.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Υποχθόνιο Σχέδιο για να Φανερωθούν οι Ολύμπιοι;;;

-Πόση γη έχουμε σε σχέση με τον πλανήτη;;; -Πόση έκταση έχουμε σε σχέση με άλλα κράτη;;; -Γιατί όλοι θέλουν κάτι από την δική μας χώρα τώρα;;;....

-Γιατί όλοι έχουν στραφεί και διεκδικούν Ελλάδα;;;

-Κατι περίεργο συμβαίνει, κάτι πέρα απ’ όσα γνωρίζουμε, κάτι που μόνον οι κεφαλές κάπου σχεδιάζουν και δίνουν εντολές για να σπρώξουν άλλους, να κομματιάσουν την πατρίδα μας.

-Εξω απο τα γνωστά, αφου δεν μπόρεσαν να στρέψουν τον κοσμο εναντίον των Ολυμπίων που βρίσκονται επανω, αλλα κα μεσα στον πλανήτη μας, αφου παντου αποτυγχάνουν τα σχεδια τους, αποφάσισαν να χτυπήσουν την χωρα μας με ηλίθιους που συνορεύουν γυρω μας, να απαιτούν κομμάτι γης απο την Ελλαδα.

-Ετσι νομίζουν οτι θα τους κανουν να εμφανιστούν για να μας προστατέψουν, αφου είμαστε προέκτασή των, να φανει οτι ειναι εισβολείς, να στραφει ο κοσμος εναντίον των και να τους παρουσιάσουν ως εχθρους των ανθρώπων.

-Ξέρουν οτι και αυτο το σχέδιο τους θα αποτύχει, οπως και ολα οσα απεργάζονται, εχουν προειδοποιηθεί και ή θα υποταχθούν στο Φως ή θα διαλυθούν. Μοιάζει σενάριο αλλα ισως ειναι αλήθεια.

-ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

[Πηγή]

Το είδαμε εδώ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε