.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ στη ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ, μόλις "ΞΕΒΓΑΖΕΙ" ένα UFO;...

Ένα παράδοξο περιστατικό φάνηκε να λαμβάνει σάρκα και οστά στον ουρανό του Weaverville, στην Βόρεια Καρολίνα, στις 18/11/15. Ο μάρτυρας θεωρεί ότι είδε ένα λαμπερό αντικείμενο να βγαίνει μέσα από κάτι που θα μπορούσε να παρομοιάσει με έναν....
μικροσκοπικό και πλαγιασμένο γαλαξία...

Όμως, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ορατό, άλλοτε ξανά... Κάτι άλλο συμβαίνει. Ευτυχώς, πρόλαβε και τράβηξε την παραπάνω φωτογραφία:

Στα αριστερά της φωτογραφίας, το πρώτο αντικείμενο πιθανολογείται ως μία stargate. Παρατηρήστε, επίσης, πως η πιθανή αστροπύλη έχει μια καταπληκτική ομοιότητα με ένα πρόσωπο -κάτι που ενδεχομένως οφείλεται σε σύμπτωση ή παρειδωλία. 

Σχεδόν διακρίνεται κάποιο άνοιγμα - πύλη από την οποία το άγνωστο αντικείμενο που βρίσκεται στα δεξιά έχει εξέλθει, σύμφωνα με τον μάρτυρα.


Το ΑΤΙΑ, στο πάνω μέρος της φωτογραφίας, φαίνεται να έχει σαφώς ένα στερεό - συμπαγές σώμα. Στο κάτω μέρος βλέπουμε αυτό που πιθανόν είναι μία αστροπύλη.

Τέτοιου είδους σκουληκότρυπες ή χρονοδίνες θεωρούνται πύλες προς διαγαλαξιακούς και γενικότερα προς άλλους τόπους του σύμπαντος, οι οποίες επιτρέπουν στα UFO να κινούνται ταχύτερα και να διανύουν τεράστιες αποστάσεις, ακόμα και με την ταχύτητα του φωτός.

Ας μην ξεχνάμε ότι, σχετικά πρόσφατα, η NASA έχει παραδεχτεί την ύπαρξη τέτοιων εισόδων-εξόδων σε πολλά σημεία γύρω από την Γη.

Αυτή η αξιοσημείωτη παρατήρηση αναφέρεται στην MUFON, ως υπόθεση 72593.

Σπύρος Μακρής



[Πηγή]