.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΕΛΛΑΔΑ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Ποιες είναι οι άμεσες δυσμενείς συνέπειες από την συνεχιζόμενη είσοδο λαθρομεταναστών στην χώρα μας;;;....

1. Η αλλοίωση του πληθυσμού λαμβανομένων υπόψη της υπογεννητικότητας λόγω της κρίσης και της μετανάστευσης των νέων, κυρίως, επιστημόνων.

Το κλείσιμο των ελληνοσκοπιανών συνόρων αφήνει εκατοντάδες χιλιάδες απελπισμένους λαθρομετανάστες σε μια χώρα 11 εκατομμυρίων, η οποία είναι αντιμέτωπη με μια ανεργία 25% και ένα εθνικό χρέος που πλησιάζει επισήμως το 180% του ΑΕΠ.

Τα προσωρινά κέντρα προσφύγων είναι πιθανόν να γίνουν μόνιμα. Η αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού θα συνεχιστεί με εντατικότερους ρυθμούς και οι άνθρωποι αυτοί θα αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα επιβίωσης σε μια χρεοκοπημένη χώρα. Η συμπεριφορά τους θα είναι απρόβλεπτη και πιθανότατα επικίνδυνη για τους Έλληνες. 

Ο νόμος που προβλέπει την κτήση της ιθαγένειας των παιδιών που γεννιούνται στην Ελλάδα ως ατομικό δικαίωμα και παραβιάζει τις αρχές του δικαίου του αίματος που μέχρι σήμερα ισχύουν και υπηρετούν την συνέχιση της εθνικής ζωής και τα απαράγραπτα πνευματικά και ιστορικά δικαιώματα των εθνών - όχι μόνο του Ελληνικού- είναι μια ακόμα μεθόδευση που προωθεί την πολυπολιτισμικότητα και την καταβαράθρωση της εθνικής κοινωνίας.

Ό,τι δεν κατάφεραν επί αιώνες τόσοι κατακτητές , ό,τι ονειρεύτηκε με τα όπλα ο Ιμπραήμ το κατάφεραν οι Έλληνες βουλευτές με την γνωστή τους ιδιοτέλεια και την μειωμένη αντίληψή τους για το ιστορικό μας μέλλον.

2. Η κατακόρυφη αύξηση της εισαγόμενης εγκληματικότητας. Το 70% των κρατουμένων στις φυλακές είναι αλλοδαποί.

3. Η διάβρωση της νεολαίας μας από τα σκληρά ναρκωτικά που με μεγάλη ευκολία πωλούν οι παράνομοι αλλοδαποί.

4. Το ήδη νοσούν σύστημα υγείας έπαυσε να είναι εθνικό και κινδυνεύει να καταρρεύσει λόγω της περίθαλψης τεράστιου αριθμού αλλοδαπών με σοβαρά μεταδιδόμενα νοσήματα.

5. Το παρεμπόριο αλλοδαπών δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό και πλήττει περαιτέρω την καταρρέουσα ελληνική επιχείρηση.

6. Οι αποδοχές των Ελλήνων εργαζομένων μειώνονται συνεχώς λόγω της προσφοράς ανασφάλιστης και παράνομης εργασίας από τους λαθρομετανάστες.

7. Η υποβάθμιση της παιδείας λόγω του χαμηλού επιπέδου και του μεγάλου αριθμού ανά τάξη των αλλοδαπών μαθητών. Κατά την φετινή παρέλαση για να τιμήσουμε την απελευθέρωσή μας από τον μουσουλμανικό ζυγό μια μαθήτρια, ένας νέος Τσενάη, παρήλασε με μουσουλμανική μαντίλα και μη προβλεπόμενο σακάκι.

Αν η συγκεκριμένη μαθήτρια δεν σέβεται την χώρα που την φιλοξενεί και δεν επιθυμεί να φέρει την προβλεπόμενη ενδυμασία, θα μπορούσε να μην παρελάσει ή να επιστρέψει στην πατρίδα της και να παρελάσει εκεί.

Μήπως οι πολιτικά υπεύθυνοι και κάποια τηλεοπτικά μέσα προετοιμάζουν τον λαό για έναν "πολυπολιτισμικό" αχταρμά που θα καταλήξει σε πλήρη ισλαμοποίηση της Ορθόδοξης Ελλάδας;

8. Η ανεξέλεγκτη είσοδος τόσων λαθρομεταναστών δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τρομοκρατικές ενέργειες τζιχαντιστών και άλλων ακραίων μουσουλμάνων. Στην εγκληματική δράση των ισλαμιστών, εκτός από τα παλαιότερα περιστατικά, ήρθαν να προστεθούν και οι πρόσφατες δολοφονικές επιθέσεις σε Γαλλία, ΗΠΑ και πρόσφατα στο Βέλγιο.

Τις τελευταίες ημέρες τουλάχιστον δέκα ιμάμηδες από τους 200 που υπάρχουν στην Ελλάδα κινούνται στις περιοχές που συνωστίζονται οι πρόσφυγες και μετανάστες και φαίνεται ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν πυρήνες ισλαμιστών. Τα επιχειρήματα περί ύπαρξης μετριοπαθούς Ισλάμ που επιτρέπει την ειρηνική συνύπαρξη γηγενών Ευρωπαίων και μουσουλμάνων μεταναστών, περί της δυνατότητας ενσωμάτωσης την μουσουλμάνων στις κοινωνίες της Ευρώπης ή περί σταδιακής δημιουργίας ενός «ευρωπαϊκού Ισλάμ», έχουν καταρριφθεί στην πράξη.

Οι πρόσφατες επιθέσεις είχαν ως δράστες μουσουλμάνους που γεννήθηκαν ή έζησαν πολλά χρόνια σε δυτικά κράτη. Επομένως θα έπρεπε να έχουν ενσωματωθεί κατά τους υποστηρικτές του πολυπολιτισμικού μοντέλου.

Δεν ήταν μουσουλμάνοι που ξεκίνησαν από κάποια μακρινά ισλαμικά κράτη με σκοπό να πραγματοποιήσουν επιθέσεις σε κράτη της Δύσης, με τα οποία δεν είχαν κάποια επαφή.

9. Θα προσέθετα ένα φοβερό, αλλά πιθανότατο σενάριο σε περίπτωση κρίσης ή και πολεμικής σύρραξης με τη Τουρκία.

Οργανωμένοι λαθρομετανάστες μισθωμένοι και εξοπλισμένοι από τη γείτονα χώρα είναι σχεδόν βέβαιο ότι εκτός από κατασκοπία θα προβούν σε εκτεταμένες δολιοφθορές σε εγκαταστάσεις στρατηγικής σημασίας, σε ταραχές και λεηλασίες με αντικειμενικό σκοπό την αποδυνάμωση της εθνικής μας άμυνας και την πτώση του ηθικού του πληθυσμού. Έχουν εντοπισθεί και κατασχεθεί όπλα που εισάγονται παράνομα στην χώρα. Πόσα όμως δεν εντοπίστηκαν και έφτασαν στα χέρια λαθρομεταναστών;

Θα τολμήσω να κάνω μια πρόβλεψη: Δεν είναι μακριά η εποχή που Έλληνες, οικογένειες, παιδιά και ηλικιωμένοι κάτοικοι ακριτικών περιοχών, όπως το Κιλκίς, παίρνοντας στην αγκαλιά τους τα λιγοστά τους υπάρχοντα, θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και τα χωριά τους, γιατί εξαθλιωμένες ομάδες Αφγανών, Μαροκινών, Πακιστανών και άλλων μουσουλμάνων «προσφύγων», θα περιφέρονται ανεξέλεγκτα στα χωριά τους απειλώντας, κλέβοντας, βιάζοντας, σκοτώνοντας…

Δημήτριος Βαλασίδης*
*Αξιωματικός εα
Οικονομολόγος - Συγγραφέα,
Γεν. Γραμματέας Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας.

[Πηγή]