.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Αποκάλυψη! Τα σύνορα της Ευρώπης θα σταματάνε στα Σκόπια...

Αν κι επισήμως δεν υπάρχει κάποιο δικαίωμα για διωγμό της Ελλάδας από τη συνθήκη Σέγκεν, οι εταίροι ετοιμάζουν ένα νέο μυστικό σχέδιο, καθώς επιθυμούν να....
παραχωρήσουν το κλειδί της των ευρωπαϊκών συνόρων στα Σκόπια, κλειδώνοντας απ’ έξω την Ελλάδα.

Η Frontex δεν έχει επίσημο δικαίωμα επέμβασης σε Τρίτη χώρα, δηλαδή οι Ευρωπαίοι δε μπορούν να στείλουν τις δυνάμεις της Frontex σε χώρα που δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κάτι τέτοιο επιθυμούν να κάνουν στα σύνορα Ελλάδας - Σκοπίων, προκειμένου να ανακόψουν τις μεταναστευτικές ροές προς το βορρά.

Παράλληλα βρέθηκε άλλη λύση, αφού μέσω διαρροών προέκυψε πως υπάρχει ένα νέο μυστικό σχέδιο, το οποίο «κλειδώνει» τα ελληνικά σύνορα, χωρίς τη συμμετοχή και τη θέληση της χώρας μας.

Σύμφωνα με το γνωστές ευρωπαϊκές εφημερίδες, οι οποίες δημοσίευσαν τμήματα της επιστολής Γιούνκερ προς το Σλοβένο πρωθυπουργό, δίνεται η δυνατότητα για αποστολή δυνάμεων κι εξοπλισμού στα Σκόπια, μέσα από διμερείς συμφωνίες μεταξύ χωρών. Βέβαια δε θα υπογράφεται επίσημα από την Ε.Ε., αλλά μέσω συμφωνίας και τρίτων δυνάμεων.

Στην ουσία, κάπως έτσι θα μετατοπίσει η Κομισόν τα ευρωπαϊκά σύνορα, τα οποία δε θα είναι τα θαλάσσια σύνορα και χερσαία σύνορα της χώρας μας, αλλά τα νότια σύνορα των Σκοπίων. Επομένως, σχετικά με το ζήτημα των μεταναστευτικών ροών, επιθυμουν τον παραγκωνισμό της Ελλάδας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά

[Πηγή]