.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Κλείνουν οι Τράπεζες σε Ε.Ε & ΗΠΑ μετά τις 29 Ιουνίου με επιβολή Στρατιωτικού Νόμου;;;

Μία παράξενη είδηση από τις ΗΠΑ
Μετά την εντυπωσιακή ψηφοφορία από τον Βρετανικό λαό να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση, χρηματοπιστωτικό χάος έχει ξεσπάσει....
στις αγορές σε όλο τον κόσμο.

Είναι όμως πολλοί οικονομολόγοι αναλυτές που λένε ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα και ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι » καταστροφική».

Οι μετοχών και οι ομολογιούχοι σε όλο τον κόσμο γνωρίζουν ότι πολλές αγορές ακινήτων και μετοχών είναι υπερτιμημένες και η αγορές εδώ και καιρό περίμεναν απλά μόνο μια σπίθα για να προκληθεί το μεγάλο κραχ.

Η σπίθα αυτή ήρθε στις 23 Ιουνίου 2016. Καθώς οι αγορές υπό κατάρρευση ρευστότητας έχουν στεγνώσει, και χώρες όπως οι ΗΠΑ σε λίγο θα μοιάζουν όπως η Βενεζουέλα.
Έτσι λοιπόν αναμένουν….

πολιτικές αναταραχές, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις συνέπειες θα επιβληθεί στρατιωτικός νόμος σε χώρες όπως οι ΗΠΑ!

Μάλιστα δεν διστάζουν πολλά αμερικανικά site να δημοσιεύσουν και την παρακάτω λίστα…
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ:

23 Ιουν 2016 – UK ψηφοφορία για την Brexit.

24 του Ιουνίου του 2016 – ευρωαγορά πέφτουν κατακόρυφα. Όχι μόνο λόγω του Brexit

25 του Ιουνίου 2016 – Πανικός στην Ευρωζώνη κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα προκαλέσει κατακόρυφη πτώση την επόμενη εβδομάδα, στα περιουσιακά στοιχεία, όπως τα ευρωομόλογα τα ομόλογα σε δολάρια και τα ακίνητα.

27 του Ιούνη, 2016 – Οι αγορές των ΗΠΑ θα σημειώσει κατακόρυφη δυνητική πτώση. Η Fed που είναι ήδη σε οριακό σημείο, θα είναι αδύνατο να σταματήσει την πτώση στις ΗΠΑ όπου θα βρεθούν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

28 Ιούν του 2016 – Η φυγή κεφαλαίων από τις τράπεζες στην Ευρώπη, εξαπλώνεται στις ΗΠΑ.

29 του Ιουνίου, 2016 – Οι τράπεζες σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ θα είναι κλειστές.

30, Ιουνίου 2016 – Ταραχές ξεσπούν γιατί οι άνθρωποι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πιστωτική ή χρεωστική τους κάρτα και δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε τράπεζες και ΑΤΜ που είναι είναι εκτός σύνδεσης.

1, Ιουλίου 2016 – Με τις επόμενες συμβάσεις, οι υποψήφιοι θα slam και κατηγορούν τον Ομπάμα.

4 Ιουλίου, 2016 – στρατιωτικό νόμο που δηλώνονται στις ΗΠΑ «να υπερασπιστούν το έθνος και το Σύνταγμα.» Τα κόμματα καταργούνται για να μην υπάρξει περαιτέρω βία.

17 Ιούλ, 2016 – Κυβέρνηση εθνικής ανάγκης χωρίς την συμμετοχή των Ρεπουμπλικάνων


Εάν όλα αυτά νομίζεται ότι είναι απλά φήμες δείτε στην συνέχεια τι δείχνουν τα γεγονότα…

1) Οι αγορές είναι υπερτιμημένο, έτοιμοι για μια σημαντική πτώση της αξίας.

Στις 18 Απριλίου το τους 2016 άρθρο «Οι ΗΠΑ Χρηματιστήριο απότομα υπερεκτιμημένες πάλι;» που ωμά επισημαίνουν: Το CNBC Τη Δευτέρα, 18 Απριλίου, 2016, συμφωνηθεί: Σε άρθρο τους για το θέμα, το CNBC δήλωσε με τόλμη. «Με το μέτρο αυτό, η S & P 500 είναι υπερτιμημένη κατά 72%»

Το MarketWatch από τις 11 Δεκεμβρίου το 2015 φώναζε ότι «Αποθέματα είναι πιο υπερτιμημένη τώρα από ό, τι το 2000 και το 2007 κορυφές» όλα αυτά κάνουν σαφές ότι οι τιμές των μετοχών στην αγορά δεν αντανακλούν την πραγματική τους αξία.

2) Η ευρωαγορά θα σημειώσει κατακόρυφη πτώση!

Αυτό αποδεικνύεται ήδη αληθινό. Την Παρασκευή 24 του Ιουνίου, μία ημέρα δηλαδή μετά το αποτέλεσμα του BREXIT, ευρωπαϊκή, ασιατική και αμερικανική αγορά γκρεμίστηκαν. Στο Λονδίνο, το Χρηματιστήριο Financial Times (FTSE) άνοιξε γύρω στο 6100 και αμέσως βύθισε στο 5800. Στην συνέχεια και για όλη την ημέρα θα αντιδράσει για να ανακάμψει λίγο αφού έφτασε και τις 6138 μονάδες αλλά τελικά θα κλείσει με πτώση 3,15%.

Στη συνέχεια, την Παρασκευή μετά την ψηφοφορία του Brexit, οι υπηρεσίες συναλλάγματος σε τράπεζες σε όλο τον κόσμο σταματήσαν!

Για παράδειγμα, οι Αυστραλοί πολίτες σε όλο τον κόσμο έμειναν χωρίς μετρητά όταν η Commonwealth Bank της Αυστραλίας σταμάτησε όλες τις ανταλλαγές σε ξένο νόμισμα!

@Mitchy_Minx Λόγω των πρόσφατων αποτελεσμάτων από το βρετανικό δημοψήφισμα έξοδο είμαστε προσωρινή αναστολή όλων των λιανικών πελατών σε συνάλλαγμα (1/2) – CommBank (@CommBank) 24 Ιουν 2016

@Mitchy_Minx Συναλλαγές λίρες GBP και τις συναλλαγές που δεν περιλαμβάνουν AUD μέχρι το πρωί της Δευτέρας, 27 Ιουνίου. (2/2) ^ Mike – CommBank (@CommBank) 24 Ιουν 2016

Εάν λοιπόν την Δευτέρα και την Τρίτη συμβούν παρόμοιες πτώσεις, οι τράπεζες θα αναγκαστούν να κλείσουν επειδή οι τιμές των μετοχών τους δεν θα μπορούν να υποστηρίξουν τα δάνεια που έχουν! Οι τράπεζες δηλαδή θα είναι «αφερέγγυες». Μόλις αυτό γίνει αντιληπτό από το ευρύ κοινό και καταλάβει ότι οι τράπεζες έχουν αποτύχει, θα τρέξει στο πλησιέστερο υποκατάστημα τράπεζας για να τραβήξει χρήματα. Δεν μπορεί να αποφευχθεί αυτό. Είναι στην ανθρώπινη φύση. Γι ‘αυτό πολλοί έχουν σηκώσει ήδη τα μετρητά τους εδώ και πολύ καιρό.

Θα ήταν σώφρον να φροντίσετε να έχετε σπίτι σας κάποια παραπάνω τρόφιμα και μετρητά για πρώτες ανάγκες όπως καύσιμα κτλ. Αλλά και να κατσαρώσετε ένα σχέδιο πρώτης ανάγκης για εσάς και την οικογένεια σας.

Οι περισσότεροι από εσάς, θα πιστεύεται ότι δεν είναι δυνατό να συμβεί το παραπάνω σενάριο το οποίο δημοσιεύεται όπως προανέφερα σε αρκετά αμερικανικά site, είστε όμως δυστυχώς οι ίδιοι που δεν πίστεψαν στο αποτέλεσμα του Brexit!

[Πηγή]

Το είδαμε εδώ