.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Η Γένεση είναι «δάνειο» των Υπερβορείων;;;

Οι 12 ταμπλέτες του Ερμή έχουν ηλικία 36.000 χρόνια. Ο συγγραφέας Ερμής από την Ελληνική Υπερβορεία πήγε πρώτα στην Αίγυπτο και ίδρυσε μια αποικία....

Εκεί οι κάτοικοι της Κεμ (Αίγυπτος) με ρόπαλα και δόρατα, θέλησαν να σκοτώσουν τον Ερμή μαζί με ακολούθους του από την Υπερβορεία.

Ο Ερμής με το ραβδί του έστειλε μια ακτίνα δόνησης,που εκανε θραύσματα το διπλανό πέτρινο βουνό , και ειχε σαν αποτέλεσμα τον εντυπωσιασμό των κάτοικων της Αιγύπτου οι οποίοι τον θεοποίησαν.

Ο Ερμής τους έβγαλε απο τις σπηλιές και τους δίδαξε τον πολιτισμό. Για 16.000 χρόνια, κυβέρνησε την αρχαία φυλή της Αιγύπτου, από περίπου 50.000 έως 36.000 χρόνια. Π.Χ.

Ήταν ο οικοδόμος της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας. Σε αυτήν αφου ενσωμάτωσε με ασφάλεια τις γνώσεις του για την αρχαία σοφία, πήγε και σε άλλες υπερβόρειες αποικίες, περιλαμβανομένης της αποικίας της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής.

Ο λόγος του Ερμή ξεχύθηκε και κάλυψε την οικουμένη, πείθοντας και διδάσκοντας όλα τα βάρβαρα έθνη.

Σαράντα δύο είναι τα Ιερά βιβλία που περιέχουν οι πλακέτες. Τα 36 βρίσκονταν στην Αίγυπτο που περιέχουν φιλοσοφία και τα άλλα έξη είναι βιβλία της ιατρικής. Όλα τα 42 βιβλία έχουν ενσωματωθεί και στα ιερά βιβλία των Ινδών .

Ο Στοβαίος λοιπόν βασιζόμενος στην ελληνική γνώση, αναλύει την επιρροή που είχε ο Ερμής σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, Αίγυπτο, Βαβυλωνία, Ινδία, Βακτριανή, Κίνα και στον Εβραϊκό λαό, και γράφει:

«Οι φιλοσοφικές, θρησκευτικές και ιατρικές γνώσεις του Μωυσή ήσαν επιτεύγματα του Ερμή, τα στοιχεία των οποίων τα διδάχθηκε ο Μωυσής στην Αίγυπτο. Η δημιουργία του κόσμου όπως την διηγείται ο Μωυσής στην Εβραϊκή βίβλο στο κεφάλαιο της Γένεσης, είναι η κοσμογονία του θεού Ερμή των Ελλήνων… τα ρητά των βιβλίων του Ερμή τα εδανείσθησαν κι’ ο Ορφέας και ο Μωυσής». (Στοβαίος 12.)

[Πηγή]

Το είδαμε εδώ