.

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Οι Οικολόγοι Πράσινοι της Αυστρίας συγκρίνουν την βρεφοφαγία με ζωοφαγία

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις ανεξιχνίαστες εξαφανίσεις παιδιών και βρεφών στην Ευρώπη! Πως είναι δυνατόν ο αριθμός των αφανισθέντων παιδιών να αυξάνεται δραματικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εντοπιστούν στοιχεία για την ανεύρεση τους....

Το τελευταίο διάστημα οργιάζουν οι φήμες που εξηγούν τις εξαφανίσεις αυτές. Αρκετοί θα βιαστούν να χαρακτηρίσουν την θεωρία αυτή γραφική, απίστευτη, συνωμοσιολογική..

Ωστόσο, αρκετά στοιχεία που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας εγείρουν πολλά ερωτηματικά για το πόσο όλα τα παρακάτω αληθεύουν! Στην Ευρώπη, υπάρχουν διάφορες οργανώσεις συστηματικής και διαδεδομένης ανθρωποφαγίας παιδιών, βρεφών και ενηλίκων.

Το Πολιτικό Κόμμα των Οικολόγων Πρασίνων στην Γερμανία, επιδίωκε τη νομιμοποίηση της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών υπό την μορφή της επιτρεπόμενης σεξουαλικής σχέσης Ενηλίκων με Παιδιά.

Μάλιστα, άλλες διατάξεις, αναφέρονταν στις σεξουαλικές επαφές μεταξύ μελών της Οικογένειας αλλά και μεταξύ ανθρώπων με ζώα. Η φρίκη δεν σταματάει όμως εδώ... Το αντίστοιχο κόμμα της Αυστρίας ισοπέδωσε κάθε αξία της ανθρώπινης ύπαρξης!

Το Πολιτικό Κόμμα των Οικολόγων Πρασίνων, χρηματοδότησε ένα ενημερωτικό βίντεο φρίκης! Στο εν λόγω βίντεο παρουσιάζεται ποια μέρη του παιδικού και βρεφικού σώματος είναι κατάλληλα να γίνουν σνίτσελ η σούπα Γκούλας.

Οι λεπτομέρειες τις οποίες παραθέτει το βίντεο προκαλούν αποτροπιασμό: Αυτή η τροφή καταναλώνεται αρκετά χρόνια από την Ελίτ που πληρώνει αδρά για να καταναλώσει βρεφικό κρέας,ενώ υπάρχει οργανωμένο δίκτυο που παρέχει παιδικό και βρεφικό κρέας.

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Ζούμε στην εποχή που η αξία του χρήματος ξεπερνά την αξία του ανθρώπου! Ωστόσο ποιος άνθρωπος θα μπορούσε να πλουτίσει διακινώντας παιδικό κρέας και ποιος θα μπορούσε να το καταναλώσει;

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

[Πηγή]