Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Η Ευρώπη γέμισε με χιλιάδες ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ...

Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ!
Η Ευρωπαϊκή Ένωση επέτρεψε σε τρομοκράτες να «παρεισφρήσουν ανάμεσα στις προσφυγικές ορδές», δήλωσε ο Μάικλ Μάλουφ (Michael Maloof), πρώην....
διευθυντής του Πενταγώνου, κάτι που προκαλείς μεγάλη ανησυχία στις ΗΠΑ.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η Αμερική βρίσκεται υπό καθεστώς συνεχούς και ακραίας απειλής από τζιχαντιστές που μπορεί να φτάσουν στις ΗΠΑ από την Ευρώπη, με ταξιδιωτική βίζα. Θυμίζουμε εδώ πως οι συμφωνίες μεταξύ ΗΠΑ και Ε.Ε δίνουν δυνατότητα παραμονής για 90 ημέρες με ελάχιστη (έως μηδαμινή κάποιες φορές) γραφειοκρατία.

Ο Μάικλ Μάλουφ είπε ότι τρομοκράτες από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) κατάφεραν να περάσουν ως πρόσφυγες στην Ευρώπη, για να διαπράξουν στη συνέχεια τρομοκρατικά χτυπήματα στο έδαφός της.

«Όσο το Ισλαμικό Κράτος θα χάνει έδαφος, αυτοί θα πραγματοποιούν όλο και περισσότερες επιθέσεις. Για την ακρίβεια έχουν εκπαιδεύσει ανθρώπους για να επιστρέψουν στη Δύση και να δημιουργήσουν αυτό το κλίμα [τρομοκρατίας] που τώρα βλέπετε», είπε ο Μάλουφ και συνέχισε.

«Διείσδυσαν μέσω των μεταναστευτικών ορδών που έρχονται στη δυτική Ευρώπη. Εάν δεν κάνουμε κάτι με το Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα [αυτό που επιτρέπει παραμονή στις ΗΠΑ για 90 ημέρες δίχως βίζα] από αυτές τις [ευρωπαϊκές] χώρες, θα έχουμε κι εδώ τα ίδια πράγματα».

Ωστόσο οφείλουμε να τονίσουμε ότι έκανε και ιδιαίτερη μνεία σε τρομοκράτες που ναι μεν έχουν μεγαλώσει στις ΗΠΑ και δεν έχουν πάει στη Συρία, αλλά έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί.

Τέλος θα αναφέρουμε το δημοσίευμα της βρετανικής Express, ότι 4000 τζαχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εισήλθαν στην Ευρώπη ανάμεσα στους πρόσφυγες.

[Πηγή]