.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Είσοδος Στην Κούφια Σελήνη; (φωτο)

Η NASA είναι πρώτη στην παραποίηση των στοιχείων όπως οι φωτογραφίες από το σεληνιακό πρόγραμμα Orbiter στην δεκαετία του εξήντα....

Όπως θα δείτε στην παραπάνω φωτογραφία που είναι μπογιατισμένη έτσι ώστε να μην γνωρίζουμε τι υπήρχε αρχικά στη Σελήνη.

Κοντά στο νότιο πόλο του φεγγαριού που δεν είναι ορατος από τη Γη, βρισκεται ο κρατήρας Zeeman (ναύτης).

Πάνω αριστερά βλεπεται το μπογιατισμα που αρχικά εχει πεσει, ισως επειδή η NASA ηθελε να καλυψει κατι;

Ωστόσο , αν κοιτάξετε την ίδια εικόνα που προέρχεται από το σεληνιακο πρόγραμμα Orbiter, τότε ξαφνικά θα δείτε κάτι πολύ ενδιαφερον:


Το σεληνιακό Orbiter program αποτελείτο από πέντε μη επανδρωμένα διαστημόπλοια που ξεκίνησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες το 1966 και το 1967 για να χαρτογραφηθεί η Σεληνη. Εν μέρει ηταν η προετοιμασία στο πλαίσιο του προγράμματος Apollo. Οι φωτογραφίες χρησιμοποιήθηκαν για προσδιορισμό και επιλογή κατάλληλων σημείων προσγείωσης.

Αν κάνουμε κάποια περαιτέρω μεγέθυνσή της, βλέπουμε το εξης:


Η υποδομή αυτή επομένως εφαγε μπογιατισμα γιατι δεν βολευε η παρουσια της; Τι κρύβεται πίσω από την « άμορφη μάζα των χρωμάτων » όπως μπορείτε τώρα να δείτε.

Η » υποδοχή » στη μέση έχει το μήκος περίπου των 8 χιλιόμετρων. Απο οτι βλεπουμε οχι μονο ο Νότιος Πόλος της Γης εχει μια σχετικα ‘αγνωστη’ υποδοχη, αλλα επίσης και ο Νότιος Πόλος στη Σεληνη.

Μας ειναι αγνωστο τι ακριβως ειναι. Ειναι ίσως μια εισοδος UFO στην υπόγεια σεληνιακη βαση; Ειναι η Σεληνη κοιλη στο εσωτερικο της; Ένα πράγμα είναι βεβαια σίγουρο. Ό, τι κι αν είναι, είναι αρκετά σημαντικό για να κρατηθει μυστικο σε εμας.

ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΗ: Αυτο που παντα μου εκανε εκπληξη ειναι το γεγονος οτι ποτε δεν εχουμε ΔΕΙ ΜΙΑ μεγενθυμενη φωτογραφια απο τη Σεληνη, που σχετικα ειναι τοσο κοντα μας. Σαν παιδι οταν ηταν πανσεληνος παρατηρουσα τους κρατηρες στην Σεληνη και απορουσα για το μεγεθος τους. Απορουσα πως ειναι δυνατον να εκπεμπει τοσο πολυ φως στη γη και να λουζει την Ελληνική θαλασσα. Εχεται ποτε αναρωτηθει γιατι δεν υπαρχουν αυτες οι φωτογραφιες;


Εχεται αναρωτηθει ποτε γιατι το γνωστο Hubble τηλεσκοπιο, που λειτουργει απο τις αρχες της δεκαετιας του 90 και ειναι σε θεση να φωτογραφησει το σπιτι σας, μαζι και με το χρωμα της κουρτινας σας, δεν εχει στειλει ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ;

Τι εχουν να κρυψουν; Γιατι φοβουνται τοσο πολυ; Παντα αυτος που κρυβει, εχει σοβαρους λογους. Και αποδεικνυει οτι η συνειδηση του ειναι μπλοκαρισμενη, μπερδεμενη και ψυχικα ανισοροποιημενη.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

[Πηγή]

Το είδαμε εδώ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε