Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ «ΛΟΥΞ ΑΝΕΣΕΙΣ» ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ! (βίντεο)

Η Ζώη στην Ευρώπη δεν ήταν όπως την περίμεναν! Εκατοντάδες Ιρακινοί πρόσφυγες γυρίζουν πίσω στην πατρίδα τους αφού ανακάλυψαν ότι εκεί που κατέφυγαν, υποτίθεται....
για να γλυτώσουν από τον πόλεμο στην πατρίδα τους, δεν υπάρχουν… κατσαρόλες με χρυσάφι να τους περιμένουν!

Ένας αυξανόμενος αριθμός Ιρακινών επιστρέφουν στην πατρίδα τους απογοητευμένοι γιατί μετά από μεγάλη προσπάθεια να φτάσουν στην γη της «Επαγγελίας», βρήκαν εκεί μουχλιασμένες τροφές και καταφύγια που στάζουν από την βροχή.

Εγκατέλειψαν την πατρίδα τους μόνο και μόνο επειδή και οι άλλοι το έκαναν, δηλαδή …πρόσφυγες κατά απομίμηση! Αλλά η Ευρώπη δεν ανταποκρίθηκε όπως περίμεναν στις προσδοκίες τους για αυτό…

euronews (in English)

Η γυναίκα στο βίντεο λέει ότι ο άντρας της άρεσε στην ιδέα να έρθουν στην Γερμανία γιατί είδε και άλλους να πηγαίνουν εκεί και απλώς τους μιμήθηκε. Αλλά όπως διαπίστωσε, η ζώη στην Γερμανία τελικά ήταν χειρότερη και από την πατρίδα της!

«Μείναμε 3 μήνες στην Γερμανία και δεν πήραμε τίποτε. Το φαγητό απαίσιο και ελάχιστο, ένα κομμάτι κρύο ψωμί με κασέρι και αγγούρι, τα παιδιά πεινούσαν και έκλαιγαν. Για όλα αυτά εμείς σε σύνολο ξοδέψαμε 11.000 δολάρια.»

Το ακούσετε καλά;;; 11.000 δολάρια!!! Αυτοί είναι οι λαθρομετανάστες που υποφέρουν υποτίθεται. Έχουν και 11.000 δολάρια για να καταφύγουν στην Ευρώπη . Εσείς τα έχετε;;;

«Λαθρομετανάστης πέθανε περιμένοντας στην ουρά»!

Επειδή το αίμα τον Γερμανών “βράζει» όλο και πιο πολύ ενάντια των λαθρομεταναστών και οι αρχές άρχισαν να φοβούνται ότι θα χυθεί αίμα, δείτε τι σκαρφιστήκαν τα ΜΜΕ για να καταπραΰνουν την οργή τους :

Μετέδωσαν την είδηση ότι ένας μουσουλμάνος λαθρομετανάστης πέθανε περιμένοντας στην ουρά αναμονής στο γραφείο Κοινωνικής Πρόνοιας.

Ruptly TV

Δείτε στο παρακάτω βίντεο χαρακτηριστικό καθημερινό περιστατικό. Ένας μουσουλμάνος μετανάστης βάζει τρικλοποδιά σε μια ανυποψίαστη κοπέλα η οποία προχωρούσε στο δρόμο με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει δυνατά στο πρόσωπο. Αυτή με τη σειρά της προσπάθησε να αμυνθεί όσο μπορούσε.

Uncle Stiffy

Στα τελευταία βίντεο φαίνεται η σημερινή κατάσταση πως κάποιοι στην Γερμανία άρχισαν και ξεσηκώνονται γιατί δεν επιθυμούν να καταστραφεί η Ευρώπη με αυτόν τον αυτοκτονικό τρόπο, προς δόξα της καγκελαρίου τους, της κ Μέρκελ, που πρώτα έθαψε και την χώρα μας, την Ελλάδα!

IDENTITAERES OESTERREICH

Για υποτίτλους: γραναζάκι --> υπότιτλοι --> αυτόματη μετάφραση --> επιλογή γλώσσας

Identitäre Bewegung Deutschland

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

[Πηγή]