.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Ένα πανέμορφο ρομπότ που δεν διακρίνεται από μια πραγματική γυναίκα (βίντεο)

Η εμφάνιση και οι δυνατότητες του Android Jia Jia τράβηξαν την προσοχή εκείνων που παρακολούθησαν την Παγκόσμια Διάσκεψη του 2016 για ρομπότ....

Κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Διάσκεψης για Robot 2016, που πραγματοποιήθηκε από 20 έως 25 Οκτωβρίου στο Πεκίνο (Κίνα), η Jia Jia εξέπληξε τους επισκέπτες.

Αυτό το «ρομπότ θεά», που δημιουργήθηκε από αναπτύχθηκε από μια ομάδα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας (Hefei, Anhui, Κίνα), έδειξε ότι είναι σε θέση να μιλήσει και να εκφραστεί με κινήσεις του σώματος, σύμφωνα με το κινεζικό δίκτυο CCTV +


CCTV+

Ένας από τους υπεύθυνους της δημιουργίας του ρομπότ, ο Lu Dongcai, είπε ότι αυτό το Android «μπορεί να αντιληφθεί τόσο τον τόνο της φωνής όσο και τις εκφράσεις του προσώπου» του συντρόφου του και να έχει «μια φυσιολογική αντίδραση» και να δείξει τη «νοημοσύνη» του.

Στην πρώτη παρουσίαση του, ένας από τους δημιουργούς της είπε ότι η Jia Jia κινεί τα μάτια και τα χείλη πολύ φυσικά και ότι το στόμα της είναι συγχρονισμένο με τα λόγια της.

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε