.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Τελικά για όλα φταίνε τα Blogs

Παρακολουθώ με μεγάλη απόλαυση και ενδιαφέρον τον πανικό των απανταχού ακόλουθων και «ηγητόρων» της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης....

Από τον ΓΑΠουλη με την γνωστή πια φράση «we need a Global governance» μέχρι την κραταιά (?) κ. Μέρκελ και τον προβληματικό κ. Σαρκοζί (ακόμα με το φιλέτο στο μάτι είναι αυτός μετά την μπούφλα που έφαγε από τον Φιγιόν) όλοι αυτοί οι «ελίτ» έχουν ξεκινήσει έναν νέο ανένδοτο μπας και σώσουν κάτι από την παρτίδα.

Ξαφνικά, λες και τους έχεις βάλει κασέτα, πιπιλάνε όλοι την ίδια λέξη «ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ»!

Ούτε εθνικισμός ούτε ακροδεξιά ούτε φασίστες τίποτα, τώρα όλοι μαζί μιλάνε για την απειλή του «ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ».

Αυτή την ταχεία συνεννόηση και την άμεση συστράτευση στο νέο τροπάριο… τι να πω… μόνον στους γύφτους έχω δει τέτοια οργάνωση.

Λες και όλοι οι κειμενογράφοι τους, πήραν από ένα κέντρο την ίδια εντολή την ίδια ντιρεκτίβα. Δεν λέμε «κακές» λέξεις γιατί οι μουζίκοι, μετά και την νίκη του κ. Trump αγρεύουν χειρότερα.

Θα λέμε ότι πταίει ο «ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ» κομψό και δεν κατευθύνει.

Ποιος είναι ο λαϊκιστής? μα φυσικά όποιος δεν θέλει να φορέσει τον ζουρλομανδύα της παγκοσμοιοποίησης..

Ποιος φταίει για την άνοδο του «ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ»….ωππ πρόβλημα.

Όποτε δείξαμε κάποιον ως εθνικιστή φασίστα ακροδεξιό μισητή κλπ ο κόσμος τον ακολούθησε (βλ. BREXIT και στραπάτσο Trumo) οπότε τι κάνουμε????

ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΚΑ BLOG αυτά δεν ψηφίζονται (κούνια που τους κούναγε)

Για όλα λοιπόν τα «κακά πράγματα» που (τους) συμβαίνουν φταίνε τα Blog.


Αντιγράφω από την εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» φύλλο Πέμπτης 24 Νοεμβρίου 2016 σελ.4

Τίτλος άρθρου:

«Η Μέρκελ επιτίθεται σε «πλαστές ιστοσελίδες» »

Αποσπάσματα από το άρθρο

«Βερολίνο, – Στην δύναμη του Διαδικτύου και την διασπορά των πλαστών ειδήσεων απέδωσε την άνοδο του λαϊκισμού στην Δύση η Άγκελα Μέρκελ»
και παρακάτω στο ίδιο άρθρο:

«‘Έχουμε σήμερα πολλούς ανθρώπους που συμβουλεύονται μέσα που βασίζονται σε κανόνες πολύ διαφορετικούς από τα δημοσιογραφικά κριτήρια τα οποία ίσχυαν μέχρι πρόσφατα».

Στη ίδια συνέντευξη η κ. Μέρκελ έκανε αναφορά σε «τρολ» και «κατασκευασμένες πληροφορίες» και τα λοιπά γνωστά ινστρουχτόρικα τσιτάτα που τόσο καλά έμαθε στην πάλαι ποτέ DDR.

Με απλοικό αλλά συγχρόνως στυγνό και κυνικό τρόπο (όπως άλλωστε το συνηθίζει) η κ. Μέρκελ, μας λέγει ότι για τα χάλια που έχει η ζωή μας φταίνε… τα Blog!

Κακώς, λοιπόν, επιλέγουμε τα Blog και όχι τα πλήρως ελεγχόμενα και κατευθυνόμενα ΜΜΕ που λαμβάνουν φανερά και μυστικά κονδύλια για να διαμορφώσουν την γνώμη μας.

Οι καλοί ηγέτες μας, ή ελίτ της ΕΕ και των ΗΠΑ, δεν φταίνε σε τίποτα.

Τα έχουν όλα στην εντέλεια και τους τα χαλούν με τις κακόβουλες ψευτιές τους τα Blog τα οποία ακολουθεί τυφλά ο αμαθής, αδαής και άξεστος απλός πολίτης.

Κρύβουν τα κακά (και μη ελεγχόμενα) Blog την άριστη ποιότητα ζωής που μας προσφέρουν οι πεφωτισμένοι ηγέτες μας.

Και όλοι εμείς φυσικά έχουμε πέσει θύματα της πλάνης του λαϊκισμού.


Στο απόλυτα ίδιο μήκος κύματος και ο μεγάλος χαμένος των εσωκομματικών εκλογών του Γαλλικού συντηρητικού κόμματος Alain Juppe.

Για την ήττα του φταίνε τα κακά blog!

Χτυπάει με μανία το τακουνάκι από το άψογο σκαρπίνι του και κόκκινος από πίεση και θυμό καταριέται τα βρωμερά Blog που διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις ότι τάχα τα έχει κάνει πλακάκια με κάτι ακραία μουσουλμανικά στοιχεία.

Φτου τους.

Φυσικά όλοι αυτοί (ευτυχώς) νομίζουν ότι με τέτοια χοντρά και άξεστα ψέματα θα στρέψουν υπέρ τους την κατάσταση

Σύντομα όμως θα βάλουμε πάλι, στη διαπασών,το αξεπέραστο τραγούδι των Queen «another one bites the dust» για να γιορτάσουμε άλλη μια επική τούμπα και πρόσκρουση στο σκληρό κράσπεδο της ζωής.

Ότι έσπειραν ήρθε η ώρα να το θερίσουν και να το φάνε.

RBF69

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε