Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ανοίγουμε τμήμα ισλαμικών σπουδών

Σαν να μην έφτανε η απόφαση ίδρυσης τζαμιού στο Βοτανικό, για το οποίο μάλιστα η κυβέρνηση θα δώσει ένα εκατ. ευρώ, το παράλογο σκηνικό συμπληρώνεται και από την ίδρυση τμήματος ισλαμικών σπουδών στη Θεολογική του ΑΠΘ....

Παράλληλα, βλέπουμε ότι άλλες χώρες μετά τα τραγικά συμβάντα της Γαλλίας έχουν πάρει απόφαση να κλείσουν τα τζαμιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός του Βελγίου, ανακοίνωσε πως θα κλείσει ένα μεγάλο αριθμό τζαμιών και μεταξύ άλλων είπε: "Είναι μία από τις επιλογές. Πρέπει να πολεμήσουμε τους κήρυκες του μίσους, για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους από εκείνους που καλούν σε βία".

Για τη χώρα μας αποτελεί κυβερνητική προτεραιότητα η ίδρυση του τμήματος ισλαμικών σπουδών την ώρα που οι λαοί προσπαθούν να προστατευθούν πάση θυσία από τους "κήρυκες του μίσους".

Μουσουλμάνος της Ελλάδας: Όλοι θα γίνετε μουσουλμάνοι... (ΒΙΝΤΕΟ)
''Δώσε θάρρος στον χωριάτη για να 'νέβει στο κρεββάτι''

Είναι γνωστό το μένος και το πάθος των μουσουλμάνων για την θρησκεία τους, πάθος το οποίο πολλές φορές οδηγεί στην χειραγώγηση των μαζών, οι οποίες αποτελούν σήμερα τις δυνάμεις των εξτρεμιστών του Ισλαμικού Κράτους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το ακόλουθο βίντεο, όπου μιλά για το θέμα ένας Μουσουλμάνος, κάτοικος Ελλάδος, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι όλη η Ευρώπη πρόκειται να γίνει "μουσουλμανική", τονίζοντας την απειλή που φέρνει το ΙΚ στην δύση.

Οι μουσουλμάνοι είναι πιο φανατισμένοι απ' όσο νομίζουμε... Και έχουν στόχο να μας κάνουν όλους σαν κι αυτούς... Αποδεδειγμένα πλέον.... 32 χρόνια είναι στην Ελλάδα αυτός ο Ιρακινός και ακόμα δεν έβγαλε τον πόθο της κατάκτησης από μέσα του...

Δείτε το βίντεο


MATI GR

[Πηγή]