.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

4 βίντεο που «αποδεικνύουν» ότι ένας «μυστικός διαστημικός στόλος» είναι λειτουργικός

Μήπως μας κρύβουν κάτι;
Τον τελευταίο καιρό, πολλοί άνθρωποι έχουν λέγε ότι υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτά που γνωρίζουμε στο διάστημα, που η NASA δεν μας....
έχει πει ποτέ. Αλλά αυτά είναι απλά εικασίες; Ή είναι κάτι περισσότερο;

Σύμφωνα με χάκερ, κυβερνητικούς αξιωματούχους, ακόμα και πρώην στρατιωτικό προσωπικό, θα μπορούσε να υπάρχει μια «σκιώδη κυβέρνηση» που λειτουργεί σε έναν «μυστικό χώρο» για το οποίο δεν γνωρίζουμε τίποτα.

Μία από τις μεγαλύτερες στρατιωτικές αποκαλύψεις όλων των εποχών συνέβη όταν ο χάκερ Gary McKinnon κατάφερε να σπάσει άκρως απόρρητα αρχεία από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και τη NASA.

Ο χάκερ που τίναξε στον αέρα όλα τα συστήματα ασφαλείας των υπολογιστών της NASA και των στρατιωτικών αρχών των ΗΠΑ, αποκάλυψε κάτι συγκλονιστικό: ότι στα αρχεία… που παρεισέφρυσε, βρήκε φωτογραφίες από απόρρητα σκάφη της US Airforce μη γήινης τεχνολογίας, που πετούν με αντιβαρύτητα και μηδενική ενέργεια.

Ο McKinnon, ο οποίος είναι φανατικός των UFO είναι επίσης και ειδικός υπολογιστών, ο οποίος προφανώς ανακάλυψε κάποια πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο χώρο.


Σύμφωνα με τον McKinnon, βρήκε φωτογραφίες, φιλμ και άλλες αποδείξεις από εξωγήινα διαστημόπλοια που κατείχαν μυστικά διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Ο McKinnon πρώτα μπήκε στο Johnson Space Center: Βρήκε μια υψηλής αναλύσεως εικόνα ενός αντικειμένου σαν μεγάλο πούρο πάνω από το Βόρειο Ημισφαίριο. Αργότερα μπήκε σε απόρρητους φακέλους της U.S. Space Command (ενσωματώθηκε στη Στρατηγική Διοίκηση την 1η Οκτωβρίου του 2001).

Βρήκε μια λίστα αξιωματικών κάτω από τον τίτλο ΜΗ – ΓΗΙΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ. Gary: «Νομίζω ότι σημαίνει δεν ανήκουν σε Γήινη Βάση. Βρήκα μια λίστα από «μεταφορές από στόλο σε στόλο», και μία λίστα ονομάτων σκαφών. Τα κοίταξα. Δεν ήταν πλοία του Αμερικανικού Ναυτικού. Αυτό που είδα με έκανε να πιστέψω ότι ήταν κάποιο είδος διαστημοπλοίων, εκτός πλανήτη.»

Ο McKinnon βρήκε αποδείξεις για ένα υψηλά διαμερισματοποιημένο πρόγραμμα κάτω από το στρατιωτικό κωδικοποιημένο όνομα «Solar Warden”, (Ηλιακός Φύλακας). Ένας άκρως απόρρητος και μυστικός στόλος που λειτουργεί στο διάστημα με τεχνολογία αντιβαρύτητας.

Αλλά είναι αυτά απλά απαιτήσεις ενός ανθρώπου που προσπαθεί να κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του; Πολλοί λένε ναι, αλλά υπάρχουν πολλές ενδείξεις που δείχνουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Ας δούμε γιατί

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να θυμόμαστε μία δήλωση του γερουσιαστή Daniel K. Inouye ο οποίος δήλωσε ότι:

Για υπότιτλους: Γραναζάκι ~ Υπότιτλοι ~ Αγγλικά ~ Υπότιτλοι ~ Αυτόματη μετάφραση ~ Επιλογή γλώσσας


bassim3d's channel

«Υπάρχει μια σκιώδης κυβέρνηση της Πολεμικής Αεροπορίας, και του Πολεμικού Ναυτικού, με δικό της μηχανισμό συλλογής κεφαλαίων, και με την ικανότητα να ακολουθήσει τις δικές της ιδέες του εθνικού συμφέροντος, απαλλαγμένη από όλους τους ελέγχους και τις ισορροπίες, καθώς και τον ίδιο το νόμο.»

Θα μπορούσε αυτή η «σκιώδη κυβέρνηση» να βρίσκεται πίσω από τον άκρως απόρρητο και μυστικό στόλο;

Για υπότιτλους: Γραναζάκι ~ Υπότιτλοι ~ Αγγλικά ~ Υπότιτλοι ~ Αυτόματη μετάφραση ~ Επιλογή γλώσσας


Richard Hall


Richard Hall


Richard Hall


Richard Hall

Αποκάλυψη

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε