.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Και 2ο "ΠΕΡΙΠΟΛΟ" γύρω ΑΠΟ τον ΉΛΙΟ (video)

Τι συμβαίνει στον Ήλιο; Έχουν επιστρέψει τα "Ελληνικά Τελωνεία του Διαστήματος", όπως τα είχε χαρακτηρίσει ο Σοβιετικός ηγέτης Χρουστσόφ; Πώς μπορούμε να δικαιολογήσουμε την επαναληπτική εμφάνιση άγνωστων αντικειμένων; Σίγουρα, δεν έτυχε να περνούν....

Τριγυρνούν γύρω από τον ήλιο με ένα σκοπό...


Στις 7/10/2015 είχε καταγραφεί άγνωστο αντικείμενο [άνω] στον Ήλιο που, σύμφωνα με τον Streetcap1 που το εντόπισε, δεν ήταν ή πρώτη φορά που το βλέπαμε, αλλά εμφανιζόταν σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ενδεχομένως, λοιπόν, επρόκειτο για ένα περίπολο.

Streetcap1

Ακόμα κι αν θέλαμε να αμφισβητήσουμε την "ύποπτη" έννοια του περίπολου και να αποδώσουμε την συμμετρία και την μορφή του UFO, σε ασαφές και απροσδιόριστο, σε μία παρειδωλία, ή σε οτιδήποτε άλλο... Τώρα, έχουμε την δυνατότητα να δείξουμε ένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικό σχήμα ΑΤΙΑ που θυμίζει λιβελούλα και που ίπταται γύρω από τον Ήλιο.

Το είχαμε ξαναδεί στις 14/8/2015 σε φωτογραφία από τη NASA. Το βλέπουμε και πάλι στις 24/11/2015, σε εικόνα που έχει καταγραφεί επίσης από την ίδια αστροναυτική υπηρεσία του διαστήματος.

Streetcap1

Όπως βλέπετε και στο video, τα δύο αντικείμενα είναι τόσο ίδια που αποκλείεται να μην ταυτίζονται. Μα, ακόμη και στην περίπτωση που πρόκειται για διαφορετικά αστρόπλοια, τότε είναι προφανές ότι έχουν την ίδια προέλευση και τον ίδιο κατασκευαστή. Άρα μεταξύ τους είναι φιλικά και "τριγυρίζουν" με ένα συγκεκριμένο και κοινό σκοπό.

Ποιός μπορεί να είναι αυτός;

Πριν λίγες μέρες, καταγράφηκαν άγνωστα αντικείμενα που φαίνεται πως εκπέμπουν κάποιο είδος ακτίνας και εξουδετερώνουν κάποια άλλα άγνωστα και εχθρικά, γ' αυτά, αντικείμενα.

Πόσο παρακινδυνευμένη ερμηνεία θα ήταν να πούμε πως πρόκειται για περίπολα που "φυλάνε Θερμοπύλες";

Κι αν αναρωτιέστε πως προέκυψαν, τότε η απάντηση, ίσως, βρίσκεται εδώ: στον τεράστιο Γαλαξιακό Στόλο που εμφανίστηκε στις 29-30/10/2015.

UFOvni2012

Σε αυτή την περίπτωση, το άγνωστο σκάφος με σχήμα λιβελούλας, ενδέχεται να κατέφθασε ως ιχνηλάτης.

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

[Πηγή]