Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Μέρκελ: Θα ρίξω την Ελληνική Κυβέρνηση...

Μετά από τη δήλωση Τσίπρα ότι δεν δέχεται άλλες μειώσεις συντάξεων, η Γερμανία φαίνεται να είναι αρκετά εκνευρισμένη!....

Όλα τα κόμματα ΝΔ - ΠΟΤΑΜΙ - ΠΑΣΟΚ - ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ δηλώνουν πρόθυμοι να αναλάβουν άμεσα την κυβέρνηση και να μειώσουν οριζόντια όλους του μισθούς και τις συντάξεις, προχωρώντας σε χιλιάδες απολύσεις στις Τράπεζες και το Δημόσιο.

Η Γερμανία έχει ζητήσει άμεσα 2.000 απολύσεις στις Τράπεζες , αλλά το θέμα είχε κολλήσει στην Φώφη Γεννηματα, όταν ήταν υφυπουργός Άμυνας, η οποία ήταν Τραπεζική υπάλληλος και φαίνεται να αντάλλαξε τις απολύσεις με το κλείσιμο της αμυντικής βιομηχανίας ΕΑΣ εγκληματώντας κατά της άμυνας της χώρας και την ΕΡΤ.

Οι Τράπεζες παραμένουν με υπεράριθμο προσωπικό λόγω των συγχωνεύσεων που θέλουν να ξεφορτωθούν και το δημόσιο θέλουν να το αναλάβουν Γερμανικές εταιρίες με ενοικιαζόμενους, τους γνωστούς minijobs.

Ο Υπουργός οικονομικών Σόιμπλε, τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσει να τινάξει κάθε Ελληνική προσπάθεια προστασίας των αδυνάτων ώστε να ρίξει την Κυβέρνηση Τσίπρα.

Μετά τα πράγματα είναι απλά, όπως έχουν δηλώσει σε κάθε ευκαιρία ο Μητσοτάκης κι οι αντιπρόεδροι του σε περίπτωση επανόδου θα υπογράψουν άμεσε ότι τους δώσει η γερμανία για προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις όπως απολύσεις, δημόσια έργα στην διαπλοκή και την Siemens.

[Πηγή]