Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Κακουργηματική απιστία διαπράττει ο Στουρνάρας!

Η Ελληνική δικαιοσύνη οφείλει να παρέμβει τώρα.
Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ....

ΑΡΑ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΓΝΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ.

Η κυβερνηση οφείλει να ενημερώσει τον Μάριο Ντράγκι και να τον θέσει προ των ευθυνών του. Η παραμονή Στουρνάρα συνιστά κίνδυνο για την ίδια την οικονομία.

Ο επίορκος Στουρνάρας έχει το θράσος να διαδίδει δεξιά και αριστερά ότι δήθεν ο έλεγχος που αφορά τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της γυναίκας του έγινε επειδή ο ίδιος διεφώνησε με τις προτάσεις της κυβέρνησης για την τράπεζα Αττικής! Μιλάμε για αθλιότητα και εκβιασμό αισχίστου είδους.

Είναι προφανές ότι η Απόφαση για τον έλεγχο στις επιχειρήσεις της συζύγου Στουρνάρα έχει ληφθεί εδώ και πολλές ημέρες, πολύ πριν δηλαδή ο Στουρνάρας ανακοινώσει την αντίρρηση του για τις επιλογές αναφορικά με την διοίκηση της τράπεζας Αττικής.

Οι πάντες γνωρίζουν ότι για να διαταχθεί μία έφοδος από την οικονομική αστυνομία απαιτείται εισαγγελική εντολή και Παρακολούθηση αρκετές ημέρες έως και εβδομάδες πριν την έφοδο. Να υπενθυμίσουμε ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ αποτελεί στόχο των ελεγκτικών μηχανισμών από το 2012.

Άσχετα εάν ο Στουρναράς ως αρμόδιος υπουργός οικονομικών ανέχθηκε να εξαφανιστεί το πόρισμα ελέγχου του ΣΔΟΕ, που «Συμπτωματικά» αφορούσε και την περίοδο κατά την οποία η γυναίκα του έπαιρνε δουλειές από το ίδρυμα.

Ο Στουρνάρας λοιπόν σήμερα με την συμπεριφορά του διαπράττει ένα βαρύτατο κακούργημα. Χρησιμοποιεί την θέση του ως διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος προκειμένου να εκβιάσει κυβέρνηση και θεσμούς ώστε να αποφύγει η γυναίκα του τις συνέπειες του νόμου έστω και επικοινωνιακά.

Η αντίδραση Στουρνάρα και το σαμποτάζ στην λειτουργία της τράπεζας Αττικής, ήλθε ΜΕΤΑ την έρευνα για το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ και οχι πριν όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ εύκολα, εάν ζητηθεί η εισαγγελική εντολή ελέγχου προς την οικονομική αστυνομία.

Είναι μονόδρομος η παρέμβαση της δικαιοσύνης προκειμένου να τιμωρηθεί επιτέλους ο Στουρνάρας για τον ύποπτο και καταστροφικό ρόλο του απέναντι στην εθνική οικονομία, προκειμένου να εξυπηρετήσει ιδιωτικά συμφέροντα.

Ο άνθρωπος που από το 1997 έχει ενεργό εμπλοκή σε κάθε ζημιογόνο για το δημοσιο συμφέρον εξέλιξη και όμως παραμένει στο απυρόβλητο…

[Πηγή] 

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε