.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Έτσι θα αφανίσουμε του Τούρκους... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βλαντίμιρ Βόλφοβιτς Ζιρινόφσκι, ο οποίος είναι Αντιπρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας και Συνταγματάρχης του ρωσικού στρατού, σε συνέντευξη που παραχώρησε....
σε ραδιοφωνικό σταθμό, παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο θα αφανίσει η Ρωσία την Τουρκία.

Αρχικά, ο κύριος Ζιρινόφσκι δήλωσε πως σε περίπτωση πολέμου η Ρωσία θα αφανίσει τη Δυτική πλευρά της Τουρκίας. Η επίθεση δε θα γίνει στα ανατολικά εδάφη, καθώς εκεί κατοικούν μεταξύ άλλων Κούρδοι, Αρμένιοι και Γεωργιανοί. Η Τουρκία γνωρίζει για τον πιθανό αφανισμό και για αυτό θα αποφύγει περαιτέρω ρίσκα.

Ο αφανισμός θα γίνει αμέσως προκειμένου να καταλάβει η Δύση πως η Ρωσία δεν αστειεύται και πως δεν υπάρχει ουσιαστικά αντίπαλος.

Όταν ρωτήθηκε για τα αντίποινα που αναφέρει ο Ερντογάν, ο κ. Ζιρινόφσκι δήλωσε πως πρόκειται για μπλόφα, προκειμένου να "ισχυροποιήσει" τη θέση του. Επίσης, κάνει λόγο πως ο Πούτιν είναι ο φόβος και ο τρόμος των Τούρκων, ενώ γνωρίζουν πως η Τουρκία μπορεί να παύσει να υπάρχει εξαιτίας κάποιων βλακωδών ενεργειών του Τούρκου προέδρου.

Συμπληρώνει πως η επίθεση θα είναι σφαλιάρα για την Τουρκία, η οποία παραμένει "άτακτη" και δεν αναγνωρίζει τα λάθη της, ενώ τονίζει πως ο Ερντογάν δε βλέπει ότι σε περίπτωση πολέμου, κανείς από τους συμμάχους του ΝΑΤΟ δε θα σταθεί στο πλευρό του. Οι Ευρωπαίοι, λέει, πως δεν είναι ηλίθιοι για να χάσουν τα πάντα εξαιτίας μίας ασιατικής χώρας.

Ανέφερε πως αρκεί μόνο μία πυρηνική μικρής εμβέλειας στα νερά του Βοσπόρου για να βυθιστεί η Κωνσταντινούπολη, διαλύοντας έτσι όλη τη δυτική ζώνη επιρροής της Τουρκίας.

Πριν φθάσουν όμως στον πόλεμο, θα πιέσουν την Τουρκία με κάθε μέσο, όπως είναι οι οικονομική αποκλεισμοί και οι απαγορεύσεις στις εξαγωγές προς Τουρκία. Κάτι τέτοιο έχει ήδη εφαρμοσθεί σε ένα βαθμό, πλήττοντας αρκετά την οικονομία της Τουρκίας.

Τέλος, κάλεσε τους Κούρδους και τους Αρμένιους να ενώσουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να απελευθερωθούν τα εδάφη τους και να ασκήσουν περαιτέρω πιέσεις στους Τούρκους.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με τη συνέντευξη!

bicycling

[Πηγή]