.

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Άγνωστες Πτυχές μίας Προκατακλυσμιαίας Ιστορίας Β'

Μέρος Δεύτερο
Η Φυλή του Δαν, Οι Χαμένες Φυλές του Ισραήλ,
η Βασιλική Γενεολογία, Τα Βιμάνας, Οι Τρώες
Το φίδι ταξίδεψε στον κόσμο και τέλος, δάγκωσε την ουρά του πίσω στην Αυστραλία, όπου ήρθαν οι φωτεινοί αδελφοί....

Αυτές οι 2 άνδρες ήταν οι «βιβλικοί» Μωυσής και ο Ααρών, που ήταν γνωστοί στους Αιγυπτίους ως οι Φαραώ AHKTANATEN - Ακενατών [1],[2]και SMENKARE - Σμενακάρ [3]. Η αδελφή τους, Μίριαμ ήταν η Αιγύπτια NEFERTITI. Έφεραν μαζί τους τον Νόμο και το ιερό χρώμα το κόκκινο… Η μόνη εξαιρετική μορφή ζωής που μας άφησαν ήταν το Αιγύπτιο σκυλί του πολέμου που τώρα ονομάζεται Dingo [4].

Η κόρη ταξίδεψε με τη βοήθεια Πτήσης και κινήθηκε από την Ασία προς τη βόρεια Αυστραλία αφήνοντας το σκυλί Ντίγκο και την Ιστορία Της Ιερής Αλκυόνας[5],[6] στο δρόμο μέχρι να φτάσει στη Nova Scotia από αέρος και να Φέρει στην Αμερική το Νόμο και το Ντίγκο που τώρα ονομάζεται άγριο σκυλί της Καρολίνα [7]… Έπειτα, στη Σκωτία… όχι απευθείας από την Αίγυπτο, όπως θεωρούταν και εξακολουθεί να θεωρείται…

Η υπόσχεση του βασιλιά Πουλιού εκπληρώνεται στην ώρα του Σκότους… από τώρα και στο εξής η αλήθεια θα βγει στο προσκήνιο. «Κόκκινα είναι τα μαλλιά του, γαμψή η μύτη του. Λευκό είναι το δέρμα του και πράσινα τα μάτια του».

Η ίδια περιγραφή για όλους τους ανθρώπους της φυλής σε όλο τον κόσμο… «Είναι η αρκούδα, το φίδι η απαλή λευκή πέτρα, ο αετός, το μυστικό της ιερής αλκυόνας και το κόκκινο λουλούδι που ονομάζεται μερικές φορές τριαντάφυλλο».

«Το φίδι, η αρκούδα, το η απαλή Λευκή Πέτρα, το Ιερό Κόκκινο Λουλούδι και το πιο σημαντικό, Είμαι η Ιερή Αλκυόνα…από το αίμα που σου έδωσε επίσης το άγριο σκυλί, που είναι το αιγυπτιακό Πολεμικό Σκυλί, γνωστό και ως Dingo. Είμαι ο Ζωντανός Χωρός του Ήλιου. Κόκκινα είναι τα μαλλιά μου. Πράσινα είναι τα μάτια μου. λευκό είναι το δέρμα μου και Γαμψή είναι η μύτη μου.

Είμαι ο Βασιλιάς Πουλί της Υπόσχεσης. Οι Αβοριγίνες των Flinders Rangers [8] μου το έχουν ήδη δηλώσει. Ο τόπος που ανακηρύχθηκε είναι ένα μέρος που ονομάζεται Beltana [9]. Γι’ αυτούς είμαι ο POPPADIDGEEDIDGEE» [10].

==========

«Η λεγόμενη Αυτοκρατορία του Rama της Βόρειας Ινδίας και του Πακιστάν αναπτύχθηκε τουλάχιστον δεκαπέντε χιλιάδες χρόνια πριν στην ινδική υπο-ήπειρο και ήταν ένα έθνος πολλών μεγάλων, εξελιγμένων πόλεων, πολλές από τις οποίες εξακολουθούν να βρίσκονται στις ερήμους του Πακιστάν, στη βόρεια και δυτική Ινδία.

Η Αυτοκρατορία Rama… κυβερνήθηκε από έναν Φωτισμένο Βασιλιά Ιερέα που κυβερνούσε τις πόλεις. Οι επτά μεγαλύτερες πρωτεύουσες του Ράμα ήταν γνωστές στα κλασικά Ινδικά κείμενα ως οι Επτά Πόλεις του Rishi. Σύμφωνα με τα αρχαία ινδικά κείμενα, οι άνθρωποι είχαν μηχανές που ονομάζονταν vimanasâ-Βιμάνας [11].

Τα αρχαία ινδικά έπη περιγράφουν ένα vimana ως κυκλικό αεροσκάφος με διπλό κατάστρωμα, με φινιστρίνια και τρούλο, όπως εμείς θα φανταζόμασταν έναν ιπτάμενο δίσκο. Πετούσε με τη «ταχύτητα του ανέμου» και άφηνε πίσω έναν ήχο μελωσίας.

Υπήρξαν τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικοί τύποι Vimanas, μερικά με σχήμα πιάτου, άλλα σαν μεγάλες φιάλες (ή σχήμα πούρου)».

D. Hatcher Childress, «Τεχνολογία Αρχαίων Ινδικών Αεροσκαφών» στο Εγχειρίδιο Αντιβαρύτητας [12][13]

==========

«Ένα εναέριο άρμα, το Pushpaka, μεταφέρει πολλούς ανθρώπους στην πρωτεύουσα της Ayodhya. Ο ουρανός είναι γεμάτος καταπληκτικές ιπτάμενες μηχανές, σκοτεινές σαν τη νύχτα, αλλά έχουν φώτα με ένα κιτρινωπό έντονο φως».

Mahavira του Bhavabhuti (Ένα Τζαϊνιστικό [14][15] κείμενο του όγδοου αιώνα επιλεγμένο από παλαιότερα κείμενα και παραδόσεις)


Ιπτάμενο Αεροσκάφος των Αρχαίων

«Στην Βεδική λογοτεχνία της Ινδίας, υπάρχουν πολλές περιγραφές ιπτάμενων μηχανών που γενικά ονομάζονται Vimanas. Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

(1) Ανθρωπογενή σκάφη που μοιάζουν με αεροπλάνα και να πετούν με τη βοήθεια των πτηνόμορφων φτερών, και

(2) Μη αεροδυναμικές κατασκευές που πετούν με ένα μυστηριώδη τρόπο και γενικά δεν γίνονται από ανθρώπινα όντα.

Οι μηχανές της κατηγορίας (1) περιγράφονται κυρίως σε μεσαιωνικά, κοσμικά σανσκριτικά έργα που ασχολούνται με την αρχιτεκτονική, τα αυτόματα, τις στρατιωτικές πολιορκητικές μηχανές και άλλες μηχανικές επινοήσεις.

Εκείνες στην κατηγορία (2) περιγράφονται στα αρχαία έργα, όπως το RgVeda, το Mahabharata, το Ραμαγιάνα, και τα Puranas και έχουν πολλά χαρακτηριστικά που θυμίζουν τα UFO.»

«Υπάρχουν αρχαίες ινδικές καταγραφές ανθρωπογενών ξύλινων οχημάτων που πετούσαν με φτερά με τον τρόπο των σύγχρονων αεροπλάνων. Παρά το γεγονός ότι αυτά τα ξύλινα οχήματα επίσης ονομάζονταν Vimanas, τα περισσότερα Vimanas δεν έμοιαζαν καθόλου με αεροπλάνα.

Τα πιο συνήθη Vimanas είχαν χαρακτηριστικά πτήσης που μοιάζουν με εκείνα που αναφέρονται για τα UFO και τα όντα που συνδέονται με αυτά λεγόταν ότι είχαν δυνάμεις παρόμοιες με εκείνες που σήμερα αποδίδονται στις οντότητες των UFO.

Ένα ενδιαφέρον παράδειγμα ενός vimana είναι η ιπτάμενη μηχανή που ο Salva, ένας αρχαίος Ινδός βασιλιάς, απόκτησε από την Maya Danava, κάτοικο ενός πλανητικού συστήματος που ονομάζεται Taltala.»

Richard L. Thompson, Εξωγήινες Ταυτότητες [16]

==========

«Ο σκληρός Salva είχε έρθει πάνω στο άρμα Saubha, το οποίο μπορεί να πάει οπουδήποτε και από αυτό σκότωσε πολλούς γενναίους νέους των Vrishni νέους και με κακία κατέστρεψε όλα τα πάρκα της πόλης». Μαχαμπαράτα

==========

Το αεροπλάνο που καταλήφθηκε από τον Salva ήταν πολύ μυστηριώδες. Ήταν τόσο εκπληκτικό που μερικές φορές πολλά αεροπλάνα φαίνονται να είναι στον ουρανό και μερικές φορές δεν υπήρχε προφανώς κανένα.

Μερικές φορές το αεροπλάνο ήταν ορατό και μερικές φορές δεν είναι ορατό και οι πολεμιστές της δυναστείας Yadu προβληματίστηκαν σχετικά με την τύχη του ιδιόμορφου αεροπλάνου.

Μερικές φορές θα δείτε το αεροπλάνο να βρίσκεται στο έδαφος, μερικές φορές πετάει στον ουρανό, μερικές φορές στηρίζεται στην κορυφή ενός λόφου και μερικές φορές επιπλέει στο νερό.

Το υπέροχο αεροπλάνο πετούσε στον ουρανό σαν στροβιλιζόμενη δάδα – δεν ήταν σταθερό, ακόμη και για μια στιγμή».

Bhaktivedanta, Swami Prabhupada, Krsna [17]

==========

Στο σανσκριτικό Samarangana Sutradhara, είναι γραμμένο:
Ισχυρό και ανθεκτικό πρέπει να γίνει το σώμα του Vihmana, σαν ένα μεγάλο ιπτάμενο πουλί από ελαφρύ υλικό. Μέσα του κάποιος πρέπει να θέσει τον κινητήρα υδραργύρου με τη συσκευή θέρμανσης σιδήρου από κάτω.

Με τα μέσα της λανθάνουσας δύναμης του υδράργυρου που θέτει τον κινητήριο στρόβιλο σε κίνηση, ένας άνθρωπος που κάθεται μέσα μπορεί να ταξιδέψει μια μεγάλη απόσταση στον ουρανό.

Οι κινήσεις των Vimana είναι τέτοιες ώστε να μπορεί να ανέβει κατακόρυφα, να κατεβαίνει κάθετα , να κινείται με κλίση προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Με τη βοήθεια των μηχανών τα ανθρώπινα όντα μπορούν να πετάξουν στον αέρα και ουράνια όντα μπορούν να κατέβουν στη γη.

==========

Το Hakatha (Νόμοι των Βαβυλωνίων[18]) αναφέρει αρκετά ξεκάθαρα:
«Το προνόμιο τoυ χειρισμού μιας ιπτάμενης μηχανής είναι μεγάλο. Η γνώση της πτήσης μια από τις πιο αρχαίες κληρονομιές μας. Ένα δώρο από «εκείνους από ψηλά». Εμείς το λάβαμε από αυτούς ως ένα μέσο για το σώσιμο πολλών ζωών».

==========

Η ιστορία της Παλαιάς Διαθήκης του Μωυσή που τοποθετείται σε ένα καλάθι και επιπλέει στο ποτάμι για να βρεθεί από μια βασιλική οικογένεια αντικατοπτρίζει την πρώιμη σουμεριακή καταγραφή του βασιλιά Σαργών.


Οι Σουμεριακοί Θεοί των Άστρων

Σε συμφωνία με την βιβλική ιστορία, τα κείμενα των Σουμερίων τεκμηριώνουν ιστορίες εξωγήινων που ονομάζονται «θεοί των άστρων» που αναπαράχθηκαν με ανθρώπινες γυναίκες και πήραν τους πρώτους βασιλιάδες στα άστρα. Σύμφωνα με τους Σουμέριους, οι «θεοί των άστρων» ήταν από τον Άρη, το αστρικό σύστημα των Πλειάδων και τον Σείριο. Τα κείμενα των Σουμερίων περιέχουν επίσης τα σχέδια του ηλιακού συστήματος.

Από το βιβλίο του Waddell, Makers of Civilization-Κατασκευαστές Πολιτισμού [19], διαπιστώνουμε ότι οι καταγραφές του Σαργών καταγράφηκαν πριν από την αρχαία Αίγυπτο και ότι τα αρχεία του Σαργών δεν γράφτηκαν σε Αιγυπτιακά ιερογλυφικά, αλλά σε Σουμεριακά ιερογλυφικά. Τα πρώιμα Σουμεριακά-Αιγυπτιακά ιερογλυφικά δείχνουν τον παππού του Σαργών ως παγκόσμιο ηγέτη γνωστό στους Αιγυπτίους ως Khetm, στους Σουμέριους, ως Takhu ή Tekhi. Στην Παλαιά Σουμεριακή Λίστα των Βασιλέων ήταν γνωστός ως Tuke και στην Ινδική Λίστα Βασιλέων ονομάζεται Vri-Taka ή Dhri-Taka.

Ο πατέρας του Σαργών κληρονόμησε την βασιλεία και έγινε στην Αίγυπτο, γνωστός ως Ro, αλλά ονομάζεται Puru-Gin στα Σουμεριακά-Αιγυπτιακά ιερογλυφικά. στη Παλιά Λίστα των Σουμερίων βασιλέων ήταν γνωστός ως Buru-gina, στις σφραγίδες της κοιλάδας του Ινδού ήταν ο Buru ή Puru και στην Ινδική Λίστα Βασιλέων ονομάζεται Puru (II).

Επιγραφές για τον βασιλιά Σαργών ανακαλύφθηκαν σε ένα από τους παλαιότερους τάφους που βρίσκονται στην Άβυδο στην Άνω Αίγυπτο. Ο Waddell αναγνώρισε τις επιγραφές από το ίδιο κείμενο που είχε δει στις Σουμεριακές πλάκες που βρέθηκαν στην κοιλάδα του Ινδού ποταμού.

Στην πρώιμη Σουμεριακή γραφή ο Βασιλιάς Σαργών ήταν γνωστός με το προσωπικό όνομά του ως Gin-Ukus και στην Αίγυπτο ήταν γνωστός με το προσωπικό του όνομα ως Gin-Ukussi. Ο τίτλος Ukus ή Ukussi στην Αίγυπτο σήμαινε ότι ήταν «απόγονος του πρώτου Σουμέριου βασιλιά, Ukusi ή Ukhu (που σημαίνει Γεράκι του Ήλιου)…

ο πρώτος άριος βασιλιάς. Τόσο τα ινδικά έπη και τα ιερά βιβλία τους, οι Βέδες, χρησιμοποιούν τον ηλιακό τίτλο Ikshwaku ή Ukusi του Ukhu. Όλοι αυτοί οι βασιλιάδες της Σουμεριακής Αυτοκρατορίας είχαν «ηλιακούς τίτλους», λόγω της έμφασης για τη λατρεία του Ήλιου και το συμβολισμό του Ήλιου, ως Θεό.

Είναι εξαιρετικά πιθανό ότι ο Ώρος-Horus ή Haru, ο αιγυπτιακός Υιός του Θεού ήρθε από την λέξη των Σουμέριων, Hu ή Ha, που σημαίνει «Hawk-Γεράκι». (Hawk ή Sun-Hawk Γεράκι του Ήλιου ήταν το Σουμεριακό σύμβολο του ήλιου).

Ο Βασιλιάς Menes-Μύν-Μίνωας

Ο Μύν, γιος του Σαργών και του πρώτου Αιγύπτιου Φαραώ, οδήγησε μια εξέγερση εναντίον του πατέρα του και πήρε τον έλεγχο της Αιγύπτου, κηρύσσοντας ανεξαρτησία από τη Σουμερία. Ως αποτέλεσμα, ο Σαργών όχι μόνο τον απόκληρωσε, αλλά έδωσε τη διαδοχή της βασιλείας σρον νεώτερο αδερφό του Σαργών.

Μετά από μια δεκαετία ή και περισσότερο ο αδελφός του πέθανε και Μύν ανέλαβε την βασιλεία, ενώνοντας τη Σουμερία και πάλι με την Αίγυπτο.
(Απόδειξη τώρα δείχνει τον Μύν να πεθαίνει σε ένα ωκεάνιο ταξίδι προς τη Δύση)

Ιρλανδία και Σκωτία

Οι Αιγύπτιοι ίδρυσαν μια αποικία στην Ιρλανδία. Ο αιγυπτιολόγος, Lorraine Evans, στο «Βασίλειο της Κιβωτού», υποδηλώνει ότι οι άποικοι οδηγήθηκαν από τη Πριγκίπισσα Scotia, κόρη του Ακενατόν και την ετεροθαλή αδελφή του Τουταγχαμών.

Πέθανε στη μάχη και ο τάφος ακόμη και σήμερα χαρακτηρίζεται από μια πλάκα που δεν έχει ανασκαφεί. Οι απόγονοι της Scotia συνέχισαν και έγιναν οι Υψηλοί Βασιλιάδες της Ιρλανδίας στην TARA στην Κομητεία Meath και στη συνέχεια συνέχισαν στη Σκωτία, που σημαίνει «Γη της Scotia».

Ο βασιλιάς Dan I (ODIN) ξεκίνησε τη βασιλεία του στη Σκανδιναβία κατά το έτος 1040 π.Χ. και η γεννεολογία του ήταν γνωστή ότι φτάνει ως την Τροία.

Το O-DIN είναι ένας τίτλος ενδεικτικός της Βασιλείας ή της γενεολογίας του Ποιμένα. (Επίσης γνωστός ως WO-DEN, WO-ΤΑΝ και DAN). Το ODIN προέρχεται από την εβραϊκή λέξη Adonai που σημαίνει «Κύριος». Οι οικογένειες που κατάγονται από ODIN προέρχονται από τους αρχαίους Τρώες Βασιλείς.

Αρχαίες κλασική και σχετικές με τη βίβλο πηγές αναφέρουν ότι οι Τρώες Βασιλείς ήταν της βασιλικής γενεολογίας του Ιούδα και ότι ήταν στενά σχετιζόμενοι με άλλες βασιλικές Οικογένειες στην Ιωνία, την Ελλάδα και την Κρήτη.

Η πρώιμη βρετανική βασιλική γενεολογία παραδοσιακά προέρχεται από τους Τρώες Βασιλείς και οι βασιλείς της Ιρλανδίας υποτίθεται ότι έχουν ξεπηδήσει από τη Μιλήσια Βασιλική Οικογένεια της Ιωνίας, την οποία «η κόρη του Φαραώ» παντρεύτηκε.

Ο Priam Herman L. Hoeh [20] εντοπίζει τη γενεολογία του Odin πίσω στον Ιακώβ, το οποίο επιβεβαιώνει τη γενεολογική γραμμή βασιλείας.

«Η αποδοχή αυτών των πηγών», σημειώνει το περιοδικό, «οι βασιλικές οικογένειες των Εθνών Της Βόρειας Ευρώπης-της Ιρλανδίας-της Σκωτίας, των Πρώτων Βρετανών, των Φράγκων, των Νορβηγών- είναι όλοι τα Σκήπτρα της φυλής του Ιούδα και οι πολλές επιγαμίες αυτών των βασιλικών γενεολογιών έγιναν ούτως ή άλλως εντός της μιας μεγάλης βασιλικής οικογένεια την οποία έχουν τόσο πολύ προφητέψει οι Γραφές. Η βασίλισσα Elizabeth II έχει δηλώσει ότι κατάγεται από τον Woden».

(Δεκ. 1981. Christian Israel Foundation, Walsall, England. σελ.117).

==========

«…. Η Μάχη της Τροίας, ακόμη και η ίδια η Τροία, πιστευόταν μόνο ως μέρος των απίστευτων ελληνικών μύθων ή μυθολογία. Η Τροία και τα γεγονότα που σχετίζονται με αυτή εξακολουθούσαν να θεωρούνται καθαρή μυθολογικά όταν ο Charles McLaren πρότεινε, το 1822, ότι ένα ορισμένο ανάχωμα στην ανατολική Τουρκία, που ονομάζεται Hissarlik, ήταν η θέση της ομηρικής Τροίας.

Μόνο όταν ένας επιχειρηματίας που ονομάζεται Heinrich Schliemann, διακινδυνεύοντας τα δικά του χρήματα, έκανε θεαματικές ανακαλύψεις καθώς έσκαψε στο ανάχωμα το 1870, τότε οι επιστήμονες άρχισαν να αναγνωρίζουν την ύπαρξη της Τροίας.

Είναι πλέον αποδεκτό ότι η μάχη της Τροίας είχε όντως πραγματοποιηθεί στο δέκατο τρίτο αιώνα π.Χ. Ήταν τότε, σύμφωνα με τις ελληνικές πηγές, όταν οι «θεοί» και οι άνθρωποι είχαν πολεμήσει πλευρό με πλευρό, σε τέτοιες πεποιθήσεις οι Έλληνες δεν ήταν οι μόνοι.



Συνεχίζεται

Mary Sutherland

Μετάφραση - Επιμέλεια - Απόδοση κειμένων Αόρατα Γεγονότα

Αναφορές:

1. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%8C%CE%BD

2. http://www.greatlie.com/index.php?option=com_content&view=article&id=339:akenaton-kai-o-dolos-tou-monothesmou&catid=7:palaia-diathiki&Itemid=3

3. http://en.wikipedia.org/wiki/Smenkhkare

4. http://en.wikipedia.org/wiki/Dingo

5. http://rivercityandsenseofplace.blogspot.gr/2007/11/sacred-kingfisher.html

6. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BB%CE%BA%CF%85%CF%8C%CE%BD%CE%B7_%28%CF%80%CF%84%CE%B7%CE%BD%CF%8C%29

7. http://en.wikipedia.org/wiki/Carolina_Dog

8. http://en.wikipedia.org/wiki/Flinders_Ranges

9. http://en.wikipedia.org/wiki/Beltana

10. http://twitter.com/birdtrees/statuses/461057132004388864

11. http://en.wikipedia.org/wiki/Vimana

12. http://www.sacred-texts.com/ufo/aiac.htm

13. http://www.scribd.com/doc/32163908/The-Anti-Gravity-Handbook-in-Ancient-Documents

14. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CF%8A%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

15. http://en.wikipedia.org/wiki/Jainism

16. http://www.amazon.com/Alien-Identities-Ancient-Insights-Phenomena/dp/0963530941

17. http://en.wikipedia.org/wiki/A._C._Bhaktivedanta_Swami_Prabhupada

18. http://en.wikipedia.org/wiki/Babylonian_law

19. http://www.amazon.com/Makers-Civilization-Race-History-Waddell/dp/1447403673

20. http://en.wikipedia.org/wiki/Assyria_and_Germany_in_Anglo-Israelis

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε