Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΗΡΑΚΛΗΣ- ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ [2/3]

Ας συνεχίσουμε με το ταξίδι του Ηρακλή στην Αμερική,το οποίο ταυτίζεται με τον άθλο των "Χρυσών Μήλων των Εσπερίδων". Δηλαδή, Εσπερία= Αμερική και χρυσά μήλα= ο χρυσός της Αμερικής και τα πολύτιμα για την εποχή μέταλλα της....

Σύμφωνα με τον δρ. Μηνά Τσικριτσή (μαθηματικός, καθηγητής πληροφορικής και ερευνητή των αιγαιακών γραφών), οι Έλληνες είχαν επισκεφτεί και τη Βόρεια Αμερική χιλιάδες χρόνια πριν την ανακαλύψει ο Χριστόφορος Κολόμβος.

Σ αυτό συμφωνεί και ο καθηγητής Ηλίας Μαριολάκος (ομότιμος καθηγητής γεωλογίας και μέλος του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου) που έχει ασχοληθεί εκτενώς με την εκστρατεία του Ηρακλή.


ΒΟΡΕΙΟΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ

Ας δούμε τι λέει ο Πλούταρχος(αρχιερέας των Δελφών το 86μ.Χ) στο βιβλίο του, "Περί του εμφαινομένου προσώπου τω κύκλω της Σελήνης", όπου στις παραγράφους 941Α-942 περιγράφει το ταξίδι των Ελλήνων σε μία ήπειρο η οποία βρίσκονταν "δυτικά των τριών νησιών" και βορειοδυτικά της Βρετανίας".

Είναι γνωστό ότι στην αρχαιότητα τα μαντεία ήταν κέντρα καταγραφής γεωγραφικής γνώσης, με αποτέλεσμα να συμβουλεύουν για μελλοντικές αποικίσεις. Έτσι είναι αποδεκτό ότι ο Πλούταρχος μετά το 86 μ.Χ. που ήταν αρχιερέας στο Μαντείο των Δελφών, έχει αυτή τη γνώση.

Στο αρχαίο κείμενο του Πλουτάρχου, οι πληροφορίες προέρχονται από τον Όμηρο καθώς και από τον διάλογο με συντονιστή κάποιον "Λαμπρία" (πιθανώς ο αδελφός του Πλούταρχου που ονομαζόταν έτσι) ο οποίος καλεί κάποιον "Σύλλα τον Καρχηδόνιο" να ξαναδιηγηθεί μια ιστορία που άκουσε από του υπηρέτες του ναού του Κρόνου στην Καρχηδόνα.

Την ιστορία την αφηγήθηκε κάποιος ξένος επισκέπτης του ναού που ήλθε από τη μεγάλη ήπειρο το 86 μ.Χ, επιβεβαιώνοντας έτσι τα δρομολόγια που ακολουθούντο.


ΩΓΥΓΙΑ Ή ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Σύμφωνα λοιπόν με τον Πλούταρχο, ο Ηρακλής έφθασε στην νήσο "Ωγυγία" που απέχει πέντε ημέρες δυτικά της Βρετανίας. Πέντε ημέρες ισοδυναμούν με 120 ώρες.

Αν η μέση ταχύτητα ενός πλεούμενου της εποχής ήταν 4 μίλια την ώρα, τότε η απόσταση είναι 480 μίλια (889 χλμ.), άρα πρόκειται για τη σημερινή Ισλανδία, ενώ το Κρόνιο Πέλαγος που διέπλευσε ο Ηρακλής και που αναφέρεται στο κείμενο του Πλούταρχου, σύμφωνα με τους υπολογισμούς ταυτίζεται με τον Βόρειο Ατλαντικό.

Ο Ηρακλής μετά την Ωγυγία (Ισλανδία) φθάνει στην Γροιλανδία και σε νησιά που βλέπουν τον ήλιο να κρύβεται για λιγότερο από μία ώρα για 30 ημέρες, δηλαδή στον πολικό κύκλο.

Το κείμενο του Πλουτάρχου αναφέρει μία μεγάλη ηπειρωτική γη (την Αμερική) που στην περιοχή της υπήρχαν τρία νησιά (Γροιλανδία, Baffin, Newfoundland) που ισαπείχαν, βορειοδυτικά της Βρετανίας.

Επίσης αναφέρεται ότι από τις ακτές της ηπείρου 5000 στάδια (960χλμ) τα πλοία με κουπιά διαπερνούν το πέλαγος αργά, γιατί είναι λασπώδες εξαιτίας των πολλών ρευμάτων τα οποία εξέρχονται από την "μεγάλη γη" και γίνονται προσχώσεις απ΄αυτά και η θάλασσα είναι βαθειά και γεώδης.

Τα ρεύματα που αναφέρει μπορεί να είναι οι μεγάλοι ποταμοί της Αμερικής όπως ο Άγιος Λαυρέντιος του Καναδά (ο μεγαλύτερος πλωτός ποτ. της Αμερικής) και οι λοιποί ποταμοί των ανατολικών ακτών της Βορείου Αμερικής.


ΚΑΣΠΙΑ-ΑΓ.ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΣ

Από την Γροιλανδία ο Πλούταρχος μας λέει ότι ο Ηρακλής έφθασε και εγκατέστησε ακολούθους του "γύρω από τον κόλπο που δεν είναι μικρότερος από την Μαιώτιδα λίμνη (σημερινή Αζοφική θάλασσα στην Κριμαία της Ρωσίας) και το στόμιό του βρίσκεται στην ίδια ευθεία με το στόμιο της Κασπίας".

Ο κόλπος που καλύπτει αυτές τις προϋποθέσεις είναι o σημερινός "Κόλπος του Αγίου Λαυρεντίου" (Gulf Saint Lawrence) στον Καναδά όπου εκβάλει και ο ομώνυμος ποταμός.

Στις ακτές αυτού του κόλπου αναφέρει ότι κατοικούσαν Έλληνες από παλιά και ότι το Ελληνικό στοιχείο που ήδη έσβηνε, είχε κυριευθεί από την βαρβαρική γλώσσα των Κρονίων φυλών,τους νόμους και τον τρόπο ζωής τους και είχε έλθει σε επιμειξίες με τους ντόπιους.

Με την άφιξη του Ηρακλή ηττήθησαν οι Κρόνιες φυλές, το ελληνικό στοιχείο αναθερμάνθηκε και έγινε πάλι ισχυρό και σπουδαίο. Εννοείται ότι ο Ηρακλής δεν πήγε μόνος με τον ανηψιό του, Ιόλαο, αλλά ήταν μία εκστρατεία εκατοντάδων Ελλήνων που άλλαξαν δημογραφικά την περιοχή μέσα στο κόλπο του Αγ. Λαυρεντίου που κατοίκησαν.


ΚΟΛΠΟΣ ΑΓ.ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΥ

Μετά απ' αυτά ο Πλούταρχος αναφέρει ότι τις πρώτες τιμές τις είχε ο Ηρακλής, ενώ τις δεύτερες ο Κρόνος. Έτσι λοιπόν ο Ηρακλής με τους άντρες του ανέκτησαν τις ελληνικές κτήσεις της Αμερικής,κυβέρνησαν τους ντόπιους, αλλά και αναμίχθηκαν μαζί τους και γ' αυτό τον τιμούσαν.

Εδώ επίσης βλέπουμε ότι ο Κρόνος συνέχισε να λατρεύεται από τους ντόπιους παρότι ηττήθηκαν και αυτό είναι ενδεικτικό της ανεξιθρησκείας που εφάρμοζαν οι Έλληνες ηγέτες.

Εδώ πρέπει να αναφέρω τα εξείς. Μετά την καταβύθιση της Ατλαντίδας το 9560 π.Χ,όσοι από τους κατοίκους της σώθηκαν (Έλληνες και Κρόνιοι- αποστάτες) βγήκαν άλλοι στις ακτές της Αμερικής και άλλοι στις ακτές της Αφρικής και της Ιβηρικής χερσονήσου.

Γι' αυτό υπήρχαν Κρόνιοι και Έλληνες στην Αμερική. Βέβαια εκεί αφίχθησαν μετά χιλιάδες χρόνια και Έλληνες Μινωϊτες.(Περισσότερες λεπτομέρειες στο άρθρο μου "Συνομοσπονδία Ε Σμήνους 13 Γαλαξιών της Ανδρομέδας").


ΛΙΜΝΗ ΣΟΥΠΕΡΙΟΡ

Ο Ηρακλής πρέπει να έφθασε και μέχρι την σημερινή πολιτεία των ΗΠΑ "Μίτσιγκαν" και συγκεκριμένα στην περιοχή της "Λίμνης Superior". Τι γύρευε εκεί ο Ηρακλής; Η απάντηση βρίσκεται στα ευρήματα των ανασκαφών που έγιναν γύρω από τη λίμνη αυτή. Τα ευρήματα δείχνουν ότι εδώ και χιλιάδες χρόνια έχουν εξορυχθεί πάνω από 500.000 τόνοι χαλκού στην περιοχή, όταν στην κατ' εξοχήν πηγή χαλκού, την Κύπρο, εξορύχθηκαν 200.000 τόνοι.

Η εξόρυξη έγινε την περίοδο 2.450 π.Χ. - 1050 π.Χ. και σταματάει ξαφνικά, όταν καταρρέει ο μυκηναϊκός πολιτισμός. Και όλα αυτά σε μια περιοχή όπου οι γηγενείς την εποχή εκείνη βρίσκονταν στη λίθινη εποχή! Στην εποχή του Πλουτάρχου, το 86 μ.Χ ο ίδιος αναφέρει, ότι δεν μετέφεραν χαλκό αλλά χρυσές κούπες και αγγεία που μέσα είχαν τις προμήθειες του ταξιδιού.


ΠΕΤΡΟΓΛΥΦΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡΙΟΡ

Στο σημερινό λιμάνι της λίμνης Superior,το Copper Harbor έχει βρεθεί πετρογλυφικό ιστιοφόρου πλοίου το οποίο είναι όμοιο με τα Μινωϊκά ή Μυκηναϊκά πλοία. Πιθανότατα βρέθηκε εκεί γιατί ασχολείτο με το χαλκό. Το Copper Harbor ήταν στρατηγικό σημείο για κάποιον που θα ενδιαφερόταν για το εμπόριο του χαλκού.

Το ταξίδι επιστροφής του Ηρακλή έγινε τριάντα χρόνια μετά ξεκινώντας από τον Καναδά και μέσω Γροιλανδίας έφθασε στην Ισλανδία και από εκεί στη Βρετανία. Στοιχείο επιβεβαίωσης αυτής της διαδρομής είναι το νησί σταθμός, που φέρει ακόμα και σήμερα το όνομα "Μυκήνες" (Mykines), το δυτικότερο νησί των νήσων Faeroe (Φερόες) ΒΔ της Βρετανίας.

Σε συνδυασμό με τα άλλα στοιχεία που επιβεβαιώνονται με Υ/Η γίνονται αποδεκτές και οι άλλες περιγραφές του Πλουτάρχου, ότι δηλαδή, στα αρχαία χρόνια πριν την εκστρατεία του Ηρακλή είχαν πάει στην περιοχή και αρχαιότεροι Έλληνες, πιθανότατα οι Μινωίτες.


ΜΙΝΩΙΚΟ ΠΛΟΙΟ

Από το κείμενο του Πλούταρχου,σήμερα,με χρήση ειδικών προγραμμάτων με Η/Υ αποκαθίσταται μια λησμονημένη ιστορική πραγματικότητα, που μέχρι σήμερα διέφευγε από πολλούς, αν όχι όλους, ερευνητές. Όπως λέει επίσης ο καθηγητής Μηνάς Τσικριτσής "όλα αυτά αποδεικνύονται με αστρονομικά στοιχεία, η επεξεργασία των οποίων έγινε με τη βοήθεια προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών επιβεβαιώνοντας τον χρονολογικό προσδιορισμό του ταξιδιού που περιγράφει ο Πλούταρχος".

Σύμφωνα με τον καθηγητή Ηλία Μαριολάκο οι προϊστορικοί Έλληνες γνώριζαν την ύπαρξη της Αμερικής την οποία και επισκέπτονταν. Στη ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι πριν τον Κολόμβο υπήρχε μία επικοινωνία που ξεκινά από τη Μινωική εποχή μέχρι τα ελληνιστικά χρόνια. Ο στόχος αυτών των ταξιδιών κατά την "Εποχή του Χαλκού" είχε σχέση με το εμπόριο και τη διακίνηση του καθαρού χαλκού που βρισκόταν στην λίμνη Superior του Καναδά.


ΛΙΜΑΝΙ COPPER ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡΙΟΡ

Φαίνεται, όπως σημειώνει, ότι μετά τους πρώτους εμπόρους Μινωίτες συνέχισαν και οι Μυκηναίοι, οι οποίοι, όπως προανεφέρθει, έστειλαν τον Ηρακλή για να αναθερμάνει την παρουσία του ελληνικού στοιχείου, το οποίο είχε χαθεί με τις επιμιξίες με του ντόπιους και να φέρει πολύτιμα μέταλλα όπως χρυσός και χαλκός.

Στη συνέχεια, την "Εποχή του Σιδήρου" το ενδιαφέρον για την περιοχή παράκμασε και παρέμεινε έως τους Ελληνιστικούς χρόνους μια εθιμοτυπική λατρευτική παράδοση. Έτσι κάθε τριάντα χρόνια αποστέλλονται κάποια πλοία σε περιοχές που είχαν την λατρεία του Κρόνου και άλλων Ελλήνων θεών, για να ανανεώνεται το ανθρώπινο προσωπικό με ιερείς.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ

Η Αμερική είχε ανακαλυφθεί από τους Αρχαίους Έλληνες, πολύ πριν τον Κολόμβο και υπάρχουν πάρα πολλές αποδείξεις, αλλά για λόγους πολιτικούς μας το κρύβουν παραχαράζοντας την ιστορία.



Πολυετείς έρευνες, και η ανακάλυψη ευρημάτων από ερευνητές και επιστήμονες στην Κεντρική και Νότια Αμερική, καθώς και στην Χαβάη, δείχνουν ότι υπήρχε έντονη η παρουσία του Ελληνικού στοιχείου, καθώς και επηρεασμού της τέχνης των κατοίκων από την Ελληνική τεχνοτροπία. Το πλήθος αρχαιολογικών και γλωσσολογικών ευρημάτων είχε σαν αποτέλεσμα την επίσημη αποστολή ομάδας από το Ε. Μ. Πολυτεχνείο Αθηνών στο Περού , προκειμένου να μελετήσουν την ομοιότητα των ευρημάτων με τα αντίστοιχα Ελληνικά.

Η περιοχές βρίθουν από Ελλάδα, και ευρήματα με κλασικά θέματα, όπως,κεφάλια μέδουσας, οικοδομήματα με Μυκηναϊκή τεχνοτροπία, μαιάνδρους, γοργόνια, ρόδακες, τον Ηρακλή με ρόπαλο και λεοντή, ελληνικά αγγεία, και αμφορείς που έχουν βρεθεί σε πολλά μέρη της Αμερικανικής ηπείρου και στο Περού .

Υπάρχουν και οι πόλεις Μόντε Αλμπάν και η Μίτλα με τις κιονοστοιχίες, που μας θυμίζουν την Τσίτσεν Ίτσα (Γιουκατάν!!!) και εκείνες της Κνωσού και της Τίρυνθας. Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα γλωσσολογικά ευρήματα, καθώς πλήθος από τοπικές διάλεκτοι, έχουν σαν βάση την Ελληνική γλώσσα και χρησιμοποιούν άπειρες Ελληνικές λέξεις!!. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο στα νησιά Χαβάη ευρέθησαν 1108 Ελληνογενείς λέξεις !!.



Ακόμη ο Ακαδημαϊκός Emrico Mattievich (Ιταλός απο τη Κροατία καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μπουένος Άϊρες) στο βιβλίο του με τίτλο "Ταξίδι στην μυθολογική κόλαση - η ανακάλυψη της Αμερικής από τους Έλληνες", μας παρουσιάζει τα αποτελέσματα των ερευνών του που πραγματοποίησε σε αρχαιολογικούς χώρους του Περού, που στηρίζουν την θεωρία του ότι τα Τάρταρα. η πύλη του Άδη,των αρχαίων Ελλήνων ήταν στο Τσαβίν ντε Χουαντάρ , όπου οι αρχαίοι μας πρόγονοι ήταν επισκέπτες! Αναφέρεται επίσης στην ομοιότητα της γλώσσας των Ίνκας με την Μυκηναϊκή της γραμμικής Β όπου υπάρχουν αυτούσιες Ελληνικές λέξεις.

Στην νοτιοανατολική Βενεζουέλα υπάρχει ένα από τα πιο αινιγματικά και εντυπωσιακά μνημεία της προϊστορικής Αμερικής: “την πέντρα πιντάδα ” (πέτρα με ζωγραφιές). Είναι ένα ογκώδες μνημείο μήκους 92 μέτρων, πλάτους 76 και μοιάζει σαν ένα τεράστιο αυγό.

Εκεί ανακαλύφθηκαν "ντολμέν"(μεγαλιθικά μνημεία της εποχής 2.500 – 1.800 π.Χ.) παρόμοια με εκείνα της Ευρώπης και της Αλγερίας, γραμμένα με Ελληνικά γράμματα”.

Αυτά είναι ζωγραφισμένα πάντοτε σε προφίλ και είναι συχνά φτιαγμένα με μία ειδική μέθοδο, παρόμοια με εκείνη που χρησιμοποιούσαν στην αρχαία Ελλάδα την τρίτη χιλιετία π.Χ.

Μια νωπογραφία που η παριστάνει έναν Ινδιάνο ευγενή από το Παλένκουε του Γιουκατάν(πάλι το Γιουνάν;!!!) στο Μεξικό,έχει εκπληκτική ομοιότητα με τον πρίγκιπα της Κνωσού της Κρήτης!.

Εντυπωσιακή είναι και η ομοιότητα(δηλαδή τι ομοιότητα, είναι ακριβώς το ίδιο)έχει και το πυθάρι που ανακαλύφθηκε στην περιοχή Μπίμινι των νήσων Μπαχάμες,με Κρητικό πυθάρι που εκτίθεται στο Μουσείο του Ηρακλείου!



Στη χερσόνησο Γιουκατάν,( είσοδος στο Κόλπο του Μεξικού),ευρέθησαν αρχαίες Ελληνικές πυραμίδες, με σύμβολα των ΕΛ τα οποία υπάρχουν μέχρι της σήμερον.

Στο Μεξικό ευρέθησαν Ελληνικές πυραμίδες, με σύμβολα των ΕΛ, όπως Μαίανδροι, το κεφαλαίο γράμμα του Ελληνικού αλφαβήτου Λ, το διπλό Ε )+( , και άλλα γράμματα, μνημεία και σύμβολα, τα οποία διακοσμούσαν τα ανάκτορα επιφανών αρχόντων, και φυλάσσονται στα μουσεία της Κεντρικής Λατινικής Αμερικής. Αυτά τα σύμβολα κοσμούσαν τις πυραμίδες, τα παλάτια, και τους τάφους των Βασιλέων και άλλων αρχόντων και πολιτών της εποχής εκείνης.

Ένας ακόμη μεγάλος εξερευνητής ο Percy Harrison Fawcett ανακάλυψε τα απομεινάρια του πανάρχαιου ελληνικού πολιτισμού στη Νότια Αμερική καθώς και ιθαγενείς οι οποίοι υποστήριζαν την ελληνική τους καταγωγή,και μιλούσαν μια πανάρχαια ελληνική διάλεκτο.

Δυστυχώς ο Fawcett σε μια ερευνά του, οδηγούμενος από τους ιθαγενείς στην πανάρχαια ελληνική πόλη "Xavante" εξαφανίστηκε για πάντα στη ζούγκλα. Την πόλη την οποία έψαχνε την ονόμαζε πόλη "Ζ".

Και άλλοι πανεπιστημιακοί καθηγητές,όπως η Henriette Mertz (δικηγόρος και ερευνητής της αρχαίας ιστορίας) και ο Nors Sigurd Josephson (πρύτανης του πανεπιστημίου της Χαϊλδεμβέργης) απέδειξαν την έντονη παρουσία του ελληνισμού χιλιάδες χρόνια π.Χ στην Αμερική, δικαιώνοντας την αλήθεια των λόγων του Πλουτάρχου.

Ο Nors Sigurd Josephson μάλιστα αναφέρει ότι οι θεοί των Ινδιάνων ονομάζονται "ίδολος"εκ του ελληνικού "είδωλα"! Όμοια είναι επίσης και η φράση των Μάγιας: ΚΟΝΕΞ ΟΜΟΝ ΠΑΝΕΞ με την φράση των Ελευσινίων Μυστηρίων: ΚΟΝ ΟΜ ΠΑΝΞ(= Άκουε, Βλέπε, Σώπα).

Ακόμη αναφέρει ότι η ομοιότητα ανάμεσα στην γλώσσα των Ινδιάνων του Μεξικού με τα Αρχαία Ελληνικά έκανε τον Alexander von Humboldt (Αλεξάντερ φον Χούμπολτ),έναν από τους πρώτους μελετητές των Αζτέκων να αναφωνήσει:

"Μα αυτά είναι καθαρά Ελληνικά"! Μάλιστα όταν οι Ισπανοί "κονκισταδόρ"(κατακτητές) πρωτοήλθαν σε επαφή με τους Ινδιάνους, τους μιλούσαν στην αρχή στα λατινικά όμως αργότερα στα Ελληνικά, γιατί διαπίστωσαν ότι οι λέξεις των Μάγιας έμοιαζαν περισσότερο με τις Ελληνικές!



Σε πολλές Ινδιάνικες μη εκφυλισμένες φυλές συναντάμε λευκούς άντρες και γυναίκες με γαλάζια μάτια και πυρόξανθα μαλλιά και που με κανένα τρόπο δεν συνδέονται με το ντόπιο στοιχείο. Κι αυτό γιατί είναι απόγονοι του Οδυσσέα, του Περσέα, του Ηρακλή και των Αργοναυτών. Οι μη εκφυλισμένοι Τολτέκοι είχαν λεπτά χαρακτηριστικά, χαλκόλευκη επιδερμίδα, γαλάζια μάτια και πιθανότατα πυρόξανθα μαλλιά.

Οι Καρίμπ ήταν λευκοί ή χαλκόλευκοι και περηφανεύονταν για την καταγωγή τους από τους "Λευκούς Ανθρώπους". Οι Μολόπακοι μια άσπρη πολιτισμένη φυλή που κατοικούσαν στο "Μίνας(εκ του Μίνωα) Ζηράϊζ "τον 17ο αιώνα ήταν ανοιχτόχρωμοι και γενειοφόροι.

Είχαν λεπτούς και εξευγενισμένους τρόπους και οι γυναίκες τους περιγράφονται λευκές σαν Αγγλίδες,με χρυσαφένια μαλλιά,λεπτά χαρακτηριστικά,μικρά χέρια και γαλάζια μάτια.

Η πρωτεύουσα του Τολτεκικού πολιτισμού στον νότο η "Τιαχουανάκο" λέγεται από τους Περουβιανούς ότι χτίστηκε λευκούς γενειοφόρους ανθρώπους πολύ πριν την εποχή των Ίνκας. (Πέρσυ Χάρισσον Φώσεττ: "Εξερευνήσεις").

Τέλος σήμερα ακόμη οι Αραουκάνοι της Χιλής υποστηρίζουν ότι είναι απόγονοι αρχαίων Σπαρτιατών που έφτασαν στις ακτές της Νότιας Αμερικής! Είναι λευκοί και αριθμούν 360.000 μέλη.



Τέλος ας δούμε ονόματα περιοχών και θεών που παραμένουν ακόμη και σήμερα Ελληνικά:

Ντίον-Αν= Διόνυσος, Ηρακάν= Ηρακλής, Μελανονήσια= Μελανά Νησιά, Μικρονησία= Μικρά Νησιά, Πολυνησία= Πολλά νησιά, Φιλλιπίνες, κ.λ.π. Στην Καραϊβική, υπάρχει νησί 'Ανδρος και νησί Ρόδος., και στην στην Χαβάΐ νησί Σάμος!!. Και για να προλάβω “ειδικούς” που θα τρέξουν πάλι να αμφισβητήσουν επικαλούμενοι συμπτώσεις, παραθέτω μέρος από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, που εκμηδενίζει κάθε τέτοια πιθανότητα. Τουλάχιστον για όσους έχουν ανοιχτό μυαλό.

Στις ΗΠΑ δεν υπάρχουν πολλά ελληνικά σύμβολα,επειδή "κάποιοι" από το κράτος των ΗΠΑ φρόντισαν να τα εξαφανίσουν και να "θάψουν" ολόκληρα αρχαία ελληνικά θέατρα, να κρύψουν όλες τις ελληνικές επιγραφές και να εξαφανίσουν όλες τις κλιμακωτές πυραμίδες με τους "Μαιάνδρους" σαν αυτή, για παράδειγμα,στην πολιτεία του Μισσισιπή. Ειδικά το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν (Smithsonian), που αποτελεί ανεξάρτητη ομοσπονδιακή αρχή, έχει σκόπιμα αποκρύψει κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες και σημαντικές αρχαιολογικές ανακαλύψεις που έγιναν στην Αμερικανική ήπειρο.

ΑΡΧΑΙΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Είναι, απορίας άξιον, το ερώτημα πως ο Ηρακλής και ο στρατός του, όπως και ό Απόλλων, ο Διόνυσος, ο Περσέας, ο Μίνωας, σε προγενέστερες του Ηρακλή εποχές, μπόρεσαν να διανύσουν τέτοιες τεράστιες αποστάσεις και μάλιστα πολλές φορές "δια θαλάσσης"!! Μήπως υπήρχε τεχνολογία άγνωστη σε μας, που με το πέρασμα των αιώνων και τις φυσικές καταστροφές που έγιναν στον πλανήτη, ξεχάστηκε;

Σύμφωνα με τους ερευνητές, χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, σύμφωνα με τη παράδοση, την ιστορία, τη μυθολογία, αλλά και τα όσα αρχαιολογικά ευρήματα, τεκμήρια, σύμβολα, κειμήλια, αρχεία, βιβλία, μνημεία, ονομασίες πόλεων, και μουσεία, διεσώθησαν και ευρέθησαν σε διάφορα μέρη της Γης, στο πλανήτη μας υπήρξε μέγας "διαστημικός πολιτισμός" υψίστης τεχνολογίας, και η υπερδύναμη των χρόνων εκείνων ήταν οι πρόγονοί μας Έλληνες, οι γνωστοί στη τότε ανθρωπότητα σαν ΕΛ (= φωτεινοί), από τις λέξεις, Έλληνες και Ελλάς.



Οι ΕΛ είχαν ανακαλύψει την Αμερική και είχαν εγκατασταθεί εκεί, με πολιτισμό και τεχνολογία υψίστης σημασίας και τελειότητας, όπως αφηγούνται και απεικονίζονται παραστάσεις σε βιβλία, εικόνες, αρχεία, μουσεία, και πίνακες ζωγραφικής, όπου βλέπουμε τον Απόλλωνα και τον Ηρακλή να ίπτανται καθήμενοι επάνω σε ανάκλιντρα, (καναπέδες), επίσης βλέπουμε πλοία που ίπταντο σε περίπτωση φουρτούνας και κακοκαιρίας, στο διάπλου της Μεσογείου, και του Βορείου Ατλαντικού, για να υπερκεράσουν τη μανία των κυμάτων.

Αυτό σημαίνει ότι οι ΕΛ κατείχαν τη τεχνολογία και τεχνογνωσία της αντι-βαρύτητας, και τηλεμεταφοράς.

Ας μην ξεχνάμε αυτά που αναφέρει και ο Όμηρος στην "Οδύσσεια", ότι οι Φαίακες έδωσαν στον Οδυσσέα πλοίο για να τον μεταφέρει στην Ιθάκη.Ο βασιλιάς των, Αλκίνοος, ζητώντας από τον Οδυσσέα πληροφορίες για την χώρα του και τον λαό του, του λεει:

" Πες μου και την χώρα σου και τον λαό σου και την πόλη, για να πάρουν προς τα εκεί κατεύθυνση τα πλοία και να σε πάνε, γιατί δεν υπάρχουν κυβερνήτες στους Φαίακες, ούτε πηδάλια κι εκείνα πού έχουν τ' άλλα καράβια, παρά τα πλοία τους ξέρουν τις διαθέσεις και τις σκέψεις των ανθρώπων και γνωρίζουν τις πατρίδες όλων και τούς εύφορους αγρούς και σαν πουλιά διαβαίνουν τις θαλασσινές αποστάσεις, σκεπασμένα με σκοτάδι και συvvεφιά και ποτέ δεν υπάρχει φόβος να πάθουν καμία βλάβη ή v' αφανισθούν ". (ΟΔΥΣΣΕΙΑ θ, στίχ. 555- 564)

Η θεά Αθηνά, έχοντας καλύψει τον Οδυσσέα με την θεϊκή ομίχλη ώστε να είναι αόρατος από τους άλλους, του λεει, μεταξύ άλλων, για τους Φαίακες: "Αυτοί με εμπιστοσύνη στα γοργοκίνητα καράβια τους,περνούν την απέραντη θάλασσα, χάρισμα που τους έδωσε ο κοσμοσείστης. Είvαι τόσο γρήγορα τα πλοία τους, σαν το φτερό και σαν την σκέψη".(ΟΔΥΣΣΕΙΑ η,στιχ.34-36)

Διακρίνεται σαφέστατα στα λόγια του Αλκινόου ότι τα πλοία των Φαιάκων δεν είχαν καμία σχέση, ούτε από άποψη μορφής, ούτε από άποψη λειτουργίας με τα συνηθισμένα αρχαία πλοία. Τα πλοία των Φαιάκων κινούνταν χωρίς ανθρώπους κυβερνήτες, δηλαδή ήσαν αύτο-κυβερνώμενα, ενώ ή αναφορά ότι αυτά, γνώριζαν τις ανθρώπινες σκέψεις και τις πατρίδες όλων, μάς εμβάλλει την υποψία μήπως επρόκειτο για ιπτάμενες μηχανές (προϊόντα εφαρμογής υψηλής τεχνολογίας) πού ανίχνευαν τις σκέψεις και τις διαθέσεις όλων όσων επέβαιναν σε αυτές.

Επίσης η επισήμανσης του Αλκινόου,ότι αυτά διάβαιναν "σαν πουλιά τις θαλασσινές αποστάσεις, σκεπασμένα με σκοτάδι και συννεφιά" μάς υπενθυμίζει ότι αυτά είναι ιπτάμενα και μάς παραπέμπει κατά σαφή τρόπο στα ιερά όπλα των αθάνατων θεών, σε εφαρμογή θεωριών μαγνητικών πεδίων, οπωσδήποτε ανωτέρων από εκείνη την οποία υποτίθεται ότι "ανακάλυψε" ο "μέγας επιστήμων" Αϊνστάιν...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα

Μέρος 1ον

[Πηγή]

Το είδαμε εδώ