.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Η αποκάλυψη του πρ. μυστικού πράκτορα… ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ και ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΖΗΤΗΣΑΝ από την ΕΕ τα Hot Spots
Hot Spot «Καυτός Τόπος» στην κυριολεξία. Για τα HOT SPOT, πληροφορίες που τα «καλόπαιδα» ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ μας α π έ κ ρ υ ψ α ν….
προεκλογικά όπως και πολλά άλλα…

Σας παραθέτω μεταφρασμένα, όλα τα ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ του περασμένου Ιουνίου (2015) και κρίνετε μόνοι σας τον βαθμό προδοσίας τους.

ΕΛΛΗΝΕΣ τα Hot Spots μας τα έφεραν ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ και ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ προδοτικά και ήρθαν για να μείνουν.

Μάλιστα υπάρχει υποκρυπτόμενος σκοπός πέρα από την επίλυση του προβλήματος της ροής των λαθρομεταναστών και προσφύγων, έχει να κάνει με το ΑΙΓΑΙΟ μας και την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ μας διότι η συμφωνία των ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ για τα Hot Spots απεμπόλησε τα πάντα ακόμα και την δράση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ, και βάζει από την πίσω πόρτα την Τουρκία παντού και σε όλα, επιβεβαιώνοντας το KAZAN-KAZAN στα μούτρα του ΣΑΜΑΡΑ από τον Recep Tayyip Erdoğan,

ΕΛΛΗΝΕΣ Η προδοσία της χώρας μας έρχεται από δρόμο…!.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ και ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΖΗΤΗΣΑΝ από την ΕΕ τα Hot Spots και όχι το αντίθετο όπως ψευδώς μας λένε

ΔΙΟΤΙ:

Η προσέγγιση «Hotspot» ενεργοποιείται κατόπιν αιτήματος ενός κράτους μέλους.

Το αιτούν κράτος μέλος θα πρέπει να υποβάλει αίτηση και να σκιαγραφεί στην πρότασή της τις ανάγκες της προς την Επιτροπή και τις σχετικές υπηρεσίες.
κ.α. πολλά….!

Δείτε [ΕΔΩ] όλα τα ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ του περασμένου Ιουνίου (2015) και κρίνετε μόνοι σας τον βαθμό προδοσίας τους.

[Πηγή] 

Το είδαμε εδώ