.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Παρέμβαση W.M.O. κατά των ανθρώπων

Συνεχίζεται η τρομοκρατία της «υπερθέρμανσης», με τους εγκάθετους επιστήμονες της Νέας Τάξης να αναφέρουν πως το 2016 θα....
είναι το θερμότερο έτος στα μετεωρολογικά χρονικά. 

Ενώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που τηρούνται από τη δεκαετία του 1880, τα επίπεδα του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, τα οποία παρουσιάζονται ως αιτία της δήθεν υπεθέρμανσης, θα διαμορφωθούν σε νέα ιστορικά υψηλά επίπεδα.

Σημειώνεται πως η θερμοκρασία δεν αυξάνεται όταν αυξάνει το διοξείδιο του άνθρακα, αλλά αντίθετα αρκετό καιρό μετά την αύξηση της θερμοκρασίας επέρχεται άνοδος της ποσότητας του διοξειδίου.

Αυτό ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Μετεωρολογίας (W.M.O.) - όπου παγκόσμιος βλ. Νέα Τάξη.

«Η ζέστη ήταν ιδιαίτερα έντονη στην Αρκτική, με αποτέλεσμα να αρχίσει πολύ νωρίς το ετήσιο λιώσιμο των πάγων της Γροιλανδίας και των θαλάσσιων πάγων της Αρκτικής» ανέφερε o Παγκόσμιoς Μετεωρολογικός Οργανισμός προπαγάνδας (WMO).

Ο WMO απηύθυνε έκκληση να επιταχυνθεί η υλοποίηση της συμφωνίας για το κλίμα που υπογράφηκε στο Παρίσι τον περασμένο Δεκέμβριο με στόχο τον περιορισμό της παγκόσμιας υπερθέρμανσης στους δύο βαθμούς Κελσίου πάνω από τα επίπεδα της Προβιομηχανικής Εποχής.

Αυτό σημαίνει περισσότεροι πράσινοι φόροι και περισσότερη Ατζέντα 21 εις βάρος των ανθρώπων.

[Πηγή]