.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΕΞΑΡΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, που ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ από ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ σε ΟΛΟ τον ΚΟΣΜΟ (video)

Πυραμίδες σε όλο τον κόσμο αρχίζουν σταδιακά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ακτινοβολούν τεράστιες δέσμες φωτός ή στήλες ενέργειας, κυρίως, από τις κορυφές τους....

Παράλληλα, ένα μυστηριώδες νέφος εισχωρεί στο ηλιακό μας σύστημα. Μπορεί να υπάρχει κάποια σχέση;...

Η NASA και η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος έχουν ήδη προειδοποιήσει τον κόσμο και συνεχίζουν να το κάνουν σχετικά με διάφορες καταστροφές που πλησιάζουν και μπορεί να εξελιχθούν κατά τη διάρκεια των ετών 2015 και 2016.

Μάλιστα, για την χρονιά που μας πέρασε έχουμε βιώσει ή δει σε δελτία ειδήσεων για διαφόρων ειδών τεράστιων φυσικών καταστροφών που έπληξαν διάφορα σημεία και περιοχές του πλανήτη μας. Σύμφωνα με τις δύο διαστημικές υπηρεσίες έχουμε ακόμα να περιμένουμε πολλά για το έτος που μόλις ξεκινήσαμε να διανύουμε.

Ωστόσο, παρά τις προειδοποιήσεις αυτές, παράλληλα η NASA φαίνεται πως απέκρυψε το παράξενο σύννεφο φωτονίων που "αναδύεται" από το ηλιακό σύστημα -αν και το γεγονός έχει διαρρεύσει από ορισμένους επιστήμονες, οι οποίοι συνεχώς διαψεύδονται.

Όμως, το "νέφος" έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του, κάτι που αποδεικνύεται με μετρήσιμους τρόπους, αφού όσο πλησιάζει ή εξαπλώνεται επηρεάζει τον Ήλιο και τους πλανήτες του συστήματός μας.

Περιέργως, και καθώς το μυστηριώδες νέφος εισβάλλει χώρο μας, μερικές από τις πιο διάσημες πυραμίδες του κόσμου δημιουργούν έντονη ενέργεια.

Αρκετά απίστευτα περιστατικά με στήλες ενέργειες ή δέσμες φωτός που "βγαίνουν" από τις κορυφές των πυραμίδων προς τον ουρανό, προς στο διάστημα, προς την περιοχή του αλλοδαπού φωτονικού νέφους, είναι πάρα πολύ καλά τεκμηριωμένες.

Η πυραμίδα Κουκουλκάν των Μάγιας είναι μία από τις τελευταίες που εξέπεμψαν ή μετέδωσαν(;) μία απίστευτη στήλη ενέργειας στο διάστημα.

Πρόσφατα, η κινεζική κυβέρνηση άρχισε να παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την πυραμίδα Ξιανγιάνγκ για παρόμοια σημάδια δραστηριότητας. Πέρυσι, μια ομάδα επιστημόνων ερεύνησε την πυραμίδα και πιστεύουν ότι μπορεί να έχει όντος εξωγήινη προέλευση.

Πολύ χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό με την Πυραμίδα της Σελήνης των Αζτέκων, στην Teotihuacan του Μεξικό, με "εκρήξεις" ενεργειακής δίνης από την κορυφή της ! ! !

Άραγε, αυτή η έξαρση ενέργειας που ακτινοβολείται από τις πυραμίδες σε όλο τον κόσμο, να σχετίζονται με το φωτονικό νέφος που, πιθανότατα, ταυτίζεται με την Ζώνη Φωτονίων; Μπορεί να σημαίνει κάτι για μία παγκόσμια αλλαγή συνείδησης μέσα στην εποχή του Υδροχόου που εδώ και καιρό διανύουμε και ενδεχομένως σχετίζεται με την επιστροφή των Ολύμπιων Θεών;

Μπορεί να είναι τυχαία όλα αυτά;

Μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο;

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

Martin Mikuaš

[Πηγή]