.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Το οριστικό ΤΕΛΟΣ των ΗΠΑ είναι κοντά...

«Καταστροφικοί Κίνδυνοι το 2016» είναι ο τίτλος νέας έκθεσης που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και παρουσιάζει από τι θα κινδυνεύσει ο....
πλανήτης τα επόμενα χρόνια και κυρίως οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Η έκθεση επικεντρώνεται στις αιτίες που θα μπορούσαν να εξοντώσουν το 10% του πληθυσμού της γης, ενώ παράλληλα προειδοποιεί για τα γεγονότα που θεωρεί δεδομένο ότι θα σημειωθούν στο μέλλον.

Για την έκθεση και τα εν λόγω περιστατικά, μίλησε ο διευθυντής στο Global Priorities Project, Sebastian Farquhar, ο οποίος σχολίασε ότι: «υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι στον ορίζοντα, πράγματα που πιθανότατα δεν θα συμβούν σε ένα χρόνο, αλλά θα συμβούν σίγουρα σύντομα, τα οποία θα μπορούσαν να αναμορφώσουν τον κόσμο μας και να φέρουν πραγματικά καταστροφικές και ολέθριες συνέπειες. 

Πολλοί από αυτούς τους κινδύνους αυξάνονται καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, αναπτύσσεται και αλλάζει τον κόσμο μας.

Αλλά υπάρχουν επίσης πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους. Καθώς οι κλιματικές αλλαγές συνεχίζονται εμείς θα αναφέρουμε τους κινδύνους που υπάρχουν και μπορούν να καταστρέψουν τον κόσμο".

Σύμφωνα με την ίδια έκθεση, οι ΗΠΑ κινδυνεύουν ιδιαίτερα από φυσικά φαινόμενα, όπως τα Ηφαίστεια, οι κομήτες και οι αστεροειδής.

Μάλιστα την ανησυχία της έχει εκφράσει ανοιχτά η κυβέρνηση Ομπάμα, γεγονός που αποδεικνύει την σοβαρότητα της κατάστασης...

[Πηγή]