Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Ελέω Ρωσίας ο Ερντογάν τα βρίσκει και με Άσαντ!

Υπαναχωρεί σε όλα τα θέματα ο "Σουλτάνος".
Σαν βρεγμένη γάτα ο Τούρκος πρόεδρος ακολουθώντας τις προσταγές της Μόσχας είναι έτοιμος ακόμα και να "αδελφοποιηθεί" με τον Μπασάρ....
αλ Άσαντ, που μέχρι πριν λίγο καιρό πολεμούσε μέσα στο έδαφος της Συρίας.

Την είδηση-βόμβα έδωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του φιλοκουρδικού κόμματος "Δημοκρατία των Λαών", ο οποίος και ισχυρίζεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος έστειλε ήδη γράμμα απολογίας στον Σύριο ηγέτη. 

Μάλιστα ο Idris Baluken, προβαίνει και στην αποκάλυψη ότι η τουρκική κυβέρνηση, καθ΄υποδείξεως της Μόσχας, έχει αναπτύξει τις τελευταίες μέρες μυστική συνεργασία με τη Δαμασκό, προκειμένου να εξομαλυνθούν οι σχέσεις των δύο χωρών.

"Eίμαστε σίγουροι πως στάλθηκε γράμμα και στον Μ.Ασαντ όπως ακριβώς είχε σταλεί και στη Μόσχα και δεν γνωρίζαμε τίποτα», αποκαλύπτει μεταξυ άλλων ο Τούρκος πολιτικός, βάζοντας "φωτιά" στο πολιτικό σκηνικό της γείτονος χώρας.

Υπενθυμίζεται πως , όπως σας είχαμε γράψει από δω προ ημερών, ο Ερντογάν εδώ και καιρό είναι πρόθυμος να εγκαταλείψει το μέτωπο στη Β.Συρία και το Χαλέπι, μετά τις υποδείξεις της Ρωσίας, αλλά και τις ισχυρές πιέσεις που δέχεται διεθνώς μετά τις αποκαλύψεις της Μόσχας ότι ο ίδιος ενίσχυε τις τρομοκρατικές οργανώσεις στη Συρία, δια με΄σου τουρκικού εδάφους.

[Πηγή]