.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ένα UFO που ΣΚΑΝΑΡΕΙ την ΓΗ;;; (video)

Θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά ενδεχομένως κάποια πράγματα φαίνονται να είναι πολύ πιο πραγματικά από όσο....
μπορούσαμε ως τώρα να αντιληφθούμε…

Αυτό το UFO πιάστηκε από τον Streetcap1 του YouTube, έναν άνθρωπο που θεωρείται από τους έμπειρους κυνηγούς ΑΤΙΑ, κυρίως σε ό,τι αφορά αυτά που βρίσκονται έξω και πέρα από την ατμόσφαιρα της Γης, βασιζόμενος σε υλικό που προέρχεται από εικόνες και video της NASA ή και άλλων Υπηρεσιών και Οργανισμών που εξερευνούν τους πλανήτες, τον Ήλιο αλλά και πέραν αυτών.

Το συγκεκριμένο UFO που ίπταται πάνω από την ατμόσφαιρα του πλανήτη μας, φαίνεται να εκπέμπει μια δέσμη φωτός η οποία «χαϊδεύει» την Γη. Ουσιαστικά η κωνική ακτίνα φαίνεται να σαρώνει την επιφάνεια για κάποιο λόγο.

Είναι πολύ πιθανό τα όντα που υπάρχουν μέσα στο σκάφος να προσπαθούν να υπολογίσουν τον αριθμό ή την ποιότητα των μορφών ζωής καθώς και των τύπων τους, είτε στην επιφάνεια είτε στους ωκεανούς.

Σύμφωνα με τον Scott C. Waring ενός άλλου κυνηγού ufo, του www.ufosightingsdaily.com, δεν αποκλείεται να καταγράφουν την ρύπανση, ή και άλλες δραστηριότητες «επιφανών» ανθρώπων, αλλά και το πόσο γρήγορα μπορούμε να καταστρέψουμε τον πλανήτη μας ή… ίσως, τον δικό τους πλανήτη στον οποίο ετοιμάζονται να επιστρέψουν -αυτό το σκεπτικό γίνεται με την θεωρία ότι ο πλανήτης μας είναι μία φυλακή ή αποθήκη αποβλήτων…

Πάντως, σύμφωνα με τον Streetcap1, όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, αυτό το ιδιόμορφο UFO εμφανίστηκε στην δεξιά πλευρά της οθόνης σχετικά γρήγορα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε έξω από το πλαίσιο και πάλι. Πήρε μία φωτογραφία και βελτίωσε την εικόνα που εμφανίζεται στην αρχή και στο τέλος.

Ωστόσο, είναι σωστό να αναφέρουμε πως αυτό που βλέπουμε, θα μπορούσε να είναι κάποια αντανάκλαση του φωτός μέσα από το φακό της κάμερας. Ωστόσο, οι κυνηγοί των UFO επισημαίνουν ότι αυτή η αντανάκλαση δεν θα μπορούσε να κινείται, να φεύγει και να επιστρέφει στην οθόνη, καθώς δεν υπάρχει τέτοια εμφανή δραστηριότητα που να την δικαιολογεί.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δείτε το video:


Streetcap1

Σπύρος Μακρής

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε