Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΧ ΝΕΣΣ;;;!

Η καλύτερη φωτογραφία που δείχνει την διάσημη… Νέσι
Ένας εργαζόμενος σε αποθήκη οινοπνευματωδών κατάφερε και έπιασε μια εικόνα που θα μπορούσε να είναι η απόδειξη ότι το θρυλικό....
τέρας του Λοχ Νες υπάρχει πραγματικά.

Ο ερασιτέχνης φωτογράφος Ian Bremner, 58-ετών, ενώ οδηγούσε γύρω από τα βουνά Highlands αναζητώντας κόκκινα ελάφια, παρατήρησε ένα θέαμα στα ήρεμα νερά της λίμνης του Λοχ Νες.

Ο Bremner, γυρνώντας πίσω και παρατήρησε τις φωτογραφίες πρόσεξε τρεις καμπούρες που αναδύονταν έξω από το νερό και σκέφτηκε ότι είναι την άπιαστη Νέσι.


Το ον που εμφανίζεται στη φωτογραφία μοιάζει με θαλάσσιο φίδι μήκους περίπου δύο μέτρων με ασημένιες αποχρώσεις. Αν και ο 58χρονος πίστευε παλαιότερα ότι οι ιστορίες για το τέρας του Λοχ Νες είναι μόνο για τους τουρίστες, πλέον έχει αλλάξει γνώμη και είναι σίγουρος ότι η φωτογραφία που τράβηξε αποτελεί ντοκουμέντο… ανυπολόγιστης ιστορικής σημασίας.

«Η συγκεκριμένη λίμνη σε κάνει να αμφιβάλλεις για όσα νομίζεις ότι γνωρίζεις για τον κόσμο. Πολλές φορές ψαρεύω εκεί και νιώθω μια ανατριχίλα να με διαπερνά», δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ο Bremmer, απορρίπτοντας ως ανοησίες τα επιχειρήματα των… κακόπιστων, που αντί για τη Νέσι διακρίνουν στη φωτογραφία απλώς… τρεις φώκιες [του γλυκού νερού;;;] να παίζουν η μία δίπλα στην άλλη.

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε