.

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ;;;!

Συναγερμός στο Πολεμικό Ναυτικό!
Καταγγελία για ανάρτηση Τουρκικής σημαίας στο νησί της Σύμης κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει συναγερμό στο Πολεμικό Ναυτικό....

Σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου της Σύμης, σε όρμο του νησιού κάποιοι είχαν σηκώσει στον ίδιο ιστό την ελληνική και την τουρκική σημαία!

Το περιστατικό έγινε τις βραδινές ώρες της Κυριακής 31 Ιουλίου, στην περιοχή Άγιος Αιμιλιανός της Σύμης.

Ο καταγγέλλων όταν είδε τις δυο σημαίες στον ιστό, υπέστειλε την Τουρκική και ενημέρωσε το Λιμεναρχείο, το οποίο χθες το πρωί απέστειλε Λετονικό σκάφος της FRONTEX για να ελέγξει την περιοχή.

Να πούμε πάντως ότι δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος ή του αρμόδιου Υπουργείου, αλλά οι στρατιωτικές μονάδες που βρίσκονται στο νησί είναι σε εγρήγορση.

Διαψεύδει ο δήμαρχος ότι σηκώθηκε Τουρκική σημαία!

Δεν επιβεβαιώνει τη καταγγελία κατοίκου της Σύμης, για δήθεν ανάρτηση Τουρκικής σημαίας, ο δήμαρχος του νησιού κ. Ελευθέριος Παπακαλοδούκας.

Όπως δήλωσε ο κ. Παπακαλοδούκας γεννώνται ερωτήματα για τους λόγους διακίνησης τέτοιων φημών, οι οποίες βλάπτουν τον τουρισμό και δημιουργούν εντάσεις στους κατοίκους.

«Δεν υπάρχει θέμα ανάρτησης Τουρκικής σημαίας σε όρμο της Σύμης ανέφερε ο Δήμαρχος του νησιού! Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό, πριν από δύο μέρες έλεγαν πάλι για κάποια φουσκωτά που είχαν δει στο νησί, που επίσης δεν ισχύει».

Όλη αυτή η φημολογία, πάντως, πλήττει σοβαρά τον τουρισμό της Σύμης, κατέληξε ο δήμαρχος.

Το «θρίλερ» όμως με την ανάρτηση της τουρκικής σημαίας καλά κρατεί και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

[Πηγή 1]


Παπαγαλάκια της Τουρκικής Πρεσβείας μετέδωσαν για «Τουρκική σημαία στην Σύμη».

Η πτώση του Τουρισμού στην Τουρκία, τους προκαλεί πανικό

Οι τίτλοι του δημοσιεύματος πάντα με ερωτηματικό και φυσικά χωρίς φωτογραφίες ή άλλα ντοκουμέντα.

Όπως μεταδίδουν «Άγνωστος ιδιώτης που αντιλήφθηκε το παράδοξο με τις δύο σημαίες, κατέβασε σύμφωνα με δημοσίευμα την Τουρκική σημαία»

Αυτός ο «Άγνωστος ιδιώτης» δεν είχε καν κινητό να βγάλει μια φωτογραφία ή κανείς άλλος στο λιμάνι. Τι σημασία έχει άλλωστε και η διάψευση του δημάρχου, τα ψεκασμένα site το έκαναν είδηση.

Ο λόγος πάντως με τέτοιες «αποκαλύψεις» έχει να κάνει με την καταστροφική πορεία του Τουρισμού στην Τουρκία, μετά το πραξικόπημα κι η οποία προκαλεί σπασμωδικές αντιδράσεις από την απέναντι πλευρά του Αιγαίου και τα εδώ παπαγαλάκια τους.

[Πηγή 2]