.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Ελληνική Γραφή 22.500 χρονών στο Μεξικό ! ! !

Μαζί με τον οικονομικό πόλεμο που κηρύχτηκε σε βάρος της Ελλάδας ξεκίνησε και μια εκστρατεία διαστρέβλωσης της Ελληνικής Ιστορίας....

Εδώ και δύο χρόνια διάφοροι Άγγλοι ψευδοιστορικοί αρνούνται σχεδόν ολόκληρη της ιστορίας μας, αμφισβητούν την ύπαρξη του Ομήρου και άλλοι εκχυδαΐζουν το έργο του, με εντολή του προέδρου του Παγκοσμίου Κράτους, αδιαφορώντας όχι μόνο για τις αναφορές Ελλήνων ιστορικών και φιλοσόφων αλλά και των Ρωμαίων ιστορικών που υμνούν τον μεγάλο Έλληνα ποιητή .

Αυτή την υποχρέωση κατασυκοφάντησης της Ελλάδας την ανέλαβε ο ανιστόρητος αντιπρόεδρος του Παγκοσμίου Κράτους που πολιτογραφήθηκε γιος του Ποσειδώνα..

Στην επισύναψη υπάρχει φωτοτυπία από το βιβλίο «Ο Χρόνος Ξετυλίγει τα Μυστικά του και Αλλάζει τις Ζωές μας» του Dr Γάλλου πυρηνικού φυσικού του Κέντρου Ερευνών των Παρισίων Dr Jean Pierre Garnier Malet, μέσα στο οποίο κάνει ευρυτάτη χρήση της «Πανάρχαιας Ελληνικής Αλφαβήτου». Είναι ο φυσικός που διατύπωσε την θεωρία της «Διττότητας» και όχι ανιστόρητος παλιάτσος.

Η πέτρινη πλάκα της επισύναψης είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και βρέθηκε σε βάθος 19 μέτρων μέσα σε λαβα ηφαίστειου στο Μεξικό στις αρχές του περασμένου αιώνα από τον αρχαιολόγο Νίβεν ο οποίος όταν ανακοίνωσε την ηλικία της πλάκας δηλαδή 22.500 πΧ τον ξυλοκόπησαν οι Χριστιανοί ιερείς του Μεξικού γιατί την εποχή εκείνη ο Εβραίος θεός δεν είχε δημιουργήσει τον κόσμο.

Στην πλάκα αυτή φαίνονται κεφάλαια Ελληνικά γράμματα, μικρά Ελληνικά δήθεν βυζαντινά γράμματα, οι δήθεν αραβικοί αριθμοί αλλά και τα λεγόμενα, λατινικά γράμματα.

Ο αντιπρόεδρος του παγκοσμίου κράτους υποτακτικός του Ρότσιλδ, μαζί με τους ελάχιστους και τα σβησμένα αστέρια να μην πειράζουν την ιστορία, μπορούν να ψεύδονται να βρίζουν, να απειλούν και να ελεεινολογούν ανενόχλητοι με απειλές και ύβρεις να προσπαθούν να παραπλανήσουν τους Έλληνες. γιατί είναι το μονό που ξέρουν να κάνουν.

Αίσχος Αργείοι.

[Πηγή]

Το είδαμε εδώ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε