.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Λεπτομέρειες για την εξαγορά Τηλεοπτικού Σταθμού από τους Ρώσους...

Σε συνέχεια προηγούμενου άρθρου μας, φτάνουν συνεχώς στα ειδησεογραφικά μας desks λεπτομέρειες για την αγορά ολόκληρου ομίλου Μέσων....
 Μαζικής Ενημέρωσης από Ρώσους σε πλήρη συνεργασία με πασίγνωστο Έλληνα δημοσιογράφο.

Ο δημοσιογράφος έχει ήδη στην κατοχή του τηλεοπτικό κανάλι, ραδιοφωνικό σταθμό στην Θεσσαλονίκη και αναμένεται και η αγορά ραδ/κου σταθμού της Αττικής.

Πιο αναλυτικά, εδώ και μερικές μέρες, οι Ρώσοι βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ώστε να κλείσουν και επίσημα τη συνεργασία με τον γνωστό δημοσιογράφο αποκτώντας κατ' αυτό το τρόπο το δικό τους έλεγχο στα ΜΜΕ, μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι της ελληνικής τηλεοπτικής ενημέρωσης και ταράζοντας για τα καλά το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας, που ως γνωστόν ως τώρα είχε ως μεγαλομετόχους των Μιντιακών της Ομίλων Γερμανούς και Αμερικάνους.

Μια κίνηση ΜΑΤ από τη Ρωσία που εδώ και μέρες είναι το επίκεντρο των συζητήσεων σε όλα πηγαδάκια μεγαλοεπιχειρηματιών αλλά και πολιτικών προσώπων για τους ευνόητους λόγους που σας αναλύσαμε παραπάνω.

Πρόκειται πραγματικά για είδηση ΒΟΜΒΑ που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο αφού πρόκειται για συνεργασία που θα κεντρίσει κάθε ενδιαφέρον όταν πέσουν και οι τελικές υπογραφές...

[Πηγή]