Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Πρόβλεψη ΤΡΟΜΟΣ για την Ελλάδα προκαλεί πανικό!

Πανικό έχει προκαλέσει στην Ελληνική Κυβέρνηση το νέο άρθρο του Αμερικανικού think tank Stratfor, καθώς προβλέπει άσχημες εξελίξεις τις επόμενες μέρες....

Ύστερα από την διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ Ελλάδας και ΔΝΤ, από την διαρροή των διαλόγων Βελκουλέσκου και Τόμσεν, το άρθρο υποστηρίζει πως η κυβέρνηση Τσίπρα οφείλει να δημιουργήσει ένα βιώσιμο προϋπολογισμό και να επικεντρωθεί στο πως θα επιστρέψει στις αγορές.

Σύμφωνα με το εκτενές άρθρο του Stratfor, δεν πρόκειται να υπάρξει ελάφρυνση χρέους, καθώς θα προκαλέσει αρνητικά σχόλια από τους Γερμανούς πολίτες, οι οποίοι ήδη κατακρίνουν επικίνδυνα την στάση της Καγκελαρίου στο προσφυγικό και την Ελληνική κρίση.

Παράλληλα τονίζεται, ότι η Ελλάδα δεν έχει κλείσει ακόμη τα μέτωπα που τις δημιουργούν προβλήματα, την ίδια ώρα που η συμφωνία Ε.Ε - Τουρκίας κινδυνεύει να κριθεί παράνομη.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις του Stratfor, η χώρα μας και η Ευρωπαϊκό Ένωση, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τεράστια προβλήματα, σε συνδυασμό με την απρόβλεπτη αντίδραση της Τουρκίας…

[Πηγή]