.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Νέα διδασκαλία για τους άνδρες στα πανεπιστήμια: "Μη γίνεις άνδρας!"

Οι αριστεροί στο κολλέγιο και στις πανεπιστημιουπόλεις των ΗΠΑ στοχοποιούν τους παραδοσιακούς ρόλους των φύλων σε όλη τη χώρα, καθώς πρόσφατα....
στοχεύουν τη λεγόμενη «τοξική αρρενωπότητα».

Το College Fix αναφέρει ότι οι προοδευτικοί ηγέτες και μελετητές στις πανεπιστημιουπόλεις προσπαθούν να "καθαρίσουν" ό, τι ισχυρίζονται πως είναι ανθυγιεινή αρρενωπότητα, που οδηγεί στη σεξουαλική βία, τη διαπόμπευση του σώματος, ακόμη και στην εγχώρια τρομοκρατία.

Η συγγραφέας Laurie Higgins, στο Οικογενειακό Ινστιτούτο Πολιτιστικών Θεμάτων του Ιλινόις υποστηρίζει ότι το πολιτικό κλίμα στις πανεπιστημιουπόλεις των κολλεγίων σε όλες τις ΗΠΑ, είναι να σπάσει την ιουδαιο - χριστιανική κοσμοθεωρία που διαχωρίζει τους άνδρες από τις γυναίκες.

"Οι ιδέες που προωθούνται στα πανεπιστήμια είναι μέρος αυτού του πραγματικά διεστραμμένου γρίφου, που έχει τεθεί από κοινού από την Αριστερά στον πολιτισμό μας και που θέλει πραγματικά να αποκαθηλώσει τις βασικές αλήθειες σχετικά με τις διαφορές των φύλων, το νόημά τους, τη σημασία τους και την ύπαρξή τους," εξήγησε η Higgins.

Η ίδια υποστηρίζει ότι οι γονείς πρέπει να κάνουν καλύτερη δουλειά για να προστατεύσουν τους γιους και τις κόρες τους, που μπορεί να υποβληθούν σε σύγχυση σχετικά με τα δύο φύλα, καθώς εισέρχονται στο κολέγιο - εκπαιδεύοντας τα παιδιά τους στο σπίτι, πριν αυτά φύγουν μακριά.

"Στην διδασκαλία σας, αυτό που χρειάζεται να κάνετε, είναι να τους εκθέσετε τις ιδέες των αριστερών και να τους δείξετε τις αδυναμίες, τις αντιφάσεις και τις πλάνες στα επιχειρήματά τους. Και αυτό είναι που δεν το κάνουμε."

Οι υποστηρικτές αυτής της αριστερίζουσας πανεθνικής προσπάθειας στις πανεπιστημιουπόλεις των ΗΠΑ ισχυρίζονται ότι οι τρεις πιο καταστροφικές λέξεις που μπορεί να ακούσει ένα αγόρι καθώς μεγαλώνει είναι: "Γίνε άντρας".

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε