.

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Έρχεται το απόλυτο ΧΑΟΣ...

Νέα οικονομική κρίση αναμένεται να πλήξει τον πλανήτη, σύμφωνα με εκτιμήσεις του οικονομικού αναλυτή και ειδικού σε....
χρηματοπιστωτικά προϊόντα, Gregory Mannarino

Θέλοντας να τονίσει το μέγεθος της νέας κρίσης, παρομοίασε την τωρινή κατάσταση "βόλτα στο πάρκο", εννοώντας ότι αυτό που έρχεται θα είναι ακόμα πιο καταστροφικό.

Συγκεκριμένα, είπε: «Θα υπάρξει ένα φρικτό τίμημα για το οποίο θα πληρώσουμε όλοι. Γιατί; Επειδή θα διορθωθούν όλα προς την πραγματική αξία της αγοράς. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό μου ότι όλο αυτό θα διορθωθεί. Όλες οι οικονομικές στρεβλώσεις έφτασαν στα όριά τους και το ξέρουμε αυτό. Το έχουμε δει αυτό ξανά στην Ιστορία.

Έχουμε τη μεγαλύτερη φούσκα στην Ιστορία του κόσμου, πρόκειται για φούσκα χρέους που έχει εκ νέου μεγεθύνει την φούσκα του χρηματιστηρίου, που θα σκάσει. Θα σκάσει γιατί κάθε χρηματοπιστωτική φούσκα στην ιστορία, χωρίς εξαίρεση, έχει σκάσει πριν. Αυτή η φούσκα πρόκειται να βουλιάξει όλον τον κόσμο. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο, και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η μεσαία τάξη δεν θα υπάρχει όταν συμβεί αυτό.

Πρόκειται για μια μαζική μεταφορά πλούτου προς τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που θα απορροφήσουν όλα αυτά τα χρήματα. Είναι νόμιμη κλοπή που θα διαπραχθεί σε τέτοιο μέγεθος που θα φαντάζει ανυπολόγιστο. Η κατάρρευση του 2008, ήταν απλά μια βόλτα στο πάρκο για ένα χωνάκι παγωτό, σε σύγκριση με αυτό που πρόκειται να συμβεί».

[Πηγή]