.

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Δανία: Τεράστια εθνική καμπάνια κατά του Χριστού

Χιλιάδες αποχωρήσεις από την Εκκλησία. Οι φιλοπαγκοσμιοποιητικές οργανώσεις «ξηλώνουν» τον Χριστιανισμό από την Ευρώπη....

Μετά την Αγγλία και την Νορβηγία, στην Δανία οι αυτοαποκαλούμενοι αθεϊστές, οργάνωσαν διαφημιστική καμπάνια (πού τα βρήκαν τα λεφτά άραγε), προκειμένου να πείσουν τους χριστιανούς να εγκαταλείψουν την θρησκεία τους.

Το αποτέλεσμα ήταν σε διάστημα μόλις τριών μηνών, περίπου 10.000 πιστοί να εγκαταλείψουν την Εκκλησία της Δανίας και ο αριθμός αυτός είναι ο μεγαλύτερος που έχει καταγραφεί από το 2007.

Πρόκειται για την καμπάνια εθνικής εμβέλειας που εκπoνεί η Κοινότητα Αθεϊστών της Δανίας και φτάνει στο απόγειό της.

Τα banner που έκαναν την εμφάνισή τους ανά τη χώρα πρόβαλαν ερωτήσεις όπως : «Γιατί να πιστεύετε σε έναν Θεό;», «Γιατί η πίστη πρέπει να κοστίζει;», «Πράγματι ο Ιησούς μίλησε με κάποιον Θεό;».


Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αθεϊστών της Δανίας, Anders Stjernholm δηλώνει ικανοποιημένος που οι Δανοί «έδραξαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις πραγματικές τους επιθυμίες» και μιλώντας την εφημερίδα Politiken τονίζει πως σε πολλές έρευνες που έχουν διεξαχθεί έχει παρατηρηθεί πως πολλοί Δανοί δεν είναι στην πραγματικότητα πιστοί χριστιανοί.

«Εκτιμώ πως οι αποχωρήσεις αποδεικνύει πως οι πολίτες δεν καταλαβαίνουν γιατί θα πρέπει να υπάρχει ένας θεσμός όπως η Εκκλησία της Δανίας η οποία μάλιστα έχει τόσο μεγάλη επιρροή και παίρνει τα χρήματά τους».

Εν ολίγοις ζητούν την απόσυρση της Εκκλησίας ακόμα και την εξαφάνισή της ή την υποταγή της αργότερα στην Πανθρησκεία,

Σημειώνεται πως οι Δανοί πολίτες κατά τη βάπτισή τους γίνονται αυτομάτως μέλη της Εκκλησίας της Δανίας και μπορούν να αποχωρήσουν υποβάλλονται σχετική έγγραφη αίτηση στην ενορία τους ή εάν αλλάξουν πίστη, όπερ και εγένετο για χιλιάδες από αυτούς.

[Πηγή] 

 Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε