.

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣ [vid]

ΧΡΥΣΟΣ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ στον ακοντισμό!
ΧΑΛΚΙΝΟΣ Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος στην άρση βαρών
Οι μεγάλες επιτυχίες των αθλητών της Ελλάδας μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο συνεχίζονται!....

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία F54 του ακοντισμού των Παραολυμπιακών αγώνων του Ρίο, διαλύοντας, μάλιστα, το ρεκόρ αγώνων με βολή στα 29.45μ.


Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος πρωταθλητής με την πρώτη του βολή έθεσε πολύ ψηλά των πήχη. Μάλιστα, χρυσό θα έπαιρνε και με την δεύτερη καλύτερη βολή του, που ήταν 29.42μ!

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Μεξικανός Λουίς Αλμπέρτο Φέλιξ Σεπέδα με 25.92μ. και στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Λευκορώσος Αλιακσάντρ Τρίπουτς με 23.56μ.


Αυτό είναι και το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα μετά το χθεσινό του Θανάση Κωνσταντινίδη.

ΧΑΛΚΙΝΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ

Ο Δ. Μπακοχρήστος με 162 κιλά κατέκτησε το χάλκινο στην άρση βαρών, ενώ μετρά ήδη ακόμη ένα χάλκινο με τον Δημήτρη Ζησίδη στην σφαιροβολία.

Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος κατέκτησε το τέταρτο μετάλλιο της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.


Στον τελικό των 54 κιλών της άρσης βαρών σε πάγκο, ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε να σηκώσει 162 κιλά και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας, αφήνοντας πίσω του τα προβλήματα που αντιμετώπισε τον τελευταίο καιρό με το χέρι του.

Ο Μπακοχρήστος στην πρώτη προσπάθεια σήκωσε 162 κιλά, ενώ ήταν άκυρος τόσο στην δεύτερη όσο και στην τρίτη προσπάθεια, στα 170 κιλά.

*****
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

«Με την άνοδό σας στο πιο ψηλό Ολυμπιακό βάθρο, και μάλιστα με κορυφαία επίδοση, αποδείξατε, με τον πιο εμβληματικό τρόπο, την δύναμη της Ελληνικής ψυχής και την διαχρονική και γνήσια αφοσίωσή της στο Ολυμπιακό Πνεύμα και Ιδεώδες. Θερμά συγχαρητήρια».

Η απονομή του χρυσού μεταλλίου

TheHALKMAN8_2

[Πηγή 1]

[Πηγή 2]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε