από την ομιλία του κ. Τσίπρα στη Βουλή, οδηγείται σε σύγκρουση η κυβέρνηση με τους δανειστές και ιδιαίτερα με το ΔΝΤ. Σε απόσπασμα της ομιλίας του μάλιστα, είπε ότι "οφείλουν οι δανειστές, να συμμορφωθούν" με ότι δεν θα κάνει καμία άλλη υποχώρηση και ζήτησε και από την ΝΔ να πάρει θέση σχετικά με τις απαιτήσεις του ΔΝΤ.

Αυτό για μας σημαίνει ότι πριν από το τέλος του έτους, θα έχουν προκηρυχθεί εκλογές στην Ελλάδα, γιατί επιπροσθέτως, ο κ. Τσίπρας θέλει να αποφύγει το στίγμα του μειοδότη στην διάσκεψη της 12ης Ιανουαρίου για το Κυπριακό.

Συνεπώς, πιθανότερη ημερομηνία εκλογών είναι η 22α Ιανουαρίου του 2017. Μια ομιλία που σε όλη την διάρκεια της, ο κ. Τσίπρας μιλούσε για εκλογές το 2019, αλλά στο συγκεκριμένο απόσπασμα ομολόγησε δραπέτευση μέσω εκλογών».

Να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός με τις εξαγγελίες που έκανε έταξε χρήματα σε 1.600.000 συνταξιούχους πολίτες αλλά και παραδέχθηκε ότι η επιβολή ΦΠΑ στα νησιά του βόρειου και του ανατολικού Αιγαίο, ήταν μια πράξη που δεν χρειαζόταν, προχωρώντας μάλιστα σε μια επικίνδυνη ενέργεια λίγο πριν το κλείσιμο της αξιολόγησης!

Η απειλή για ενεργοποίηση του «κόφτη» τον ερχόμενο Απρίλιο, και τα «καυτά» εργασιακά θέματα σε συνδυασμό με την κατάρρευση των επιχειρήσεων ιδίως από αρχές του 2017, είναι ικανά να οδηγήσουν σε αυτό το σενάριο.

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε