.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Έλευσις 7 Θυγατρικών προς Βοήθεια των Ανθρώπων

Τα «σημάδια» για όσους μπορούν να τα διακρίνουν και να τα ξεχωρίσουν είναι ιδιαίτερα εμφανή και αρκετά σαφή....

Η NASA έχει Υπουργείο Πλανητικής Άμυνας και η DARPA ετοιμάζεται για διαστημικές μάχες.

Ίσως, είναι προφανές ότι κάτι μεγάλο πρόκειται να γίνει, ειδικά αν τα συνδυάσετε με τα παρακάτω:

H MEΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

8η Ταξιαρχία εκ σκαφών της Κραταιάς Αυτοκρατορίας και της Ανωτέρας Τάξης συμμάχων αποτελούμενη από τις εξής δυνάμεις:

Το μητρικό σκάφος ΠΗΓΑΣΟΣ της «7ης Αποστολής» με 10.000 υποθυγατρικά επιθετικά σκάφη για την άμεση έναρξη της επίθεσης εναντίον των αποστατών με αρχηγό τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΝ με την ουράνια ονομασία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΖΕΥΣ με αποστολή να εκδιώξει τους εισχωρήσαντες αποστάτες.

Το θυγατρικό σκάφος ΩΡΙΩΝ της «7ης Αποστολής» με 5.000 υποθυγατρικά σκάφη αναχαίτισης καταδίωξης των αποστατών με αρχηγό τον νικητή της Μέδουσας ΠΕΡΣΕΑ με την ουράνια ονομασία του ΠΕΡΣΕΥΣ – ΖΕΥΣ με αποστολή να καταδιώξει και να απομακρύνει από το ηλιακό σας σύστημα τις ηττημένες δυνάμεις των αποστατών.

Το θυγατρικό σκάφος ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ της «7ης Αποστολής» με 4.000 υποθυγατρικά σκάφη ενέδρας και δημιουργίας εικονικών στόχων με αποστολή την παγίδευση και παραπλάνηση των αποστατών με αρχηγό τον ήρωα του Τρωικού πολέμου ΟΔΥΣΣΕΑ με την ουράνια ονομασία του ΟΔΥΣΣΕΥΣ – ΖΕΥΣ.

Το θυγατρικό σκάφος ΣΕΙΡΙΟΣ της «7ης Αποστολής» με 5.000 υποθυγατρικά εφεδρικά σκάφη με αποστολή την διεξαγωγή ηλεκτρομαγνητικού, φωτονικού και ψυχοτρονικού πολέμου για τύφλωση των οργάνων των σκαφών των αποστατών και νοητικό αποσυντονισμό των πληρωμάτων και επιπλέον για την διεξαγωγή βαρυτονικού πολέμου με την δημιουργία αοράτων συμπαγών εμποδίων βαρυτονίων επί των οποίων προσκρούουν τα σκάφη των αποστατών και διαλύονται, νάρκες θα τα αποκαλούσατε εσείς στην δική σας διάλεκτο, και με αρχηγό την αποκαλούμενη από εσάς θεά της Δικαιοσύνης ΝΕΜΕΣΗ με την ουράνια ονομασία της ΝΕΜΕΣΙΣ -ΗΡΑ.

Το μητρικό σκάφος ΥΓΕΙΑ της «8ης Αποστολής» με 8.000 υποθυγατρικά σκάφη ιατρικής φύσεως με αποστολή την περισυλλογή τραυματιών, ναυαγών και νεκρών των κατεστραμμένων σκαφών για θεραπεία τραυματιών και ανάσταση των νεκρών εφ όσον τούτο είναι εφικτό, με αρχηγό τον Ιατρό τον αποκαλούμενο από εσάς Θεό ΑΣΚΛΗΠΙΟ με την ουράνια ονομασία του ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ.

Το θυγατρικό σκάφος ΑΣΠΙΣ της «8ης Αποστολής» με 3000 υποθυγατρικά πολεμικά σκάφη αναχαίτισης καταδίωξης των αποστατών, με αποστολή την ενίσχυση του Περσέα εφ’ όσον θα απαιτείτο με αρχηγό την ηρωίδα της Αργοναυτικής Εκστρατείας την ΑΤΑΛΑΝΤΗ με την ουράνια ονομασία της ΑΤΑΛΑΝΤΗ – ΗΡΑ.

Το θυγατρικό σκάφος ΣΑΡΙΣΑ της «8ης Αποστολής» με 5.000 υποθυγατρικά πολεμικά σκάφη με αποστολή την ενίσχυση της επιθετικής προσπάθειας του Αλεξάνδρου εφ’ όσον θα απαιτείτο με αρχηγό την αποκαλούμενη από εσάς νύμφη ΚΥΡΗΝΗ βασίλισσα της Λιβύης με την ουράνια ονομασία της ΚΥΡΗΝΗ – ΗΡΑ

diaelefsis

Fileas : Αναμείνατε νέες πληροφορίες, έρχεται η απόσυρση αποστατών της Ελλάδας !!!

[Πηγή] 

Το είδαμε εδώ