.

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Όταν οι Ρώσοι εντόπισαν την πανάρχαια υπόγεια βάση της Ανταρκτικής - ΒΙΝΤΕΟ

To 2001, όπως αναφέρεται, αποκαλύφθηκε ένα από τα μεγάλα μυστικά του κόσμου: Μια αρχαία υπόγεια πόλη μίλια κάτω από το σκληρό....
πάγο της Ανταρκτικής, είχε ανιχνευθεί από περιοδεύοντα Ρωσικό κατασκοπευτικό δορυφόρο.

Είναι τουλάχιστον 12.000 χρόνων όσο και ο πάγος που καλύπτει την Ανταρκτική.

Οι αναφορές κάνουν λόγο για ένα μυστικό πρόγραμμα ανασκαφών που είχε αρχίσει από τη στιγμή της ανακάλυψης.


andrewhitchcock23

Στην παγωμένη ήπειρο βρίσκεται αποθηκευμένη μεγάλη ποσότητα πάγου ικανή να προκαλέσει, αν λιώσει, μεγάλη άνοδο του επιπέδου των ωκεανών κατά 57 μέτρα.

Τα επιτελεία της Μαύρης Αδελφότητας αποφάσισαν να παγώσουν την Ανταρκτική περί το 13000 π.Χ. και να συγκεντρώσουν εκεί τεράστιες ποσότητες νερού, με τις οποίες μπορούν να επιφέρουν μία τεράστια καταστροφή στον πλανήτη, σε περίπτωση που χρειαστεί να καταστρέψουν εντελώς τον κόσμο της Νέας Τάξης, η οποία επιδιώκει να εγκαθιδρύσει τον πλανήτη παγκόσμια δικτατορία.

Συγκεκριμένα όταν η Λευκή Αδελφότητα ξεκίνησε τον 18ο αιώνα την προσπάθεια να καταλάβει τον πλανήτη (γαλλική επανάσταση) τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο «ΒΑΧΣΤΡΑΜΟΝ», επανάκτηση δηλαδή της εξουσίας, την οποία κατείχε για χιλιάδες χρόνια η Παλαιά Τάξη Πραγμάτων της Μαύρης Αδελφότητας και η οποία εκφραζόταν μέσω σκληρών μοναρχιών.

Βλέπετε και οι δύο αδελφότητες έχουν ένα κοινό: Μισούν τους ανθρώπους!

Όσο για την υπόγεια βάση που ανίχνευσε ο ρωσικός δορυφόρος, πρόκειται την βάση με το κωδικό όνομα «Σταθμός 211», την οποία είχαν κατασκευάσει στην Ανταρκτική οι ναζί της Μαύρης Αδελφότητας.

Έμελε να συνδεθεί με την πανάρχαια υπόγεια πόλη των Ατλάντων «Καντάθ».

Ας ακούσουμε τον Δημοσθένη Λιακόπουλο να μας εξηγεί.


GEORGE GMK

[Πηγή]