Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΦΤΕΡΩΤΑ ΟΝΤΑ στην ΙΝΔΙΑ και 5 ΝΕΚΡΟΙ (video)

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε στην εμφάνιση UFO, σε διάφορες περιοχές στον πλανήτη μας. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά και συμβαίνουν στην Ινδία....

Η Ινδία, σε γενικές γραμμές, δεν αποτελεί αυτό που λένε UFO HOT ZONE, δηλαδή, δεν ανήκει στην κατηγορία των περιοχών με πολύ συχνές εμφανίσεις Αγνώστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων. Ωστόσο έχουν υπάρξει τουλάχιστον 10 πολύ χαρακτηριστικές περιπτώσεις από την δεκαετία του '50 ως σήμερα.

Φαίνεται, λοιπόν, πως μία από αυτές είναι και η παρακάτω, που φαίνεται να συνέβη στις 22 ή 23/5/2015, στην περιοχή Andhra Pradesh.

Εμφανίζονται φτερωτά ανθρωπόμορφα όντα να παλεύουν στα σύννεφα. Κάποιοι είπαν ότι ήταν άγγελοι, άλλοι ότι ήταν έκπτωτοι, άλλοι ότι επρόκειτο για μία πάλη μεταξύ αγγέλων και έκπτωτων.

Αν λάβουμε υπόψη μας τον αγγλικό τίτλο του video που ακολουθεί, υπήρξαν και πέντε νεκροί, σύμφωνα με το TV 9 Kannada. Δυστυχώς, η ινδική γλώσσα μας είναι παντελώς άγνωστη και δεν μπορούμε με σιγουριά να πούμε τι και πως προκάλεσε τον θάνατο αυτών των ανθρώπων.

Μπορούμε, ενδεχομένως, να συμπεράνουμε ότι απεβίωσαν όχι από κάποια ακτίνα θανάτου ή άλλο όπλο των όντων, αλλά από φόβο... ή ίσως από άλλα φυσικά αίτια που απλά τα απέδωσαν στο συμβάν...

Δείτε και το video:


Tv9 Kannada

Σπύρος Μακρής

[Πηγή]