.

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Alert! Χιλιάδες μετανάστες τη νύχτα στην Αθήνα! Εισχώρησαν κυκλώματα...

Από ότι φαίνεται στο γήπεδο του χόκεϊ μεταφέρονται οι διακινητές των μεταναστών προκειμένου να συνεχίσουν το "έργο" τους. Ελληνικά κυκλώματα διακινητών που φαίνεται να δραστηριοποιούνται στην περιοχή των νοτίων προαστίων, έχουν θορυβήσει τις Αρχές, οι οποίες....
φοβούνται ότι οι μετανάστες που βρίσκονται στο κέντρο θα εξαπλωθούν στην παραλιακή λεωφόρο.

Ενώ η Αστυνομία διεξάγει εκτεταμένες έρευνες που θα οδηγήσουν στην εξάρθρωση των κυκλωμάτων των διακινητών, 2.000 μετανάστες έφυγαν από το γήπεδο του Τάε Κβο Ντο κατά την εκκένωσή του, με άγνωστη κατεύθυνση.

Πρόκειται για μετανάστες Αλγερινής, Πακιστανικής και Μαροκινής καταγωγής, οι οποίοι προκειμένου να μπορέσουν να διαφύγουν στις χώρες της Βόρειας Ευρώπης, προτίμησαν να μείνουν μακριά από την επίβλεψη των Ελληνικών Αρχών.

Παράλληλα ανησυχία προκαλεί στους κατοίκους της Γλυφάδας, ένα κομβόι μεταναστών το οποίο περιπλανιόταν στη Γλυφάδα το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Γλυφάδας, το κομβόι φαίνεται να συνόδευε ένα σκούρο τζιπ, οι επιβαίνοντες του οποίου έδιναν οδηγίες στους μετανάστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αναμένονται δηλώσεις επί του θέματος, από τους αρμόδιους φορείς.

Καλή είδηση όμως αποτελεί η απόφαση που ελήφθη την Παρασκευή, η οποία προβλέπει απέλαση όσων προέρχονται από την Τυνησία, το Μαρόκο και την Αλγερία, καθώς αποτελούν μεγάλο μέρος των μεταναστευτικών ροών.

[Πηγή]