.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΑΕΡΟΜΑΧΙΑ UFO στον ΟΥΡΑΝΟ της ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ;;; [φωτο]

Μοιάζει σαν να βγήκε από τον Πόλεμο των Άστρων. Θυμίζει ένα τεράστιο φωτόσπαθο στον ουρανό που στρέφεται κατά κάποιου αντιπάλου....

Όμως, όλα είναι τελείως διαφορετικά καθώς πρόκειται για άγνωστο σκάφος που εξαπολύει κάποιο είδος δέσμης φωτός, ίσως, επικίνδυνης…

Μάρτυρας ανέφερε ένα παράξενο άγνωστο αντικείμενο που φαίνεται να πυροβολεί μια ακτίνα φωτός, της οποίας το στιγμιότυπο πρόλαβε και συνέλαβε πάνω από το βουνό Knocknarea στο Strandhill της Ιρλανδίας. Η αναφορά αυτή φαίνεται να είναι η Case 74276 της βάσης δεδομένων της UFO Network (MUFON) που ασχολείται και παρακολουθεί τέτοια θέματα παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, η φωτογράφιση του αντικειμένου έγινε εντελώς τυχαία, καθώς εστίαζε στην ανατολή του φεγγαριού. Αλλά, όταν επιθεώρησε την φωτογραφία στον υπολογιστή του, είδε αυτό που βλέπουμε κι εμείς:


Αρχικά υπέθεσε μήπως ήταν κάποιο σφάλμα κατά την λήψη. Μήπως ήταν κάποιο κούνημα της μηχανής, όμως αυτή ήταν στερεωμένη τρίποδα. Ούτε υπήρχε κάποια θαμπάδα ή κάτι που να δημιούργησε μία αλλόκοτη αντανάκλαση.

Παρατηρώντας καλύτερα την φωτογραφία θα διαπιστώσουμε επιπλέον δύο αντικείμενα να είναι ορατά στην εικόνα:


Αν λάβουμε σοβαρά υπόψιν τις τοποθετήσεις του μάρτυρα και ότι η φωτογραφία δεν είναι πειραγμένη, έχουμε δύο επιλογές να ακολουθήσουμε. Η μία είναι ότι το επίμαχο αντικείμενο της εικόνας αφορά UFO και η άλλη πως πρόκειται για κάποιο μυστικό και απόρρητο αεροσκάφος, γήινης στρατιωτικής τεχνολογίας.

Τι αντιπροσωπεύει, όμως, η ακτίνα που φαίνεται να εξαπολύεται; Πυροβολεί κάτι, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο μάρτυρας; Έγινε κάποια σύντομη αερομαχία στον αέρα ή πολύ κοντά στην εξωτερική ατμόσφαιρα -στο διάστημα;

Μπορεί η δέσμη αυτή να αποτελεί «ακτίνα συλλογής» αντικειμένων από απόσταση; Δηλαδή με αυτήν να έλκουν πράγματα και να τα μεταφέρουν στο εσωτερικό σκάφους, να τηλεμεταφέρουν ή ακόμα και να απαγάγουν ανθρώπους ή ζώα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε άγνωστο αντικείμενο να «τραβάει» ή να «έλκει» άλλο αντικείμενο προς το μέρος του. Ούτε είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε «διαστημομαχίες» με ΑΤΙΑ να βάλλουν με ακτίνες προς κάποια κατεύθυνση.

Αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά στην ιστορία που συμβαίνει μία παρόμοια μάχη στον αέρα, μάλιστα, με την πιο χαρακτηριστική, ίσως, να είναι εκείνη που καταγράφηκε στη Νυρεμβέργη.

Τίποτα δεν είναι απίθανο, την στιγμή που αναρίθμητα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα διασχίζουν τους ουρανούς πολλών χωρών.

Σπύρος Μακρής

[Πηγή]