.

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Ψεκασμοί «λιθίου» στην Αμερική (βιντεο)

Βάσιμες πληροφορίες αναφέρουν ότι η NASA ψεκάζει τον Αμερικανικό λαό μαζί με άλλες χημικές ουσίες, και λίθιο (ιατρικό φάρμακο).

Το λίθιο συχνά έχει χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία ανθρώπων που υποφέρουν από μανιοκατάθλιψη ή διπολική διαταραχή.

Κάποιοι υπάλληλοι της είπαν ότι αυτές οι ουσίες, εσκεμμένα ψεκάζονται συχνά στο περιβάλλον, αλλά οι περισσότεροι εργαζόμενοι εκεί μέσα δεν αντιλαμβάνονται τα πραγματικά κίνητρα αυτού του οργανωμένου σχεδίου.

Όλο και περισσότερα Έθνη αρνούνται τα μεταλλαγμένα προϊόντα και να πιούν φθοριομένο πόσιμο νερό , το οποίο, ένα μεγάλο ιατρικό περιοδικό ονόμασε «νευροτοξίνη». Έτσι λοιπόν η άρχουσα τάξη που επιθυμεί να έχει έναν ''αχταρμά'' λαό, έπρεπε να βρει έναν άλλο τρόπο για να αλλάξει την νευροχημία του.

Το λίθιο αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε, αλλάζοντας τα επίπεδα της σεροτονίνης και της νορεπινεφρίνης, που εκκρίνονται στο ενδοκρινικό μας σύστημα.

Υπάλληλος της NASA ανέφερε, ότι δεν είναι επικίνδυνο κι ότι δεν βλάπτει τον πληθυσμό. Όμως ακόμα και οι γιατροί που συνταγογραφούν αυτή την φαρμακευτική αγωγή για τους διανοητικά ασθενείς έχουν δηλώσει ότι είναι επικίνδυνο, διότι είναι πολύ δύσκολο να υπολογίσουν την σωστή αναλογία.

Η επίσημη τοποθέτηση της NASA είναι η ακόλουθη:

« Το project αυτό μελετά τα ουδέτερα και φορτισμένα σωματίδια στην ιονόσφαιρα και πώς επηρεάζει το ένα με το άλλο κάποιες άλλες κινήσεις που προκαλούν ορμητικά ρεύματα σε μία ζώνη περιοχής. Οι διακυμάνσεις έχουν σημασία διότι όλες μας οι επικοινωνίες και των δορυφόρων για GPS στέλνουν σήμα μέσω της ιονόσφαιρας. Μια διαταραγμένη ιονόσφαιρα μεταφράζει διαταραγμένα σήματα, έτσι οι επιστήμονες θέλουν να γνωρίζουν ακριβώς τι είναι εκείνο που προκαλεί την ιονόσφαιρα να συμπεριφέρεται με συγκεκριμένους τρόπους».

Ε-ΡΟΔΙΟΣ: Μήνυμα - απάντηση, στο γιατί οι Έλληνες δείχνουν χαρούμενοι με ότι και αν τους κάνουν;;;...

Για υπότιτλους: Γραναζάκι ~ Υπότιτλοι ~ Αγγλικά ~ Υπότιτλοι ~ Αυτόματη μετάφραση ~ Επιλογή γλώσσας

Citizen of Gotham

[Πηγή]