.

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Τι πραγματικά συμβαίνει με το Yellowstone; (βίντεο)

Κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας έως τώρα, ο πλανήτης μας πλήττεται με μεγάλους σεισμούς, και σύμφωνα με το Volcano....
Discovery υπάρχουν 38 ηφαίστεια σε όλο τον κόσμο που έχουν ξεσπάσει αυτή τη στιγμή.

Έχουμε δει μια δραματική αύξηση της παγκόσμιας σεισμικής δραστηριότητας και για αυτό το λόγο ό,τι συμβαίνει στο Yellowstone είναι απίστευτα ανησυχητικό.

Γεωλόγοι μας λένε ότι μια έκρηξη του ηπερηφαιστείου Yellowstone θα έχει έως και 2.000 φορές τη δυναμική έκρηξης του ηφαιστείου St. Helens το 1980, και περίπου τα δύο τρίτα της χώρας, θα σβηστούν από το χάρτη.

Κάτι μεγάλο ετοιμάζεται να συμβεί στο Yellowstone, και πλάνα της περιοχής, καταγράφηκαν το βράδυ της Πέμπτης. Σε αυτό το βίντεο, -που φαίνεται να είναι τόσο φωτεινό όπως τη μέρα, ενώ καταγράφηκε κατα τη διάρκεια της νύχτας-, μπορείτε να δείτε μια ολόκληρη σειρά από θερμοπίδακες, που πηγαινοέρχονται στη Γη.



Ο ποταμός Shoshone, κοντά στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone, ξαφνικά χωρίς προειδοποίηση άρχισε να βράζει, άλλαξε το χρώμα του, και εκπέμπει θειική οσμή. Στις 25 Μαρτίου σε κοντινή απόσταση κάποιοι αναρωτήθηκαν αν πρόκειται να πεθάνουν.

Η σημερινή ανακοίνωση των γεωλόγων και άλλων ειδικών είναι ότι ένα τμήμα του ποταμού Shoshone που βρίσκεται κοντά Cody, του Ουαϊόμινγκ άρχισε να βράζει, και μια νέα διέξοδος του Yellowstone έχει ανοίξει.

Η εκδήλωση του φαινομένου είχε αρχικά καταγραφεί από τον Dewey Vanderhoff, έναν φωτογράφο που εντόπισε το σημείο βρασμού του River Shoshone κοντά στο Yellowstone.

Όταν ένας ποταμός βρίσκεται πάνω από ένα super-ηφαίστειο ξεκινά να βράζει, είναι εξαιρετικά δύσκολο να υποτιμηθεί ο κίνδυνος που ενέχει σε σχέση με το Yellowstone για τις Ηνωμένες Πολιτείες, αναφέρει το άρθρο του Steve Elwart.



Η καλντέρα Yellowstone, βρίσκεται στην κορυφή μιας από τις μεγαλύτερες ηφαιστειακές περιοχές της Βόρειας Αμερικής. Τετρακόσια μίλια κάτω από την επιφάνειά της βίσκεται το "hotspot" μάγμα και απλώνεται υπόγεια σε έκταση 300 μιλίων σε τρεις πολιτείες των ΗΠΑ.

Θα μπορούσε να ανατινάξει 240 κυβικά μίλια τέφρας, βράχους και λάβα στην ατμόσφαιρα, καθιστώντας ακατοίκητο, περίπου τα δύο τρίτα των ΗΠΑ, και να βυθίσει τον κόσμο σε ένα "πυρηνικό χειμώνα."

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα δούμε μια παρόμοια έκρηξη το 2016 ή οπουδήποτε σύντομα.

Για υπότιτλους: Γραναζάκι ~ Υπότιτλοι ~ Αγγλικά ~ Υπότιτλοι ~ Αυτόματη μετάφραση ~ Επιλογή γλώσσας

DAHBOO777

Mary Greeley


[Πηγή]