Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Η Πυραμίδα Βοσνίας Είναι Ελληνική.

Γι αυτό δεν μαθαίνουμε τίποτα πλέον
Πρώτα τόσος ντόρος γινόταν… Το Βίσοκο όπου ο Βόσνιος Οσμανάγκικ έχει κάνει τις ανασκαφές βρίσκεται στην αρχαία Ιλλυρία....

Εκει ειναι η πυραμίδα της Βοσνίας. Απο την πυραμίδα αυτη, έβλεπαν τοτε το βράδυ τον Αρκτούρο -άστρο άλφα του Βοώτη- να εφάπτεται στον ορίζοντα της γης .
Ο Αρκτούρος ήταν τότε αειφανής -δηλ. δεν έδυε ποτέ.

Τωρα παμε για την εξήγηση οτι η πυραμίδα αυτη ηταν Ελληνική. Στην ελληνική μυθολογία ο Ιλλυριός ήταν ο τελευταίος γιος του Κάδμου και της Αρμονίας.

Γεννήθηκε κατά την εποχή της εκστρατείας εναντίον της Ιλλυρίας, οπότε και η χώρα αυτή πήρε το όνομά του.Προς τα τέλη της ζωής τους, οι γονείς του Ιλλυριού, αλλά και ο ίδιος, έφυγαν από τη Θήβα και πήγαν στην Ιλλυρία.

Εκεί πέθαναν και εκεί ενταφιάσθηκαν. Τους «τάφους» τους, τους έδειχναν στους ιστορικούς χρόνους της αρχαιότητας.

Είπαμε οτι απο την πυραμίδα της Βοσνιας που πηγαν εκει οι θηβαιοι, έβλεπαν τον Αρκτούρο -άστρο του Βοώτη – που δεν εδυε ποτε. Απο τον Βοώτη λοιπον δώσανε το όνομα στην Βοιωτια όπου βρίσκεται η Θήβα.

Δεν πειστήκατε; Καλως εχετε δικαιο. 

Δειτε την δεύτερη φωτο.

Πυραμίδες σε μία ευθεία

Είναι σε ευθεία γραμμή πυραμίδα Αιγύπτου, Παρθενώνας, Πύλος , Όλυμπος και το τριτο σημάδι μετα τον Ολυμπο ειναι η πυραμίδα της Βοσνιας . Δεν πειστήκατε παλι;

Στην πυραμίδα εκεί βρέθηκε η διπλανή εικόνα το Ελληνικό Τετράγαμμα.

Ελληνικό Τετράγαμμα

τετραγαμα

Βολευόμαστε και με αυτά νομίζω γιατι τωρα εχω ενδιαφέρον για τις πέτρινες μπαλες που βρεθήκαν στην πυραμίδα και ειναι ιδια με τις Υπερβορειας και της Λατινικής Αμερικης .

Γιγάντια σφαίρα

Θέλω να λυσω το πρόβλημα . Μαλλον Ελληνικός θα τις βγαλω . Μπορεί να γελατε αλλα σκεφτήκατε ποτε γιατι οι πρόγονοι μας κανανε τον δισκο που πετουν στην δισκοβολία με τετοιο αεροδυναμικό σχημα και οχι αλλο;

Δίσκος δισκοβολίας

Δεν μοιάζει με UFO;

Γιατι το κάνανε ετσι και οχι π.χ.τετράγωνο.

Μήπως έβλεπαν τα ουφο να πετάνε και προσπαθούσανε να τα μιμηθούν ή να μην τα ξεχάσουν.

[Πηγή]

Το είδαμε εδώ