.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Γυναίκες αστυνομικοί με χιτζάμπ στην Σκωτία!

Ευρώπη τέλος! σε 50-100 χρονιά θα είναι όπως την Αφρική!
Το όνειρο των Οβριών γίνεται πραγματικότητα!, με την βοήθεια των μιασμάτων τους! Όλη η Ευρώπη μαύρη με δείκτη νοημοσύνης 90, όπως λένε οι....
ίδιοι! Τι νομίζουν κάποιοι, ότι είπαν να "βοηθήσουν" όλους αυτούς που κουβαλούν στην Ευρώπη;;;

Και τους έπιασε ο πόνος ξαφνικά; Όχι! Βάλτε και άλλους φόρους για να μην κάνει κανείς παιδιά, Άκου εκεί να κάνουν παιδιά με τέτοια κρίση!!! (μόνο με λαθρο, για να πάρετε και επίδομα!)!

Θα σας καταριούνται οι προγονοί και οι απόγονοί σας, όσοι μείνουν στο τέλος, για αυτό το έγκλημα που διαπράττουν, μαζί με τους κατά τόπους πράκτορες, και εισβολείς από την πρώτη εισβολή που έκαναν οι Μογγόλοι Ευρώπη, Αυτή θα είναι και η τελευταία!

Η μάζα λέει μην είστε ρατσιστές! όπως τους πιπιλίζουν κάθε μέρα! Αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι θα το πληρώσουν και μετά τον θάνατο τους! (Τι πρόβλημα έχουν οι αριστεροί με την ζωή μετά το θάνατο;;;)

Έχουν μεγάλο πρόβλημα, γιατί αν ήξερε τι παίζεται η μάζα, θα είχε γίνει χαμός! Οι αρχαίοι που έλεγαν ελευθεριά η θάνατος δεν ήταν μακάκες! Αυτοί σήμερα είναι όσα φάμε και όσα πιούμε, και όσα προλάβουμε μέχρι να πεθάνουμε!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, με αφορμή το παρακάτω άρθρο που κυκλοφορεί :

Και στην Γαλλία κυνηγούν μπουρκίνι στις πλαζ… Η αστυνομία της Σκωτίας ανακοίνωσε ότι το χιτζάμπ θα αποτελεί πλέον μέρος της επίσημης αστυνομικής στολής, διότι στόχος της είναι να δημιουργήσει ένα πολυπολιτισμικό αστυνομικό σώμα που θα απευθύνεται σε όλες τις κοινότητες.


Επιπλέον εκτιμάται ότι θα αποτελέσει κίνητρο για να «επιλέξουν περισσότερες μουσουλμάνες γυναίκες την καριέρα της αστυνομικού». Στο παρελθόν, οι γυναίκες αστυνομικοί της Σκωτίας μπορούσαν να κυκλοφορούν και να περιπολούν στους δρόμους των αστικών κέντρων φορώντας το χιτζάμπ μόνο με την συγκατάθεση και την σύμφωνη γνώμη των ανωτέρων τους.

Την ίδια ώρα στη Γαλλία ένοπλοι αστυνομικοί χτενίζουν τις πλαζ των νοτιοανατολικών ακτών για να εντοπίσουν τα απαγορευμένα με νόμο μπουρκίνι. Άλλα όχι για πολύ ακομα! αυτά δεν είναι στο σχέδιο, και θα καταργηθούν!

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε